ewelinabuck Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 czesc daga sliczne kwiatki a gdzie kochany oskarek?????? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Daguś , przede wszystkim składam G R A T U L A C J E !!! :laola: no i piękny bukiecik wręczyłaś swojej mamie, uroczy :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Alka']Daguś , przede wszystkim składam G R A T U L A C J E !!! :laola: no i piękny bukiecik wręczyłaś swojej mamie, uroczy :loveu: Aluś oczywiście ślicznie dziękuję :buzi: [quote name='ewelinabuck'] czesc daga sliczne kwiatki a gdzie kochany oskarek?????? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jak dam radę to jeszcze go dzisiaj dorzucę, teraz idziemy na spacerek :p [SIZE=2][quote name='Teklunia'][SIZE=3][SIZE=2]czasc Dagulka :smile: sliczny bukiecik! ale zauwazylam tez, ze Twoje zdjecia sa coraz lepsze, naprawde swietne!!! robisz konkurencje slynnym makrowiczom tego forum :lol: [SIZE=2] [SIZE=2] Kasiu no co Ty :evil_lol: gdzie mi tam do dziewczyn :evil_lol: i w ogóle nie z tym moim aparatem, który już ledwo zipie, no ale mam nadzieję, że w przyszłości doczekam się jakiegoś lepszego :razz: :razz: Muszę sobie tylko na niego uzbierać z kilka tys :lol: :lol: No chyba, że chciałabyśmi sprezentowac taki - ja się wcale nie pogniwam :evil_lol: :evil_lol: [SIZE=2][SIZE=3]P.S na co wybieracie się do kina?? W takim razie miłego dnia życze :buzi: Quote
Teklunia Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] [SIZE=2][SIZE=3]P.S na co wybieracie się do kina?? W takim razie miłego dnia życze :buzi: do teatru ;) na "Taniec Wampirow" :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Cześć Dagulka, pamiętasz mnie jeszcze? :cool3: Ale Ci zazdroszcze, ze masz wakacje już. :placz: Ale Cie Oskarku Pańcia zlała wodą. :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Czeeeeeść :p Jak mija weekend Kochani :razz: :razz: Ja własnie dotarłam do domku nieco padnięta, ale teraz mam tyle dni wolnych na wyspanie się ... po prostu żyć nie umierać :cool3: :cool3: Gosiu, no pewnie, że Cię pamiętamy :multi: A co do wakacji to i ja się cieszę :p Ale zobaczysz ten miesiąc Ci szybko minie ;) Wstawiam jeszcze fotki Oskarka po kąpieli :razz: :cool3: :lol: Moja babulinka :loveu: :loveu: :lol: a tutaj czeka, aż Pańcia rzuci butelkę :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 cześć Daga :multi: Jaka babuleńka :lol: haha ja też tak mastera obwijam :evil_lol:, że tylko nochal widać i oczka :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Cześć Madziu :multi: żeby być pięknym trzeba trochę podczas kąpieli pocierpieć :evil_lol: Oskarek pilnuje "ziemniaczka" :lol: nudna ta sesja, trzeba sobie krótką drzemke uciąc :lol: Quote
Sylwcia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Dagusiu - moje gratulacje z zakończonej męczarni pt. MATURA hehehehe Quote
Daga_i_Oskar Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='Sylwcia']Dagusiu - moje gratulacje z zakończonej męczarni pt. MATURA hehehehe Dziękuję Sylwciu :buzi: Quote
Teklunia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] czesc Dagus :) widze ze Oskarek zmienil wyznanie na Islam i w ichnich szatach chodzi ;) Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Daga :multi: gratulacje!!!! :laola: a Oskarek cudownie zadbany jest :loveu: moze podrzucę Ci moje kocmołuszki na czas jakiś? :razz: :p Quote
g_o_n_i_a Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Babulinka... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 haha , babulinek :loveu: a jaki grzeczniutki , może mu zimno ?:evil_lol: Quote
Patka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 jak malowany :loveu: mam słabosc do tych maluchów :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 jaka pięknoooosci :loveu: dagusia wymiziaj ode mnie oskarka:loveu: Quote
Cola Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 :evil_lol: :evil_lol: jak on wygląda jak jest mokry....taki szczurek :evil_lol: :evil_lol: a z tego to myślałam, że się posikam ze śmiechu :lol: :lol: babulek :lol: ....ale teraz jak się błyszczy :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Czeeeeść wszytskim :cool3: :cool3: widzę, że mój "babulinek" się spodobał :multi: :multi: Moniś :evil_lol: za drobną opłatą możesz podrzućić :diabloti: :lol: Aluś, Oskarek jest zawsze taki spokojny :razz: :razz: :loveu: Patuś - to moze dokupisz sobie takiego malucha do kolekcji co :cool3: :cool3: Madziu, a może ruszyłabyś dupe do parku i sama tego pięknościowego wymiziała co :eviltong: Cola, no niesttey zeby być pięknym trzeba pocierpiec :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Madziu, a może ruszyłabyś dupe do parku i sama tego pięknościowego wymiziała co :eviltong: teraz kochanie to ja nie mam jak :angryy: jestem niezmotoryzowana to po pierwsze po drugie od wtorku ide od pracy :-( Quote
Daga_i_Oskar Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']teraz kochanie to ja nie mam jak :angryy: jestem niezmotoryzowana to po pierwsze po drugie od wtorku ide od pracy :-( No to się zobaczymy dopiero za 3 tygodnie :placz: Jak ja bez Ciebie wytrzymam :placz: :evil_lol: Odebrałaś wiadomośc na GG :razz: :razz: cieszysz się :eviltong: Se mam tęcze - chcecie zobaczyć :cool3: uciekam z "babulinką' :evil_lol: na spacerek :p Quote
an3czka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Daguś śliczne!!!! Ale z niego zmokła kura:lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 :loveu:jaki sirotek Dagusia co to znowu w podpisie za popłakane buziaki:mad:uśmiechnąć mi się tu proszę :p Quote
Daga_i_Oskar Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :loveu:jaki sirotek Dagusia co to znowu w podpisie za popłakane buziaki:mad:uśmiechnąć mi się tu proszę :p aaaa bo się wszytsko jakoś posypało :-( ale dla Ciebie proszę szczery uśmiech :p Quote
e.v.a Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 jaki słodziak :D:loveu: a tecza naprawde super :D Quote
Daga_i_Oskar Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='evaxon'] a tecza naprawde super :D wiem :evil_lol: sama se ją spłodziłam :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts