Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']I przekazałaś, żeby sie nie przemęczała przypadkiem ??? :evil_lol:

Teraz kiedy mama nie pracuje to będzie cięzko, sprząta 7 razy w tygodniu na 7 możloiwych dni :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Teraz kiedy mama nie pracuje to będzie cięzko, sprząta 7 razy w tygodniu na 7 możloiwych dni :evil_lol: :evil_lol:

O Chryste ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To ja wymiękam ... :oops:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Haniu :razz: a moze chcesz z lekcji ze sprzatania skorzystac :lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie, dziękuję ,,, Umiem . Tylko strasznie leniwa jestem :oops:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Nie, dziękuję ,,, Umiem . Tylko strasznie leniwa jestem :oops:

Ja tez :oops: nie przejmuj sie ;)
wystarczy, ze posprzatam tylko swoj pokoj i juz mi sie nic nie chce :eviltong:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Teraz kiedy mama nie pracuje to będzie cięzko, sprząta 7 razy w tygodniu na 7 możloiwych dni :evil_lol: :evil_lol:

hahaha moja mama jest lepsza sprząta 10 racy w tygodniu na 7 mozliwych :eviltong: moze spikniemy je we dwie :eviltong:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec'] [quote name='Daga_i_Oskar']Teraz kiedy mama nie pracuje to będzie cięzko, sprząta 7 razy w tygodniu na 7 możloiwych dni :evil_lol: :evil_lol:

hahaha moja mama jest lepsza sprząta 10 racy w tygodniu na 7 mozliwych :eviltong: moze spikniemy je we dwie :eviltong:
Matko jednyna, to Wy strasznie musicie brudzic :shake: :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Matko jednyna, to Wy strasznie musicie brudzic :shake: :evil_lol::evil_lol:

Nie My Aguś, nie my - to nasze psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A może by tak po jednym za mojego [SIZE=7]8000 pościka :razz: :razz:

:knajpa: :cunao: :popcorn: :beerchug: :drinking: :chlup: :drink1: :drinka: :cunao: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :drinking: :chlup: :drink1: :drinka:

Posted

za 8000 posta :BIG::laola::cunao::drink1::drink1::drink1::facelick::chlup::chlup::chlup::drinka::drinka::drinka::beerchug::beerchug::popcorn::popcorn::knajpa::knajpa::pepsi::pepsi::pepsi::laola:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Nie My Aguś, nie my - to nasze psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:crazyeye: No u Madzi to jeszcze rozumiem, ale Oskar ?? :crazyeye:

:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:

Posted

[quote name='PIKA']:crazyeye: No u Madzi to jeszcze rozumiem, ale Oskar ?? :crazyeye:

:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:

Aguś on tylko na takiego, małego niewinnego wygląda, a pichau tyle naniesie, że dziennie trzeba zamiatac :diabloti:

Posted

[quote name='madziasto4']wypraszam sobie :obrazic: :eviltong:

No dobrze już dobrze :lol: starsza siostra (czyt.JA:p ) Ci pozwala:razz: :razz: , ale nie za duzo, bo potem okropny kac męczy :eviltong:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']No dobrze już dobrze :lol: starsza siostra (czyt.JA:p ) Ci pozwala:razz: :razz: , ale nie za duzo, bo potem okropny kac męczy :eviltong:
ależ dzięuję za pozwolenie :diabloti:
niech się siostra o kaca nie martwi, mam zapas kefirów w lodówce :cool3: :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']ależ dzięuję za pozwolenie :diabloti:
niech się siostra o kaca nie martwi, mam zapas kefirów w lodówce :cool3: :cool3: :evil_lol:

To jak coś podeślesz jeden, bo u mnie ich brak :evil_lol: :evil_lol:

Troche Oskarutka :razz:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

trzeba naszczekac na sasiada :diabloti: