Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,

Jestem padnieta i wymęczona staniem godziny w korku :roll: Po 15 skończylam zajęcia, w domu byłam po 17stej :roll: i nic mi się nie chce, a tu jeszcze konspekt na ekonomie dokończyć, bo wczoraj już nie zrobiłam :roll:
Pogoda okropna już trzeci dzień leje i jest fatalnie, spodnie to miałam po kolana mokre, a parasol to ledwo szło utrzymać bo taki wiatr wieje :shake:

Zdjęcia mam Oskarka, ale takie lekko zaspane z rana, więc je wstawie ;)

Monia, w takim razie chyba będę musiała każde zdjęcie osobno ładować, a to trochę potrwa, ale jak się wezme w garść to może dzisiaj je jeszcze podeśle, ale nie obiecuje :shake:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zuza96']Daga SORKI ze napisalam twoje imie z male litery ale sie zapedzilam

Nic nie szkodzi Zuza, gdybym ja miala takie problemy, że napisalam kogos imię z malej literki to bym byla w siodmym niebie, a tu niestety problemy nieco wyszego rzedu sie zbieraja :eviltong:

Posted

[quote name='fidelek2']No i jeszcze zauważyłam, że Oskarek też sobie upodobał miejsce na oparciu wersalki, co nie???
Wygodne te psiury Nasze strasznie :p:p

O tak Kasiu, wskakuje gdzie popadnie i w ogole z niego to taka koza górska, bo tu sie odbije, tam sie odbije i juz jest na szcycie, zawsze da sobie rade :lol: :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
O tak Kasiu, wskakuje gdzie popadnie i w ogole z niego to taka koza górska, bo tu sie odbije, tam sie odbije i juz jest na szcycie, zawsze da sobie rade :lol: :lol:

Skąd ja to znam....:hmmmm: :evil_lol::evil_lol:

Posted

Dobrze ze mu sie chce wskakiwac i wspinac bo mój kolega mówi ze jego yorkus tylko lezy i nic nie robi tylko podchodzi do jedzenia nawet byl z nim u weta ale mu powiedzial ze jest zdrowy

Posted

[quote name='Zuza96']Dobrze ze mu sie chce wskakiwac i wspinac bo mój kolega mówi ze jego yorkus tylko lezy i nic nie robi tylko podchodzi do jedzenia nawet byl z nim u weta ale mu powiedzial ze jest zdrowy

Widocznie trafił mu się wyjątkowe "leniwy", "nieterrierowy" okaz :lol: bo z tego co znam pieseczki z forum to w każdym drzemie coś z diabełka :diabloti:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Widocznie trafił mu się wyjątkowe "leniwy", "nieterrierowy" okaz :lol: bo z tego co znam pieseczki z forum to w każdym drzemie coś z diabełka :diabloti:

Dokładnie, co terrier to terrier ;) Wszedzie jest, wszystkiego ciekawy, wszystko musi powąchać i "obejrzeć" i wszędzie zajrzeć!!! A do tego czujny bardzo!!! I jeszcze straszny przytulak :loveu::loveu:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Dokładnie, co terrier to terrier ;) Wszedzie jest, wszystkiego ciekawy, wszystko musi powąchać i "obejrzeć" i wszędzie zajrzeć!!! A do tego czujny bardzo!!! I jeszcze straszny przytulak :loveu::loveu:

O tak! zgadza sie w 100%. Czasami są gorsze od dzieci, bo dziecku da sie zabawke i jest Ok, a one nadal marudza :evil_lol:

Madzia napisał(a):

hej daga, jak tam na uczelni i w pracy?:cool3:

Madziu na uczelni zaczeły sie schody, czyli nauki przybywa, a checi wciaz takie same, czyli zerowe :evil_lol: Jutro ekonomia i juz czuje ten strach :eviltong: w środe angielski i umiec opowiadac o hallowen i bog wie o czym jeszcze, w czwartek powtórka z rozrywki, no a w piątek kolokwium z hiszpana :roll: i nudny wykłady z ekonomii, z ktorym babka 80% nie przepuszcza w 1wszym terminie na egzaminie :crazyeye:
Co do pracy to na razie zrobiłam sobie wolne, bo jakos nie miałam checi i nie mialam wolnych weekendów, ciagle gdzies sie włocze :eviltong:

No ale teraz na Nas juz pora, dziemy kąpsiu, kąpsiu i do łóżeczka, jutro o 6 pobudka i po 17 powrót :placz:

Ale ja narzekam :diabloti:

Dobranoc :buzi:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Madziu na uczelni zaczeły sie schody, czyli nauki przybywa, a checi wciaz takie same, czyli zerowe :evil_lol: Jutro ekonomia i juz czuje ten strach :eviltong: w środe angielski i umiec opowiadac o hallowen i bog wie o czym jeszcze, w czwartek powtórka z rozrywki, no a w piątek kolokwium z hiszpana :roll: i nudny wykłady z ekonomii, z ktorym babka 80% nie przepuszcza w 1wszym terminie na egzaminie :crazyeye:
Co do pracy to na razie zrobiłam sobie wolne, bo jakos nie miałam checi i nie mialam wolnych weekendów, ciagle gdzies sie włocze :eviltong:

No ale teraz na Nas juz pora, dziemy kąpsiu, kąpsiu i do łóżeczka, jutro o 6 pobudka i po 17 powrót :placz:

Ale ja narzekam :diabloti:

no to pobudki masz jak ja o 6, jutro zaliczam kolosa z ekonomii i w nastepnym tygodniu mam nastepny z podazy i popytu, z kolei druga kobieta z którą mam wykłady z ekonomii (tylko makro) tez lubi udupic, w zeszłym roku w pierwszym terminie nie zaliczyło u niej 90 procent :p na całe szczescie mam ją tylko przez pierwszy semestr :evil_lol: