madziasto4 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 cześć Daga ;) jaki zadowolony, że sie huśta :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 dagusia co ty robisz oskarciowi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co u ciebie, zdawałas cos dzisiaj?:cool3: Quote
PiotrekJ Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Cześć :cool3: ... evaxon napisał(a):a ja sie cholerka caly czas zastanawiam czemu Oskarek ma rozowe gumeczki i spineczki :roll: to przeciez takie....yy malo meskie:evil_lol: :roflt::roflt::roflt:Z ust mi te słowa wyjęłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Czesc Wszytskim :cool3: Po pierwsze to z przykrością stwierdzam, ze Ewusia i Piotrus nie znaja się na modzie :diabloti: Madziu, dzisiaj mialam looz :razz: ale jutro zdaje geografie, a w czwartek matematyke :roll: Tobie jeszcze historia została ?? Quote
PiotrekJ Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Po pierwsze to z przykrością stwierdzam, ze Ewusia i Piotrus nie znaja się na modzie :diabloti: My się znamy, w końcu psy mamy a nie laleczki do przebierania :eviltong: ... Quote
g_o_n_i_a Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Cześć Dagulko! :multi: Śliczny Oskarek :loveu: Bedziemy za Ciebie trzymać jutro kciuki. ;-) :kciuki: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='PiotrekJ']My się znamy, w końcu psy mamy a nie laleczki do przebierania :eviltong: ... przeginasz :mad: :mad: Quote
PiotrekJ Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']przeginasz :mad: :mad: Ja?? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No co Ty :eviltong: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ja?? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No co Ty :eviltong: ... Nie Ty :shake: ten obok :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 W oczekiwianiu na pipłke Panienk(a)? z okienka :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Dzień doberek :multi: Kolejny dzień stresów za sobą, jeszcze tylko jutro matematyka i potem czekac na ustne :shake: Musiałabym się zacząć uczyc tej prezentacji na polski,a już mam dosyć nauki :eviltong: Dziekuje wszytskim za trzymanie kciuków, przydały sie i to bardzo, jesteście Kochani :buzi: Mam kilka nowych zdjęć Oskarcia z działeczki tylko muszę je pozmniejszać, a narazie jestem padnięta i nic mi sie nie kce ... Pozdrawiamy :p Quote
Teklunia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 czesc Dagus, wreszcie sie pojawilas :multi: ciesze sie ze humor Ci dopisuje, bo to swiadczy ze niezle Ci poszlo :lol: Kciuki jeszcze w czwartek powiadasz? zrobi sie! :p a Exavon i Piotrek - Wy mi nie podpadajcie krytykujac mojego pupilka :mad: :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Kasiu, jak poszło dowiem sie za miesiac na razie nie kcem sie dołowac tym, ze poszlo mi tak jak mi poszło, wiec humorek mimo wsyztsko mi dopisuje :p na maturkach swiat sie nie konczy :eviltong: A Evie i Piotrkowi musisz troche pogrozic, moze starszego sie posluchaja, bo mnie to olewaja :mad: :mad: W czwartek jeszcze matematyka, kciuki mile widziane :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Ech ja to chyba musze polozyc bo bzdury jakies wypisuje :eviltong: najpierw napisalam, ze jutro pisze matematyke, a oczywicie pisze ja w czwartek, teraz pisze, ze wyniki za mieisac, a przeciez beda dopiero za 2 m-ce :lol: :lol: Akurat jak wroce z Warszawy :razz: Pamietaj Kasiu ze musimy sie wybrac na cos odstresowujacego :cool3: :cool3: Quote
Teklunia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Akurat jak wroce z Warszawy :razz: Pamietaj Kasiu ze musimy sie wybrac na cos odstresowujacego :cool3: :cool3:zdecydowanie mozesz na mnie liczyc! :lol: Quote
e.v.a Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 :siara: co złego to nie ja :evil_lol: dziendoberek :cool3: na 1 rzut oka ni emoglam znalesc pyszczka:evil_lol: po chwili zobaczylam czarniutka kropeczke i 2 trójkaciki :evil_lol: i w ten sposob znalazlam glowe:evil_lol: dobrze ze łysy grzbiecik ma bylo by trudniej jak by nie byl zgolony:evil_lol: świetna foteczka:D Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Witaj Dagusiu !!! Cześć Oskarito !!! nie mam emotek Quote
Magda Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Czesc Daga!! Wpadlam sie przywitac i pokazac, zeby nie bylo, ze was nie odwiedzam:lol: A w grozeniu i machaniu palka to mozecie na mnie liczyc:mad::evil_lol::evil_lol: Ludzie strzezcie sie!! Quote
Daga_i_Oskar Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Witamy, witamy :p zdjątka wklejamy :cool3: i ... znikamy :eviltong: Quote
Basia&Safi Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 ślicnie :)):):) oskarek lubi kucyki i gumeczki :cool3: ?? Quote
Teklunia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Daga, powodzenia dzisiaj! trzymam od rana :kciuki: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Witamy :multi: Wreszcie uporałam się z pisemnymi maturkami, teraz jeszcze ustne przede mną 17go angielski i 25go polski. Matematyka dzisiaj poszła mi fatalnie :eviltong: dobrze, że wzięłam ją jako dodatkową bo gdybym wzięła jako obowiązkową to byłoby kiepsko :razz: O rozszerzonej części już nie wspomne - wyszłam po 30 minutach :lol: :lol: Dzisiaj relaksowałam się na działeczce robiąc zdjęcia i odpoczywając na huśtaweczce - tylko brakowało mi kogoś kto by mnie huśtał :evil_lol: Jeżeli kcecie to wstawie fotki z działeczki :cool3: [quote name='Basiulka22Tychy'] ślicnie :smile:):smile::smile: oskarek lubi kucyki i gumeczki :cool3: ?? Basiu Oskarek gumeczki nosi od 8 tygodnia życia :eviltong: więc nic a nic mu nie przeszkadzają, jak go czesze zamienia sie w aniołeczka, a jak skoncze to wstepuje w niego diabeł :diabloti: i zawsze musi poprawic fryzurke po swojemu :eviltong: [quote name='Teklunia'] Daga, powodzenia dzisiaj! trzymam od rana :kciuki: Kasiu, chyba jeszcze nigdy nie trzymalas dzień w dzień przez kilka godzin kciukow co :lol: :lol: oczywiście dziękuję, kfiatuszek for U Quote
Daga_i_Oskar Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 [quote name='madziasto4']cześć Daguś :lol: Cześć Madziu :razz: :razz: Quote
madziasto4 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Madziu :razz: :razz: rozumiem, że ten kwiatuszek specjalnie dla mnie :cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts