Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć :cool3: ...

evaxon napisał(a):
a ja sie cholerka caly czas zastanawiam czemu Oskarek ma rozowe gumeczki i spineczki :roll: to przeciez takie....yy malo meskie:evil_lol:

:roflt::roflt::roflt:Z ust mi te słowa wyjęłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

Czesc Wszytskim :cool3:

Po pierwsze to z przykrością stwierdzam, ze Ewusia i Piotrus nie znaja się na modzie :diabloti:

Madziu,
dzisiaj mialam looz :razz: ale jutro zdaje geografie, a w czwartek matematyke :roll: Tobie jeszcze historia została ??

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Po pierwsze to z przykrością stwierdzam, ze Ewusia i Piotrus nie znaja się na modzie :diabloti:

My się znamy, w końcu psy mamy a nie laleczki do przebierania :eviltong: ...

Posted

Dzień doberek :multi:

Kolejny dzień stresów za sobą, jeszcze tylko jutro matematyka i potem czekac na ustne :shake: Musiałabym się zacząć uczyc tej prezentacji na polski,a już mam dosyć nauki :eviltong:

Dziekuje wszytskim za trzymanie kciuków, przydały sie i to bardzo, jesteście Kochani :buzi:

Mam kilka nowych zdjęć Oskarcia z działeczki tylko muszę je pozmniejszać, a narazie jestem padnięta i nic mi sie nie kce ...

Pozdrawiamy :p

Posted

czesc Dagus, wreszcie sie pojawilas :multi:

ciesze sie ze humor Ci dopisuje, bo to swiadczy ze niezle Ci poszlo :lol: Kciuki jeszcze w czwartek powiadasz? zrobi sie! :p

a Exavon i Piotrek - Wy mi nie podpadajcie krytykujac mojego pupilka :mad: :diabloti:

Posted

Kasiu,

jak poszło dowiem sie za miesiac na razie nie kcem sie dołowac tym, ze poszlo mi tak jak mi poszło, wiec humorek mimo wsyztsko mi dopisuje :p na maturkach swiat sie nie konczy :eviltong:

A Evie i Piotrkowi musisz troche pogrozic, moze starszego sie posluchaja, bo mnie to olewaja :mad: :mad:

W czwartek jeszcze matematyka, kciuki mile widziane :lol:

Posted

Ech ja to chyba musze polozyc bo bzdury jakies wypisuje :eviltong: najpierw napisalam, ze jutro pisze matematyke, a oczywicie pisze ja w czwartek, teraz pisze, ze wyniki za mieisac, a przeciez beda dopiero za 2 m-ce :lol: :lol: Akurat jak wroce z Warszawy :razz: Pamietaj Kasiu ze musimy sie wybrac na cos odstresowujacego :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Akurat jak wroce z Warszawy :razz: Pamietaj Kasiu ze musimy sie wybrac na cos odstresowujacego :cool3: :cool3:zdecydowanie mozesz na mnie liczyc! :lol:

Posted

:siara:
co złego to nie ja :evil_lol:
dziendoberek :cool3:

na 1 rzut oka ni emoglam znalesc pyszczka:evil_lol: po chwili zobaczylam czarniutka kropeczke i 2 trójkaciki :evil_lol: i w ten sposob znalazlam glowe:evil_lol: dobrze ze łysy grzbiecik ma bylo by trudniej jak by nie byl zgolony:evil_lol:
świetna foteczka:D

Posted

Czesc Daga!!
Wpadlam sie przywitac i pokazac, zeby nie bylo, ze was nie odwiedzam:lol:

A w grozeniu i machaniu palka to mozecie na mnie liczyc:mad::evil_lol::evil_lol: Ludzie strzezcie sie!!

Posted

Witamy :multi:

Wreszcie uporałam się z pisemnymi maturkami, teraz jeszcze ustne przede mną 17go angielski i 25go polski. Matematyka dzisiaj poszła mi fatalnie :eviltong: dobrze, że wzięłam ją jako dodatkową bo gdybym wzięła jako obowiązkową to byłoby kiepsko :razz: O rozszerzonej części już nie wspomne - wyszłam po 30 minutach :lol: :lol:

Dzisiaj relaksowałam się na działeczce robiąc zdjęcia i odpoczywając na huśtaweczce - tylko brakowało mi kogoś kto by mnie huśtał :evil_lol:
Jeżeli kcecie to wstawie fotki z działeczki :cool3:

[quote name='Basiulka22Tychy']
ślicnie :smile:):smile::smile: oskarek lubi kucyki i gumeczki :cool3: ??

Basiu Oskarek gumeczki nosi od 8 tygodnia życia :eviltong: więc nic a nic mu nie przeszkadzają, jak go czesze zamienia sie w aniołeczka, a jak skoncze to wstepuje w niego diabeł :diabloti: i zawsze musi poprawic fryzurke po swojemu :eviltong:

[quote name='Teklunia']
Daga, powodzenia dzisiaj!
trzymam od rana :kciuki:

Kasiu, chyba jeszcze nigdy nie trzymalas dzień w dzień przez kilka godzin kciukow co :lol: :lol: oczywiście dziękuję, kfiatuszek for U