Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj mój kolega do mnie dzwonil.Byl w Bydgoszczy z psiurkiem u weta bo mu calkowicie przestal jesc , i mu powiedzial ze jest na cos chory juz nie pamietam na co ale biedny yorkus bedzie teraz dostawal zastrzyki dopluki nie zacznie jesc i zachowywac sie jak terrier. Biedny psiurek ! Bo jak byl maly to szalal caly czas ,a teraz od trzech miesiecy tylko wstwal do jedzenia a nasz tutejszy weterynarz mu powiedzial ze jast zdrowy.

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Daga! Nie zazdroszcze Ci tyle nauki, oj nie, nie :shake: Ja tez nie mam checi, a jutro mam niemiecki i musze napisac konspekt (tak jak Ty) z polskiego. Nie umiem sie nigdy wyrobic, czemu dni są takie krotkie? :lol: Zdjecia Oskarka jak zwykle są śliczne :loveu: Ja najbardziej lubie takie zdjecia w oknie! Dla mnie nastepnym razem sesja Oskarka przy oknie :evil_lol: <jesli bedziesz miala czas> Pozdrawiam!

Posted

Daga, weekend się zaczyna :cool3: Przerwa w nauce, czekam na fotki :razz:
Tak sobie przypomniałam swoje studia :roll: Było i straszno i śmiesznie :evil_lol:

Posted

Witam weekendowo :razz:

Na początku chciałam Wam bardzo serdecznie podziękować za wyciaganie nas systematycznie z szarego końca :multi:. To jest niesamowite uczucie kiedy się wchodzi na dogo po kilku dniach i zagląda do własnej galeryjki i ma sie kilkanaście postów do nadrobienia i na dokładkę czyta sie, ze smutno bez Nas i czeka na fotki Oskarcia. Bardzo dziękuję Zuzi, Tygrze, Madzi, Leamonce, Megulce, Kasiuni Fidlaczkowej, Marlence, Ewci od Killusi, Zuzoladni, Cytrynce, Beri, Martynce, Juście & Lucy z Kropeczką :cool3: :lol: :loveu:
To dla Was dziewczynki moje Kofane

Ostatnio nic nie pisałam bo jakos nie mialam ochoty :roll: czasem zagladałam i to też nie zawwsze, dopiero dzisiaj wsyztsko na spokojnie przeczytałam ;)
Wczoraj wieczorkiem wykąpsiałam Oskarcia, mamy kilka foteczek, ale nie dużo, bo chłopakowi najwyraźniej nie chciało się wczoraj robić za modela :eviltong:

Po kapielowe fotki będą trochę później ;)

Posted

Jakie Oskarek ma śliczne włoski po kąpieli :p Jest słodziutki. Ciesze sie, ze w koncu Daga zajrzalas do galerii. A beda kiedys zdjecia Oskarka przy okienku? :razz:

Posted

Megula napisał(a):
Jakie Oskarek ma śliczne włoski po kąpieli :p Jest słodziutki. Ciesze sie, ze w koncu Daga zajrzalas do galerii. A beda kiedys zdjecia Oskarka przy okienku? :razz:

Czesc Megulka,
zajrzalam, ale w ciagu tygodnia bedzie mnie pewnie mniej ;)
zdjątka przy okienku jakie zrobimy bo to jest jedno z ulubionych miejsc Oskarka, tylko dasz haso "idziemy do okienka" on juz pierwszy czeka :lol: