Alicja Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pysia napisał(a):Tak sobie oglądałam fotki i jedna mnie zadziwiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia :razz:ma się te wyczulone oko ;) kwiaty śliczne Quote
Cockerek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 O!! zdjęcia z zielona trawką i pięknymi kwaitami - coś dla mnie - dziękuję :buzi: Jak je mój mąż zobaczy to z zazdrości zaraz poleci na działkę i tez będzie robił makro :evil_lol: Daga, pięęęękknnnnyyy masz ogródek :loveu: - moje marzenie :-( Quote
Daga_i_Oskar Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Witam w ten słoneczny, ale wietrzny dzionek :multi: PIKA napisał(a):Ale tu się rózano zrobilo :razz: Uwielbiam róze :loveu: Ja też :p dlatego tak je obfotografowałam :loveu: beria napisał(a): Oskarek w letniej fryzurce :multi: A na tym zdjęciu świetnie założył łapkę na łapkę, elegant :loveu: on to się czasem zachowuje jak taki elegancik, jeszcze tylko krawat mu dać :lol: :lol: Alicjarydzewska napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia :razz:ma się te wyczulone oko ;-) kwiaty śliczne Aluś :evil_lol: uwzięły się na mojego chłopaka :cool3: a ze kwiaty sie podobaja, to sie ciesze :multi: Cockerek napisał(a): O!! zdjęcia z zielona trawką i pięknymi kwaitami - coś dla mnie - dziękuję :buzi: Jak je mój mąż zobaczy to z zazdrości zaraz poleci na działkę i tez będzie robił makro :evil_lol: Daga, pięęęękknnnnyyy masz ogródek :loveu: - moje marzenie :-( Martynko ciesze sie, ze zdjecia sie spodobały :multi: ja uwielbiam zrobic zdjecia kwiatom :loveu: :loveu: ale do tego trzeba miec odpowiedni zdjec, a ja jeszcze takowego nie posiadam. Zbieram na niego i zbieram, a na koncie w dalszym ciagu tylko 0zł jest :lol: :lol: Ciesze sie rowniez, ze ogrodek sie spodobal:multi: . Teraz jest typowo rekreacyjny. Juz nic nie uprawiamy :shake: nie ma to jak zieleń i kwiaty i oczko i hustawka, to do piero relax :loveu: :razz: Quote
Cockerek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): ja uwielbiam zrobic zdjecia kwiatom :loveu: :loveu: ale do tego trzeba miec odpowiedni zdjec, chyba aparat :evil_lol: A to nie jest roobione profesjonalnym aparatem?? :crazyeye: A myślałam że tak, piękne te zdjęcia!! :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Cockerek napisał(a):chyba aparat :evil_lol: A to nie jest roobione profesjonalnym aparatem?? :crazyeye: A myślałam że tak, piękne te zdjęcia!! :loveu: hihih miałam napisać "sprzet" :eviltong: No co Ty, zdjecia te robiłam moim już kilkuletnim olympusem, ale nie narzekam na niego, jednak marzy mi sie cos innego, wiekszego :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 madziasto4 napisał(a):Ile Oskarka miałam do oglądania :loveu: no widzisz :lol: :lol: zdjęc tyle, ze nie nadarzam z ich wstawianiem :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Kilka zdjatek wstawiam jeszcze i zmykam poszwędać się trochę po sklepach :cool3: Quote
marlena924 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Piękne różyczki :) A najpiękniejsza z nich to... Oskarek oczywiście :loveu: A my jutro do fryzjerka! Będę miała golaska w domu :lol: Quote
PIKA Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Dagus ponieważ ja wyjeżdzam i mnie 6-tego nie będzie to juz chcialam zyczyc Oskarkowi wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się urodzinek :buzi: I obiecuje, ze 6 -tego weżme piwelo i wypije jego zdrowie :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 PIKA napisał(a):Dagus ponieważ ja wyjeżdzam i mnie 6-tego nie będzie to juz chcialam zyczyc Oskarkowi wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się urodzinek :buzi: I obiecuje, ze 6 -tego weżme piwelo i wypije jego zdrowie :lol: Ojej Kochana dziękujemy Ci bardzo :buzi: Oskarek macha w podziekowaniu ogonkiem :multi: A piwko to trzeba obowiązkowo wypic za zdrówko solenizanta :lol: Miłego wypoczynku Ci życzymy :buzi: Quote
nesta Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Wspanialy piesek ;) I jaki fotogeniczny;) Tylko pozazdroscic;) Quote
AlKil Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 oj Daguś ile tu pięknych zdjęć zobaczyłam!!!! Brawo!!!! Quote
Moniś Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 :new-bday: :new-bday: Wszystkiego Naj dla Solenizanta z okazji 3 urodzinek :loveu::loveu: :tort::tort: :laola::laola: Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Wszystkiego Najlepszego dla Oskarka z okazji urodzin Quote
sota36 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Malutki briardziku - calusnego zycia w zdrowku!!:bluepaw::BIG: Quote
Teklunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Sto lat sto lat niech zyje Oskarcio nam!!! Moje kochanie maleńkie bądź zawsze taki słodziutki i kochany! :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Witam Kochani :multi: Ale miła niespodzianka - jesteście wspaniali. Dziękuję wszystkim za życzonka urodzinowe, a jeszcze bardziej za pamięć :loveu: :loveu: :loveu: A ja Was częstuję urodzinowym tortem i ... wódką :cool3: :razz: :lol: Do Oskarka na party przyszedł qmpel, ale niestety zdjęć niet, bo mi baterie padły :oops: Oskaruś dzisiaj była na szczepieniach i trochę teraz jest taki osowiały, ale wcześniej szalał z Nafim jak gdyby nigdy nic :loveu: Ale ten czas szybko zleciał - jak dziś pamiętam dzień w którym ujrzałam go poraz pierwszy, był to 16 lipca, niezapomne kiedy wzięłam do ręki te maleństwa - aż łezka się kręci w oku :oops: a potem baaaardzo ciagnął mi się czas do odbioru maleństwa i świadomości, że kiedy już zjawi się u Nas będzie mój i TYLKO mój. To najwspanialszy prezent jaki kiedykolwiek mogłabym sobie wymarzyć :loveu: I tak o to 23go sierpnia zawitał do Nas wymarzony piesek :iloveyou: Potem niewiadomo kiedy świętowaliśmy wspólnie jego pierwsze urodzinki ... drugie ... no i teraz w szczęsciu i radości sączymy sobie winko:drinking: z rodzinką za 3 urodzinki naszej domowej maskotki :loveu: chodzacego szczęscia, które wniosło tyle radości w Nasze życie - dziękujemy Ci skarbeńku za wspaniałe 3 latka, obyś zawsze był taki Kochany i chował się zdrowo jak do tej pory i żebyś nigdy nie wyrastał z tego szczenięcego, przesłodkiego zachowania :loveu: Jesteś najcudowniejszy, najśliczniejszy i najukochańszy, bo ... jesteś Nasz. Kochamy Cię i życia już bez Ciebie sobie nie wyobrażamy :BIG: :new-bday: Żyj nam STO LAT :new-bday: Quote
an3czka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Moją uwagę dzisiaj szczególnie zwrócily róże :loveu: Cudne różyczki. Kropelki dodają im uroku:loveu: Quote
an3czka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Dagusiu wszystkiego najlepszego dla Oskarutka! :BIG: :BIG: :BIG: :tort: :tort: :tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 an3czka napisał(a):Cudne różyczki. Kropelki dodają im uroku:loveu: dziękuję Aniu :buzi: ciesze sie, ze rózyczki sie spodobaly :multi: Quote
Recommended Posts