Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Aguś on tylko na takiego, małego niewinnego wygląda, a pichau tyle naniesie, że dziennie trzeba zamiatac :diabloti:

hahaha moze i piachu jest, ale ja gajki pod pachy nie wezme i nie wrzuce na szybką kąpiel do wanny :eviltong: nasza "krótka" kąpiel trwa jakies 1,5 h :cool3:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hahaha moze i piachu jest, ale ja gajki pod pachy nie wezme i nie wrzuce na szybką kąpiel do wanny :eviltong: nasza "krótka" kąpiel trwa jakies 1,5 h :cool3:

No my to teraz mamy wygodę, Oskar łysy to nie ma co kąpać :cool3: :cool3: a jak już kapięmy to w godzinke wszytsko załatwimy, łącznie z suszeniem :razz: :razz: wtedy, przy długich włosach trwało to zdecydowanie dłużej, więc i tak z gajkiem nie jest tragicznie, 1.5 h co to jest :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']To jak coś podeślesz jeden, bo u mnie ich brak :evil_lol: :evil_lol:
rozumiem, że nie jesteś JUŻ na siłach, aby skoczyć do sklepu :evil_lol: :evil_lol: wysyłam priorytetem :cool3: do rąk własnych :lol:

[quote name='Daga_i_Oskar']
trzeba naszczekac na sasiada :diabloti:

Oskar bierz go!! :p

Posted

[quote name='madziasto4']rozumiem, że nie jesteś JUŻ na siłach, aby skoczyć do sklepu :evil_lol: :evil_lol: wysyłam priorytetem :cool3: do rąk własnych :lol:

Madziu to nie to, że nie jestem na siłach, ale wszytskie sklepy w poblizy zamknięte, oprócz knajpy :diabloti: a piwem to ja raczej kaca nie wylecze :evil_lol: :evil_lol:

Oskar bierz go!! :p

Ty mu tak powiesz, a on będzie chciał płuca wypluć :lol: :lol: tak drze ta swoją mordkę :evil_lol: dobrze ze na osiedlu jest spokojny, ale w domu taje nam popalic swoimi jazgotami :diabloti:
A jak tam ze szczekaniem u Masterka??

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
A jak tam ze szczekaniem u Masterka??
Na dworzu poszczekuje tylko jak widzi albo słyszy jakieś psy w oddali albo na bezpieczną odległość :lol: ( za ogordzeniem itp:evil_lol: ) a w domu to jak słyszy szczekanie za oknem albo jakieś głosy :lol:
a ogólnie to jest bardzo spokojny :p

Posted

[quote name='madziasto4']Na dworzu poszczekuje tylko jak widzi albo słyszy jakieś psy w oddali albo na bezpieczną odległość :lol: ( za ogordzeniem itp:evil_lol: ) a w domu to jak słyszy szczekanie za oknem albo jakieś głosy :lol:
a ogólnie to jest bardzo spokojny :p

Mój był "wzorowym" pieskiem do czasu :diabloti: jak się nie nauczył szczekać, czyli przez pierwszy rok mieliśmy spokój :lol: :lol:
Wszytsko zaczęło sie od Leżajska, tam jest panem i wszytsko mu wolno, więc i szczekać było mu wolno, a teraz to czasami mamy go dosyć, zwłaszcza gdy słyszy takiego Amstafa Sajgona na balkonie, wtedy to pies Cie zaszczeka na śmierć dopóki z nim na ten baalkon nie wyjdziesz i nie pokażesz psa :diabloti: A jak juz go widzi to jak warczy i jak sie rzuca :evil_lol: :evil_lol: a na dworze to go omija z kilometra :lol: :lol: taki odważny hahaha

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Mój był "wzorowym" pieskiem do czasu :diabloti: jak się nie nauczył szczekać, czyli przez pierwszy rok mieliśmy spokój :lol: :lol:
Wszytsko zaczęło sie od Leżajska, tam jest panem i wszytsko mu wolno, więc i szczekać było mu wolno, a teraz to czasami mamy go dosyć, zwłaszcza gdy słyszy takiego Amstafa Sajgona na balkonie, wtedy to pies Cie zaszczeka na śmierć dopóki z nim na ten baalkon nie wyjdziesz i nie pokażesz psa :diabloti: A jak juz go widzi to jak warczy i jak sie rzuca :evil_lol: :evil_lol: a na dworze to go omija z kilometra :lol: :lol: taki odważny hahaha
haha małpiszon mały :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Aguś on tylko na takiego, małego niewinnego wygląda, a pichau tyle naniesie, że dziennie trzeba zamiatac :diabloti: a tam to co zamiatać, jak zaraz znowu naniesie :shake:
To tak ciagle trzebaby zamiatac :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']czesc Dagus :)

spoznilam sie ale moze jeszcze sie zalapie na swietowanie? :oops:
to po zielonym ;) :drink1:

Kasiu zawsze jest pora na :drink1: :cool3: :lol:

własnie wrócilismy z wieczornego spacerku, kropimy oczko i idziemy spać :p

Dobranoc Moje Kochane Robaczki :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Czeeeeeść :multi:

Wpadam na sekundke sprawdzic, czy ślad o Nas jeszcze nie zaginął :lol: :lol: no i widzę, że nie jest źle, skoro na 3 stronce się trzymamy :razz: :razz:

Wstawiam zdjęcia i znowu znikam :oops: obiecuje, że kiedyś nadrobię zaległości :p

Dziękuję wszystkim za odwiedzanie galeryjki, jesteście cudowni :loveu: :loveu:

Najpierw tulipek :loveu:

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Kochani całujemy Was mocno :buzi:
Oskarek macha ogonkiem :Dog_run:

Dzisiaj idziemy na kontrol do weta, to następnym razem Wam napisze, czy wszytsko jest ok, oby !!

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Czeeeeeść :multi:

Wpadam na sekundke sprawdzic, czy ślad o Nas jeszcze nie zaginął :lol: :lol: no i widzę, że nie jest źle, skoro na 3 stronce się trzymamy :razz: :razz:

Wstawiam zdjęcia i znowu znikam :oops: obiecuje, że kiedyś nadrobię zaległości :p
Dagulka, a gdzie Ty sie tak ukrywasz? Chyba nie chcesz powiedziec ze sie uczysz caly czas? :-o