Daga_i_Oskar Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 an3czka napisał(a):Dagusiu wszystkiego najlepszego dla Oskarutka! :BIG: :BIG: :BIG: :tort: :tort: :tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday: ojej ślicznie dziękujemy Kochana :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Dziekuje Oskarku za pyszny torcik:p ależ nie ma za co Aluś :buzi: torcik jest przecież dla Oskarkowych Gości, a Wy przecież nimi jesteście :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Cockerek napisał(a):O la la, jaka pychotka, mniam mniam :sabber: dzieło mamy, więc ... pyszne :lol: ja tylko wódke dostawiłam :evil_lol: proszę się Martynko częstować i smacznego ;) Quote
Nugatowa Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Dagowy Przystojniaczku! Żyj nam zdrowo i pozuj tak genialnie jak pozujesz! :loveu: :loveu: Wznoszę Toast za podbijacza naszych serc- OSCARKA :loveu: :drink1: :cunao: :drink1: :cunao: :popcorn: :beerchug: :drinking: :drink1: :tort: :BIG: :tort: :new-bday: :BIG: :cunao: :drinka: :drink1: :sabber: :beerchug: :knajpa: :popcorn: :pepsi: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Nugatowa napisał(a):Dagowy Przystojniaczku! Żyj nam zdrowo i pozuj tak genialnie jak pozujesz! :loveu: :loveu: Wznoszę Toast za podbijacza naszych serc- OSCARKA :loveu: :drink1: :cunao: :drink1: :cunao: :popcorn: :beerchug: :drinking: :drink1: :tort: :BIG: :tort: :new-bday: :BIG: :cunao: :drinka: :drink1: :sabber: :beerchug: :knajpa: :popcorn: :pepsi: Kinguś - dziękujemy ślicznie za życzonka :Rose: Quote
beria Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [SIZE="7"]Sto lat dla słodkiego Oskarka !!! :Rose: :Rose: :Rose: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :new-bday: :BIG: :tort: :bday: :bday: :bday: :Rose: :Rose: :Rose: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :new-bday: :BIG: :tort: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 beria napisał(a):Sto lat dla słodkiego Oskarka !!! :Rose: :Rose: :Rose: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :new-bday: :BIG: :tort: :bday: :bday: :bday: :Rose: :Rose: :Rose: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :new-bday: :BIG: :tort: Oskarek dziękuje machając przy tym ogonkiem :Dog_run: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Dzieńdoberek :multi: U nas upał z samego rana, więc żeby nie marnować tak pięknego dnia na siedzenie w domku wybywamy zaraz na cały dzień na działeczke :loveu: a tymczasem zasypię Was trochę fotkami - a mam ich do wstawienia jeszcze całą masę :evil_lol: Quote
Daisunia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 wszystkiego najlepszego dla Oskarka :loveu: łiiiii jaaaakie zdjecia sliczne :loveu: :loveu: :loveu: przy okazji zapraszam do Naszej Malamuciej Galerii :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: uśmiechnięty Yorkuś :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Daisunia napisał(a):wszystkiego najlepszego dla Oskarka :loveu: łiiiii jaaaakie zdjecia sliczne :loveu: :loveu: :loveu: przy okazji zapraszam do Naszej Malamuciej Galerii :lol: Oskarek ślicznie dziękuje :multi: P.S jak bede dluzej na dgm to odwiedze oczywiscie galerie ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 czy Wy tak umiecie byc wszytskimi łapami ponad ziemią :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Uff to już ostatnia porcja fotek na teraz :evil_lol: :evil_lol: zbieramy się na działeczkę :multi: Miłego dnia wszystkim życzymy ;) Pozdrawiamy :razz: Quote
madziasto4 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ale ze mnie świnia :oops: Zapomniałam złożyć wczoraj życzeń Oskarkowi :oops: Ale się poprawiam i składam spóźnione dzisiaj: STO lat Oskarku :loveu: Piękny uśmiech :p Quote
mmbbaj Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 I ja!!! Wszystkiego najlepszego Oskarku! :multi: A ty Dagusiu, jak zwykle byłaś u mnie wcześniej niż ja u ciebie :oops: Ja się zupełnie nie wyrabiam :placz: Quote
marlena924 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 I ja zapomniałam wczoraj wpaść... :smilecol: :smilecol: Happy Birthday! :smilecol: :smilecol: Stoo Laaat :smilecol: :smilecol: Quote
beria Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):czy Wy tak umiecie byc wszytskimi łapami ponad ziemią :razz: Oskarek buja w obłokach ;) Widać, że jest szczęśliwy :loveu: Quote
Agga Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Pysia napisał(a):Tak sobie oglądałam fotki i jedna mnie zadziwiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ciekawe dlaczego akurat ta co? Quote
Daga_i_Oskar Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Witam :multi: U nas kolejny upalny, 30stopniowy dzień. Całe dnie spędzamy na działeczce pluskając się co chwilę w wodzie i robiąc sobie zimne, orzeźwiające prysznice :razz: Oskarek również uwielbia chlapać się w wodzie, więc wiecznie chodzi mokry jak kura, ale jaki zadowolony - dzisiaj jak nie zapomne to wezme aparat i zrobie kilka zdjęć małego jak się pluska :cool3: Jeszcze raz ślicznie WSZYSTKIM dziękujemy za życzenia urodzinowe dla Oskarka :buzi: W piątek, albo w sobote znowu wyjeżdżamy :multi: :multi: tym razem na 2 tygodnie :multi: :multi: i mamy zamiar trochę pojeździć po okolicy, więc zdjęc więcej będzie - nie tylko psa :eviltong: Póki co on mi został w nadmiarze, więc teraz musicie być jeszcze cierpliwi :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Agga napisał(a):Ciekawe dlaczego akurat ta co? no własnie :evil_lol: Quote
Teklunia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 czesc Daga :) ale podrozujesz w te wakacje... szczesciara z Ciebie :lol: u nas tez upal jest nieziemski... Daga_i_Oskar napisał(a): moje slicznosci, jak zwykle dostojne i piekne :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Daga :) ale podrozujesz w te wakacje... szczesciara z Ciebie :lol: u nas tez upal jest nieziemski... moje slicznosci, jak zwykle dostojne i piekne :loveu: e tam jakie to podróżowanie - nie udało mi się Warszawy zaliczyć w ten weekend, ale siakoś strasznie nad tym nie ubolewam hihih W sierpniu chciałabym na kilka dni do Malborka jechać, ale co z tego wyjdzie to nie wiem :shake: Póki co mam ogromne stresy przed jutrzejszym dniem - wyniki z matur trafią prosto w moje ręce - to będzie moja chwila prawdy. Nadal nie wiem co ze studiami, dowiem się dopiero z początkiem sierpnia i wtedy stwierdze, że mam wakacje, ale juz bedzie za późno na jakiekolwiek dłuższe wyjazdy, a tak chciałam jechać do Anglii :-( No nic jak nie teraz to za rok pojadę już na pewno. Quote
Recommended Posts