an3czka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Moniś - kciuki są mile widziane ... stresik pewnie bedzie większy niż na pisemnych, ale przed wyjściem weźmie sie jednego głębszego na uspokojenie :evil_lol: :evil_lol: i bedzie git :lol: :lol: Oskarek c.d :cool3: :cool3: Oj mylisz się Też tak myślałam i w błędzie byłam:lol:. Na ustnych zawsze coś się wyduka. Choć mi osobiscie lanie wody zawsze nieudolnie wychodziło na ustnych jakoś przeszło (na Angliku to się nawet z Szanowną Komisją pokłóciłam i jak się później okazało racji nie miałam, ale afera swoje zrobiła i dali dobrą ocenę-bo taka wygadana i wogóle:evil_lol:) Quote
Magda Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Nam sa potrzebne takie przeszkody pod ktorymi nie bedzie można przejśc :lol: :lol: Dokladnie!:evil_lol: Nasze cffaniaki lubia kombinowac:lol: Ostatnio uczylam Mikiego skakac przez kij od miotly i sie nie udalo....:roll: Ahh......Romeo!:loveu::loveu: Quote
AlKil Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Witaj Daguś!!! :loveu: Jak miło znowu Cię widzieć i nowe zdjęcia Oskarka!:lol: Quote
PIKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 czesć Dagus :multi: Milo Cie w idzieć w dobrym humorze pomimo przeciwności losu :lol: Oskarek jak zwykle cudny :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Cześc dziewczyny :razz: :razz: dzięki za takie miłe powitanie :lol: :lol: tylko coś mało huczne :evil_lol: gdzie szampan :eviltong: [QUOT=An3czka]Oj mylisz się Też tak myślałam i w błędzie byłam:lol:. Na ustnych zawsze coś się wyduka. Choć mi osobiscie lanie wody zawsze nieudolnie wychodziło na ustnych jakoś przeszło (na Angliku to się nawet z Szanowną Komisją pokłóciłam i jak się później okazało racji nie miałam, ale afera swoje zrobiła i dali dobrą ocenę-bo taka wygadana i wogóle:evil_lol:) Aniu ja to sie najbardziej obawiam angola, bo jak w komiski zasiądzie moja była nauczycielka z angola to się załamie, ona mnie nie lubi, ja jej nie lubie :diabloti: i obie sie tak nie lubimy :evil_lol: :evil_lol: obym i ja sie w jakąś kłótnie nie wdała :lol: [quote name='PIKA'] czesć Dagus :multi: Milo Cie w idzieć w dobrym humorze pomimo przeciwności losu :lol: no w końcu na dogo wróciłam to w dobrym humorze jestem :lol: :lol: [quote name='AlKil'] Witaj Daguś!!! :loveu: Jak miło znowu Cię widzieć i nowe zdjęcia Oskarka!:lol: Witamy, witamy i ponownie zapraszamy :cool3: :cool3: Ahh......Romeo!:loveu::loveu: Oskarek jak zwykle cudny :loveu: ślicznosci:loveu: dziękujemy :multi: :multi: a to od Oskarka:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Witamy :roll: właśnie wróciliśmy od weterynarza, poszliśmy tam żeby wyciągnąć 2 paskudne kleszczyska i przy okazji zakropić go czymś na te cholery wredne :diabloti: a tymczasem okazało się, ze oskarek ma powazne zapalenie spojówki :placz: i nieciekawe wygląda jego oczko :placz: mamy kropic i maścią smarować, a za 5 dni do kontroli :placz: Teraz leży wymeczony bo dosyc kawałek mamy do weta i siakiś taki osłabiony jest. Pozdrawiamy :roll: Quote
e.v.a Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 biedny Oskarek :shake: kto wymyslil kleszcze:angryy: a z oczkiem bedzie wszystko oki :) Quote
Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='basiulka22tychy']:o slicznieee dziękujemy :p [quote name='evaxon'] biedny Oskarek :shake: kto wymyslil kleszcze:angryy: a z oczkiem bedzie wszystko oki :smile: Ewuś, z oczkiem jest niciekawie :shake: zapalenie spojówki dostkęło już tęczówke :placz: i najgorsze jest to, że nie wiem skąd sie wzięło owe zapalenie :shake: zobaczymy co vet'ka powie w przyszłym tygodniu, oby lepsze wieści niż dzisiaj :placz: Quote
e.v.a Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Ewuś, z oczkiem jest niciekawie :shake: zapalenie spojówki dostkęło już tęczówke :placz: i najgorsze jest to, że nie wiem skąd sie wzięło owe zapalenie :shake: zobaczymy co vet'ka powie w przyszłym tygodniu, oby lepsze wieści niż dzisiaj :placz: ojojjj moze jakies pyłki mu podraznily oczko :shake: trzymam kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: za Oskarka Quote
Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='evaxon']ojojjj moze jakies pyłki mu podraznily oczko :shake: trzymam kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: za Oskarka bierzemy ta opcje pod uwage, ze to może jakaś alergia albo cus, ale drugie oczko jest w porządku, tylko to jedne nam psikusa zrobiło :shake: Oskarek :loveu: Quote
e.v.a Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']bierzemy ta opcje pod uwage, ze to może jakaś alergia albo cus, ale drugie oczko jest w porządku, tylko to jedne nam psikusa zrobiło :shake: a moze cos do oczka wpadlo i podraznilo i stan zapalny sie wdal ... ale co by nie bylo najwazniejsze zeby Oskarek szybko do zdrowia wracal Quote
Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='evaxon']a moze cos do oczka wpadlo i podraznilo i stan zapalny sie wdal ... ale co by nie bylo najwazniejsze zeby Oskarek szybko do zdrowia wracal Bedziemy zakrapiac i mam nadzieje, ze szybciutko sie poprawi, oczywiście dam znać po kolejnej wizycie :p Quote
Alicja Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 :shake:oj czytam ,że Oskarkowe oczko chore Daguś Ozzyemu tez spuchły wczoraj spojówki na spacerku / zresztą nie pierwszy raz / mamy na to kropelki a/alergiczne na 5 dni .Ozzy jest alergikiem i musimy sobie radzić :razz: Quote
Teklunia Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 co ja slysze? moje male kochanie ma oczko chore i zle kleszcze go zaatakowaly :placz: prosze ucalowac delikatnie w sam kącik slicznego oczka :) Quote
anetta Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Powiedz Oskarkowi ze do wesela sie zagoi :cool3: Glaski dla malego :calus: Quote
Alka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Witamy :roll: właśnie wróciliśmy od weterynarza, poszliśmy tam żeby wyciągnąć 2 paskudne kleszczyska i przy okazji zakropić go czymś na te cholery wredne :diabloti: Dagusiu, ja stosuję z doskonałym efektem Adwantix. Chodzimy codziennie do lasku, na łączkę i Tuffcio ani jednego kleszcza nie złapał.:p Kiedyś zakrapiałam małego Frontlinem ,ale niestety kleszcze wbijały się.:diabloti: Przesyłamy Oskarciowi moc buziaczków :loveu: i trzymamy kciuki ażeby oczko szybciutko się wyleczyło. Quote
an3czka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Aniu ja to sie najbardziej obawiam angola, bo jak w komiski zasiądzie moja była nauczycielka z angola to się załamie, ona mnie nie lubi, ja jej nie lubie :diabloti: i obie sie tak nie lubimy :evil_lol: :evil_lol: obym i ja sie w jakąś kłótnie nie wdała :lol: Ja też się nie lubiłam z moja nauczycielką. Na egzaminie nic się nie odezwała. Spuściła tylko głowę i czekała:evil_lol: Zdjęcie śliczne! Quote
Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Witamy wieczornie i pourodzinowo :multi: Okarkowe oczko zakrapiamy a na noc smarujemy maścią, mam nadzieję, że wszytsko będzie OK. Oskarcio oczywiście od wszystkich wymiziany i wycałowany, mały macha do Was ogonkiem i przesyła kolejne kfiatuszki w podziękowaniu :loveu: Quote
Hanna R. Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Wreszcie naogladałam się Oskarka . :p Trzymam kciuki za wyniki ... :kciuki: :kciuki: :kciuki: Pozdrowienia dla Mamy :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='Patka']przesliczna wiosna w pelni U Ciebie :loveu: O Patka :multi: jak miło Cię znowu u Nas gościć :razz: :razz: ciesze się, że wiosneka sie pdoba, to dorzucę jeszcze na noc wiosennego, zadowolonego Oskarutka :loveu: i jeszcze "oczkowy" kfiatusek Quote
Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Wreszcie naogladałam się Oskarka . :p Trzymam kciuki za wyniki ... :kciuki: :kciuki: :kciuki: Pozdrowienia dla Mamy :evil_lol: i Hania znalazła czas i zajrzała :multi: :multi: :multi: Witaj Haniu wśród "swoich" :cool3: :cool3: Mama pozdrowiona :evil_lol: Quote
Recommended Posts