Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dagowy Przystojniaczku! Żyj nam zdrowo i pozuj tak genialnie jak pozujesz! :loveu: :loveu:

Wznoszę Toast za podbijacza naszych serc- OSCARKA :loveu:

:drink1: :cunao: :drink1: :cunao: :popcorn: :beerchug: :drinking: :drink1: :tort: :BIG: :tort: :new-bday: :BIG: :cunao: :drinka: :drink1: :sabber: :beerchug: :knajpa: :popcorn: :pepsi:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Dagowy Przystojniaczku! Żyj nam zdrowo i pozuj tak genialnie jak pozujesz! :loveu: :loveu:

Wznoszę Toast za podbijacza naszych serc- OSCARKA :loveu:

:drink1: :cunao: :drink1: :cunao: :popcorn: :beerchug: :drinking: :drink1: :tort: :BIG: :tort: :new-bday: :BIG: :cunao: :drinka: :drink1: :sabber: :beerchug: :knajpa: :popcorn: :pepsi:

Kinguś - dziękujemy ślicznie za życzonka :Rose:

Posted

[SIZE="7"]Sto lat dla słodkiego Oskarka !!!

:Rose: :Rose: :Rose: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :new-bday: :BIG: :tort: :bday: :bday: :bday: :Rose: :Rose: :Rose: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :new-bday: :BIG: :tort:

Posted

beria napisał(a):
Sto lat dla słodkiego Oskarka !!!

:Rose: :Rose: :Rose: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :new-bday: :BIG: :tort: :bday: :bday: :bday: :Rose: :Rose: :Rose: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :new-bday: :BIG: :tort:

Oskarek dziękuje machając przy tym ogonkiem :Dog_run:

Posted

Dzieńdoberek :multi:

U nas upał z samego rana, więc żeby nie marnować tak pięknego dnia na siedzenie w domku wybywamy zaraz na cały dzień na działeczke :loveu:

a tymczasem zasypię Was trochę fotkami - a mam ich do wstawienia jeszcze całą masę :evil_lol:

Posted

Daisunia napisał(a):
wszystkiego najlepszego dla Oskarka :loveu:
łiiiii jaaaakie zdjecia sliczne :loveu: :loveu: :loveu:
przy okazji zapraszam do Naszej Malamuciej Galerii :lol:

Oskarek ślicznie dziękuje :multi:

P.S jak bede dluzej na dgm to odwiedze oczywiscie galerie ;)

Posted

I ja!!! Wszystkiego najlepszego Oskarku! :multi: A ty Dagusiu, jak zwykle byłaś u mnie wcześniej niż ja u ciebie :oops: Ja się zupełnie nie wyrabiam :placz:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
czy Wy tak umiecie byc wszytskimi łapami ponad ziemią :razz:

Oskarek buja w obłokach ;) Widać, że jest szczęśliwy :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Tak sobie oglądałam fotki i jedna mnie zadziwiła

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ciekawe dlaczego akurat ta co?

Posted

Witam :multi:

U nas kolejny upalny, 30stopniowy dzień. Całe dnie spędzamy na działeczce pluskając się co chwilę w wodzie i robiąc sobie zimne, orzeźwiające prysznice :razz:
Oskarek również uwielbia chlapać się w wodzie, więc wiecznie chodzi mokry jak kura, ale jaki zadowolony - dzisiaj jak nie zapomne to wezme aparat i zrobie kilka zdjęć małego jak się pluska :cool3:

Jeszcze raz ślicznie WSZYSTKIM dziękujemy za życzenia urodzinowe dla Oskarka :buzi:

W piątek, albo w sobote znowu wyjeżdżamy :multi: :multi: tym razem na 2 tygodnie :multi: :multi: i mamy zamiar trochę pojeździć po okolicy, więc zdjęc więcej będzie - nie tylko psa :eviltong:

Póki co on mi został w nadmiarze, więc teraz musicie być jeszcze cierpliwi :eviltong:

Posted

czesc Daga :)

ale podrozujesz w te wakacje... szczesciara z Ciebie :lol:
u nas tez upal jest nieziemski...

Daga_i_Oskar napisał(a):

moje slicznosci, jak zwykle dostojne i piekne :loveu:

Posted

Teklunia napisał(a):
czesc Daga :)

ale podrozujesz w te wakacje... szczesciara z Ciebie :lol:
u nas tez upal jest nieziemski...
moje slicznosci, jak zwykle dostojne i piekne :loveu:

e tam jakie to podróżowanie - nie udało mi się Warszawy zaliczyć w ten weekend, ale siakoś strasznie nad tym nie ubolewam hihih

W sierpniu chciałabym na kilka dni do Malborka jechać, ale co z tego wyjdzie to nie wiem :shake:

Póki co mam ogromne stresy przed jutrzejszym dniem - wyniki z matur trafią prosto w moje ręce - to będzie moja chwila prawdy.

Nadal nie wiem co ze studiami, dowiem się dopiero z początkiem sierpnia i wtedy stwierdze, że mam wakacje, ale juz bedzie za późno na jakiekolwiek dłuższe wyjazdy, a tak chciałam jechać do Anglii :-(
No nic jak nie teraz to za rok pojadę już na pewno.