Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a gdzie nowe foteczki???????????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CZEŚĆ WSZYSTKIM !!!...przejrzalam całą galeryjke i powiem,że te wszystkie zdjecia sa coraz lepsze i coraz ładniejsze niestety nie widac zdjec z pierwszych dwóch stron galerii SZKODA... POZDROWIONKA Zuza

Posted

Alynkaaa napisał(a):
a gdzie nowe foteczki???????????????????????????????????????????????????????????

ZGADZAM SIE !!! dawać fotki:mad::razz:

Posted

Pewnie was to bardzo zdziwi ale nie mam yoraska będę go miała dopiero po gwiazdce albo na wiosne NIE MOGE SIĘ DOCZEKAĆ . DAGA napiszesz mi cos o Oskarku czy ma rodowód,jaką karme je ...??? ITP.PROSZE

Posted

Witam wsyztskich ;)

Zrobiłam sobie małą przerwę w pisaniu na dgm, ale tak jakoś wyszło, ze nie miałam ochoty pisać i nawet rzadko zaglądałam :roll: i zaległości nie chce mi się nadrabiać :shake: :oops: Ta zmiana czasowa chyba tak na mnie działa, że na nic nie mam ochory i nic mi się nie chce :roll:

Oczywiście dziękujemy wszystkim za odwiedzinki, to miło wejść po kilku dniach i zobaczyć, że jednak ktoś zagląda i czeka :loveu:

Zauza96 - Oskarek niestety nie ma rodowodu :roll: no ale na zdjęciach wiadać, ze jednak przypomina yoreczka :loveu: Jedzonko jego jest w postaci kurczaczka gotowanego z jarzynkami plus garść suchego Royala Sensible (dla wybrednych :eviltong: ). Jak na terriera przystało ma chaRRakterek :evil_lol: i potrafi poakaz pazurki i swoje drugie diabelskie oblicze :diabloti:. Ogolnie nie mamy z nim żadnych problemów wychowawczych ... ale to już jest indywidualna sprawa. Kazdy Yorkuś rózni sie od innego pod względem wygladu jak i zachowania, ale cecha wspolna jest to, ze sa przekochane :loveu: Czy coś jeszcze chcesz wiedzieć?:razz:

Alyyynka, Wasiunia, Tygra - bo wiecie ja go czasem prowadze za łapke na spaczerze :evil_lol: dlatego jest nauczony chodzic i stac na dwóch :evil_lol: Mamy własna szkole cyrku :diabloti:

Zzuzolandia, Alicja - ja tez uwielbiam kiedy on tak wstula swoja mordeczkę w skore i tak slódziusienko sobie śpi :loveu:

Kasiu(Fidelek) - Oskarcio został w domku, bo myśmy z dziewczynami mprezowały, więc nie bardzo miałam jak go wziąć :eviltong: Ale na Sylwka pojedziemy już razem, bo nawet mam już w czym go przewozić :multi: :lol:

Kasiu(Bigosek) - no to ja chyba zawsze wchodzę na dgm wtedy kiedy lądujemy koło 5 str :evil_lol:

An3czka - a żebyś wiedziała, ze nic nie jadłam :diabloti: on tak z miłości :eviltong:

Figa, Julitko, Pikunio i Reszta - dziękujemy za odwiedzinki :loveu:

Posted

Chcecie się trochę pośmiać Kochani :evil_lol:

Mieliśmy już słynnego Kota w butach, ale wszytsko idzie do przodu, dlatego czemu by nie mogło być PSA w BUTACH? :lol:

a tak wyglądaju w zblizeniu - jednym słowem full wypas :lol: :cool3:

może ktoś chce sprawić prezencik swojemu pupilkowi pod choinkę :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Daga ...umarłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie tylko Ty Aluś, każdy reaguje eksplozją śmiechu oglądając zdjęcia Oskara w butach :evil_lol:

My już lecimy do wyrka, tzn Ja bo Oskar juz od godzinki grzeje mi miejsce :loveu:

D O B R A N O C

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

:roflt: :roflt: :roflt: Daga, nie mogę...padłam ze śmiechu!!!!!!! Wygląda w nich przekomicznie :p

Tylko tak po cichu się zastanawiam czy Jemu w nich wygodnie...:hmmmm:
Bo troszkę mu sie łapinki w nich rozjeżdżają, czy tylko mi się zdaje...???;)

Posted

Cześc Daga !:multi:

Widzę ,że Oskarek przygotowany do zimy :evil_lol: Buciki sliczniutkie ale chyba tylko na ozdobę , bo coś Oskarkowi niewygodnie ;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

o rany, Oskarek znowu bardziej wystrojony ode mnie... Ja jeszcze nie mam butów na zimę ;)

cześć kochana, Dagusiu :)
Coś się ostatnio rzadko widujemy :shake:

Posted

Cześć Sis!

Prawda dziewczyny, że te fotki w butach są prześmieszne? :evil_lol:
Jak zobaczyłam je na yorkach to myślałam, że padnę hahaha :eviltong::eviltong:

Daga, meila dostałam i zabiorę się być może jutro za robotę, bo dziś muszę się odstresować ;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Chcecie się trochę pośmiać Kochani :evil_lol:

Mieliśmy już słynnego Kota w butach, ale wszytsko idzie do przodu, dlatego czemu by nie mogło być PSA w BUTACH? :lol:

Buciki świetne :lol: :lol: :lol: Chyba się przydadzą Oskarkowi już od dzisiaj :razz:

Posted

Witamy,

Widzę, że pies w butach a dokladniej Oskarek przypadł Wam do gustu :evil_lol:
Zapewniam Was dziewczyny, że butki były założone tylko na potrzeby zdjęć, teraz leżą w kąciku, z dala od Oskarka :evil_lol: Lepiej się z nimi nie zbliżać ku Oskarkowi bo grozi pogryzieniu :diabloti: :eviltong: Mały ich nie cierpi :shake: i wcale mu się nie dziwię :cool3:
Szkoda tylko, że nie miałam kamery w pobliżu to bym go nakeciła jak się w nich porusza, a wygląda to naprawdę przekomicznie i można boki zrywać. Kiedy próbował zrobić krok w przód to każdą kogę podnosił w innym kierunku aż się w koncu rozjeżdżał :evil_lol:

Kasia, Alka - dziewczyny Oskarekowi na pewno nie było w nich wygodnie, co zresztą widać, po jego grymaśnej minie, dlatego nie mam zamiaru niepotrzebnie stresowac psa jakimiś butami, wsytarczy Nam zwykła wazelina na zime :diabloti: :eviltong:

Kasiu - no mijamy sie ostatnio jakoś, ale to dlatego, ze rzadko bywamy :eviltong:

Monia - podesłałam Ci kolejne maile, tyle, że te są o wiekszej zawartosci zdjec :eviltong:

Zuza96 - jak byś miała jeszcze jakieś pytania dot.Yorkow to pytaj a ja postaram sie odpowiedziec i na wszystko odpisac ;)

Gochgoch - witamy u Nas i rowniez zapraszamy czesciej :multi:

Beria - buciki sie nie przydadza :evil_lol: Oskarek na ich widok wpada w agresje :eviltong:

Qrcze dzisiaj rano wstaje i patrze, ze cos tak jasno za oknem no i śnieg ujrzalam i się załamałam :placz: Wychodząc z Oskaritem na spacerek poranny musieliśmy założyć sweterek, bo nie dość, ze było zimno, wiał okrutny witar, to dosyć intensywnie wiało, a łysolek był taki zadowolony, ze mordką tylko trącał śnieg :lol: Zdjęć jednak żadnych nie zrobiłam bo chyba nie chcę go jeszcze oglądać na fotaach :diabloti:

Posted

Daguś, w bucikach to było widać że mu strasznie niewygodnie, ale w tej "psiowej torbie" to mu sie pyszczek cieszy że heeej!!!:lol: :lol: I nawet komara sobie przyciął...:evil_lol: