Kasia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='leemonca'] Witam Cię w Twojej galerii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I czekamy na zdjęcia :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Kurcze mam tyle zaległości, że nie wiem do czego zabrac się na początku hihi, i tak z tym zwlekałam, aż w końcu nic nie zrobiłam :eviltong: a teraz czas na MORSKO uczymy się wystawiąc i coraz lepiej Nam to wychodzi :lol: schodzimy ze stoku :cool3: Kola Kierując się na skałki na przeciwko, przeszliśmy sobie obok nich i tak o to doszliśmy do tych dalszych, ale było warto ! żeby nie było, Oskarek też był w Morsku :lol: rozbrykany, zadowolony, z uśmiechem od ucha do ucha :loveu: Pako Quote
Daga_i_Oskar Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 cd Morska Pako tego pana to chyba przedstawiąc nie musze :eviltong: Image nawala, więc jutro powstawiam kolejne zdjęcia :razz: a tymczasem uciekamy i dobrej nocki wszytskim życzymy :p Quote
Alicja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 ;)czyżby Oskarek w przyszłym roku planował wypad z pańcia ;) Quote
an3czka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']uczymy się wystawiąc i coraz lepiej Nam to wychodzi :lol: Ulala:cool3: Quote
AlKil Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Witaj Daguś !!! :loveu::loveu::loveu: Jakie to Morsko śliczne!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Cześć dziewczynki :loveu: dziękujemy za odwiedzinki :buzi: Aluś - w przyszłym roku to prawdopodobnie o tej porze mnie nie będzie, więc postanowiłam, że jeszcze w tym roku pokażę Oskarkowi Morsko żeby mu przykro nie było :evil_lol: :eviltong: An3czko - Ty mi tutaj tak oczkami nie przewracaj :eviltong: Dopiero się uczymy :lol: Ewuniu - witamy i do Morska zapraszamy ;) c.d zdjęć :p roześmiany pysio :loveu: stok od dołu - kuzyn stwirdził, że to zwykła górka, a ja mu tak nagadałam, ze taki stok tam, ze jak się wejdzie to ma się dosyc :evil_lol: Na zdjęciach rzeczywiście wygląda na łagodny, ale jak wiemy pozory mylą :evil_lol: Quote
bigos Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ALE KUSISZ TYMI FOTKAMI:razz::razz::razz::cool3::cool3::cool3: Ja też chcę do Morska:placz:Takie cudowne miejsce:p Quote
Daga_i_Oskar Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='bigos']ALE KUSISZ TYMI FOTKAMI:razz::razz::razz::cool3::cool3::cool3: Ja też chcę do Morska:placz:Takie cudowne miejsce:p cześć bigosowa :multi: O tak Morsko rzeczywiscie jest pieknym, kuszacym miejscem i chce sie tam do niego wracac :loveu: A czy byłaś moze na tych skałkach, ktore ze stoku było widac w oddali? Tam to dopiero cudownie bylo, ale i bardzo wietrznie - musialam trzymac na szycie Oskarka, bo sie bałam, ze mi go zwieje, bo mna chwialo hihi Quote
constancja Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 No i jestem pod wrażeniem:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: . Właśnie galeria Oskarka trafiła na listę moich ulubionych.:loveu: :loveu: :loveu: Chyba chcę Yorka:placz: . W dowód wdzięczności za przyjemne doznania pozostawiam prezencik:oops: (nudzę się troszkę:diabloti: ). Jak się spodoba dorobię avatarek coby ubranko było kompletne. A że pięknych galerii na dogo jest jeszcze kilka pędzem dalej napaść swoje oczy:evil_lol: . Quote
g_o_n_i_a Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Dzien dobry Dagusiu i Oskarku :loveu: Quote
malawaszka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Daga heeejj ale fajną mieliście wycieczkę :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='constancja']No i jestem pod wrażeniem:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: . Właśnie galeria Oskarka trafiła na listę moich ulubionych.:loveu: :loveu: :loveu: Chyba chcę Yorka:placz: . W dowód wdzięczności za przyjemne doznania pozostawiam prezencik:oops: (nudzę się troszkę:diabloti: ). Jak się spodoba dorobię avatarek coby ubranko było kompletne. A że pięknych galerii na dogo jest jeszcze kilka pędzem dalej napaść swoje oczy:evil_lol: . Constancjo - Witamy Ciebie w Naszych skromnych progach i zapraszamy ponownie. Jest Nam niezmiernie miło za taką wspaniałą niespodziankę w postaci banerka, oczywiście zapiszę go sobie u Oskarka w pliku, a jak będę robiła zmiane to na pewno go wykorzystam. Avatarek mile widziany. Oskarek macha ogonkiem i postara się podołać oczekiwianiom wsyztskim przeglądającym jego galerie jak i również Tobie :multi: Quote
Patka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 oj kusisz kusisz Oskar jak zawsze super przystojny :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Cześć Goniu, cześć Waszuniu :loveu: wycieczka była udana w pełni. Na koniec zrobiliśmy sobie pyszne rożno i wypoczęci najedzeni ruszyliśmy w strone domku. Dobrze, ze Morsko jest tak nie daleko, to zawsze można podjechać. A teraz dalsze fotki, mam ich jeszcze bardzo duużo :eviltong: to bede Was nimi męczyłą :lol: grzybek :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='Patka']oj kusisz kusisz Oskar jak zawsze super przystojny :cool3: witaj Patuś :loveu: Miło Nam jest gościć Ciebie u Nas :multi: Oskarek macha ogonkiem :Dog_run: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='Patka']szkoda ze wygryziony piękny :) no tak :roll: ktos sie juz do niego dobrał :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Jeszcze wpadłam kilka fot na dobranoc wrzucic i lece do wyrka, bo wyjątkowo zmęczona jestem. Jutro wybieram sie na wystawe do Chorzowa i jak sie uda to przemyce Oskarka :razz: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
e.v.a Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] :crazyeye: ale wielkie jamniki :crazyeye: :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Mnie chyba jeszcze nie znasz, ale strasznie podobają mi się zdjęcia Oskarka :razz: No więc mam na imie Karolina i mam 12 lat. Jak możesz to zobacz na www.gordi-z-zywieckiej-kotliny.blog.onet.pl blog o moim goldenie Gordim jak tylko będe miałą czas to zrobie Galerie na DOGO :mad::razz: Quote
Moniś Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Cześc Sis! Przejrzałam wszystkie fotki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Super z Oskaritem sie prezentujecie :razz::razz::razz::cool3::cool3::cool3::cool3: Czekam na dalszy ciąg :lol::lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 czesc dagula :evil_lol: czy ja dobrze poznaje?znajomy stok?:cool3: ehhh moj mały model :loveu: ps. byłas na tej wystawie dzisiaj?bo cie nie widziałam:oops: Quote
Recommended Posts