Daga_i_Oskar Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Witamy :) Wpadamy znowu na momencik i zmykamy :roll: ale już niedługo i będę mogła posiedzieć na DGM tak jak zwykle, czyli długo :lol: :lol: W czwartek czeka mnie ostatni już egzamin - ustna z polskiego, więc trzeba prezentacji sie uczyć, a tak mi się już nie kce :placz: zwlaszcza, kiedy za oknem piękna pogoda, poopalałoby sie :razz: a nie z nosem w ksiązkach siedziało :shake: Kompletnie zapomniałam, że miałam Wam dać znać co tam u weta na kontroli, a byliśmy w czwartek. Z oczkiem już lepiej, ale nadal zakrapiamy, za to wystąpił nam nowy problem - jąderka :shake: To w jakim stanie wyglądały w środe to była masakra, wielkościowo to one nie przypominały jajuszek Yoraska, aż Pani wet się zaśmiała, że takich wielkich to ona jeszcze nie widziała :lol: :eviltong: były strasznie spuchnięte, zaczerwienione i dotykiem przypominały poparzoną, skorupiałą skórę :shake: Ja to się aż przestraszyłam co się dzieje, były bordowego koloru, siakieś takie przekrwione, sama nie wiem, musimy smarowac je maścią, poparzona skóra zeszła i teraz już wróciły do swoich rozmiarów i już wyglądają ładnie :multi: W środe idziemy na kolejną kontrolę i jeżeli okaże sie, ze wszytsko ładnie wyglada, nie ma zadnego stanu zapalnego no to bedziemy sie szczepic :p To by było na tyle, się rozpisałam :cool3: :cool3: Pozdrawiamy i cały czas o Was myślimy :loveu: Quote
Alicja Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 ;)Daga witaj wśród żywych :multi: Oskarek , proszę bez numerów ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)Daga witaj wśród żywych :multi: Oskarek , proszę bez numerów ;) Aluś witam witam :multi: :multi: kilka zdjątek i .... uciekam :razz: :razz: :eviltong: Pozdrawiamy i wszystkim miłego dzioneczka życzymy :p Quote
Teklunia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 czesc Dagulka :multi: dziewczyno, koncz juz z tymi egzaminami, bo pusto tu bez Ciebie! lubisz nas jeszcze troszke? :oops: Quote
bigos Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Aluś witam witam :multi: :multi: kilka zdjątek i .... uciekam :razz: :razz: :eviltong: Pozdrawiamy i wszystkim miłego dzioneczka życzymy :p Bzy wręcz zapachniały:Rose::Rose::Rose: Oskarek to naprawdę przystojniaczek:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
beria Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Fryzurka Oskara jak zawsze doskonała, mimo matury ;) Quote
Yorkies Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Czeeeeść Daguś :razz: Ja to jush mam wakacje więc wracam do rzeczywistości i nadrabiam zaległości... u ciebie tak kolorowo, wiosennie-letnio taki wakacyjny klimat jak dla mnie... ale cóż czeka mnie nadrobienie spooooro zaległosci :-o :roll: ale przynajmniej mam nadzieję że będę tu trochę częstszym gościem...:razz: pozdrawiam Quote
madzia20sosnowiec Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 dagmaraaaaa ja cie normalnie zabije, wiem ze matura, ale zeby az tak dogo zaniedbywac, normalnie lanie ci spuszcze :mad: Quote
Gosiek Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Daga.... jak samopoczucie? hmmmm zastanowił mnie wczorajszy opis na GG :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Cześć Kochani :p Przyszłam się przypomnieć, ze jutro mam maturkę z polskiego, kciuki mile widziane, bo jak nie to :mad: :mad: :eviltong: Madzia, Ty to bys wszytskich po dupie prała, najpierw Piotrka, teraz mnie :shake: paranoja, co ta szkoła z Tobą zrobiła :eviltong: :eviltong: Dobrze, że już wakacje :evil_lol: musimy sie spotkać i troche "poplotkować" o ... :razz: :razz: pamietasz co mi obiecalas :cool3: :cool3: ... bedzie sie dzialo :lol: :lol: Malwi, ja jutro juz bede po wszytskim :multi: :multi: z utęsknieniem czekam na mój wyrok :evil_lol: , a potem to chyba trzeba będzie coś odwiedzić, żeby się odstresowac i wyluzowac :razz: Gosiu, a o którym opisie dokladnie mówisz :evil_lol: Tym, ze w zyciu piekne są tylko chwile?? Z samopoczuciem u mnie fatalnie :placz: :placz: :placz: Obiecuję, ze teraz bede częściej zaglądała na dogo, tzn przez najbliższy tydzien, bo 31go wyjeżdżamy :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Gosiu, a o którym opisie dokladnie mówisz :evil_lol: Tym, ze w zyciu piekne są tylko chwile?? Z samopoczuciem u mnie fatalnie :placz: :placz: :placz: hahaha nie - o tym z bolącym gardłem :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha nie - o tym z bolącym gardłem :eviltong: Hehe no wiesz jak za kazdym razem mówilam tą prezentacje srednio koło 18 min to potem juz nie potrafilam zadnego slowa wydusic, strun juz nie czułam haha Ale, zeby nie było, że ja sie tylko uczylam :evil_lol: Moim wiernym towarzyszem nauki jest aparat i pies :diabloti: Dzisiaj to nawet ja sie załapałam na foto :oops: :evil_lol: i rózyczka :oops: i Oskarek :loveu: Quote
Alicja Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 :razz: i jak gardziołko polecam Homeovox , pomaga odzyskać głos;) Quote
Daga_i_Oskar Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz: i jak gardziołko polecam Homeovox , pomaga odzyskać głos;) a dziękuje juz lepiej :cool3: siostra mi proponowala surowe jajko na głos haha tylko nie wiedzialam co mam dokladnie z nim zrobic :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ty to bys wszytskich po dupie prała, najpierw Piotrka, teraz mnie :shake: paranoja, co ta szkoła z Tobą zrobiła :eviltong: :eviltong: Dobrze, że już wakacje :evil_lol: musimy sie spotkać i troche "poplotkować" o ... :razz: :razz: pamietasz co mi obiecalas :cool3: :cool3: ... bedzie sie dzialo :lol: :lol: taaaa daga dobrze ze sie ta szkoła skonczyła :eviltong: ja za ciebie jutro paluchy gniote co sił dawaj zaraz znac :lol: jak juz zdamy to leziemy na jakies piwo uzłopac sie za wszytskie czasy :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']taaaa daga dobrze ze sie ta szkoła skonczyła :eviltong: ja za ciebie jutro paluchy gniote co sił dawaj zaraz znac :lol: jak juz zdamy to leziemy na jakies piwo uzłopac sie za wszytskie czasy :eviltong: no ba ! Kochana sie rozumie :razz: :razz: Tylko, wiesz zajechac do Sosnowca to ja i zajadę, tylko gorzej bedzie z powrotem :oops: mogę drogi nie pamietac :eviltong: Daj tylko znac kiedy, ja jestem do srody w domku, potem zmykam na dluuuug :cool3: :cool3: A tak juz całkiem serio, o 12:05 wchodzę, trzymajcie za mnie mocno kciuki ;) jak tylko wrócę i będę na siłach to sie odezwe hihi :cool3: Buziaki Kochani :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no ba ! Kochana sie rozumie :razz: :razz: Tylko, wiesz zajechac do Sosnowca to ja i zajadę, tylko gorzej bedzie z powrotem :oops: mogę drogi nie pamietac dagula wpadaj wpadaj najwyzej na noc zostaniesz do ranka wytrzezwiejesz :lol: :lol: :lol: a z rana to juz bedziesz miała prostą droge :p za pare minut daga wchodzi, trzymam kciukasy :kciuki: Quote
an3czka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kochani :p Przyszłam się przypomnieć, ze jutro mam maturkę z polskiego, kciuki mile widziane, bo jak nie to :mad: :mad: :eviltong: I Jak poszło? Quote
an3czka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Dzisiaj to nawet ja sie załapałam na foto :oops: :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: i rózyczka :oops: i Oskarek :loveu: Śliczne!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [SIZE=5]Jestem :p i ogłaszam, że mam :laola: W A K A C J E :laola: W ogóle wszytsko na poczatku zaczeło się baaaardzo stresująco, byłyśmy z qmpelą (wchodziła przede mną) 45 min przed czasem, a tutaj nam mówią, że ją już wywoływali :crazyeye: . My całe poddenerwowane pobiegłyśmy czem prędzej pod sale i miałyśmy 5 min na odetchnięcie, tzn ona bo ja wchodziłam po niej, więc miałam pół godzinki (bo tyle ją trzymali) czasu na wyluzowanie się choć trochę :eviltong:. Wyszła i mówi, że strasznie wierca "dziurę w brzuchu" pytaniami :crazyeye: A w komisji miałam nauczycieli, którzy Nas w ogóle nie uczyli i byli wymagający. No, ale jestem zadowolona, poszło mi najlepiej z całej grupy :razz: :razz: Wygadałam całe 90% :multi: :multi: :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Madziu i reszta dziękuję oczywiście za kciuki, baaaardzo się przydały :loveu: [quote name='madzia18sosnowiec']dagula wpadaj wpadaj najwyzej na noc zostaniesz do ranka wytrzezwiejesz :lol: :lol: :lol: a z rana to juz bedziesz miała prostą droge :p Haha no wiesz u mnie z tym trzeźwieniem to różnie bywa :oops: :oops: no ale z Sosnowca długa droga to jak pojadę tymi naszymi pięknymi tramwajami to mnie niezle wytrzęsą i wróce do formy :cool3: :lol: :lol: No to kiedy masz czas :razz: :razz: :eviltong: P.S ale bez Piotrka :eviltong: Quote
Teklunia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Dagmaro! Gratuluje Ci z calego serca, ze przebrnelas przez to wszystko :) Ciesze sie ze polski dobrze Ci poszedl. A teraz jz zadnych wymowek byc nie moze i musisz od rana do nocy siedziec z nami na forum :p Quote
Recommended Posts