Moniś Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 PiotrekJ napisał(a): Słowa Naszej maturzystki: "Teksty były fatalne, ale trzeba było coś napisać. Znów poziom rozszerzony okazał się lepszy, trafniejszy niż podstawa :roll: ... Nie poszło mi tak jakbym chciała :roll: ..." Popieram w 100% :placz::placz::placz: Quote
PiotrekJ Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Oj nie marudzić :mad: będzie ok ;) Widzicie ... Ciało pedagogiczne się wypowiedziało, a ono prawie zawsze ma rację :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 PiotrekJ napisał(a):Widzicie ... Ciało pedagogiczne się wypowiedziało, a ono prawie zawsze ma rację :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 PiotrekJ napisał(a): "Teksty były fatalne, ale trzeba było coś napisać. Znów poziom rozszerzony okazał się lepszy, trafniejszy niż podstawa :roll: ... Nie poszło mi tak jakbym chciała :roll: ..." To samo stwierdził mój brat... Dagulka, trzymamy kciuki za jutrzejszy dzien!! :kciuki: Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 PiotrekJ napisał(a):Moi Drodzy :cool3: ... Tak w skrócie wypowiem się za Dagulkę, jej dziś nie będzie :shake: ... Uczy się na jutro :diabloti: :diabloti: :diabloti: ... Słowa Naszej maturzystki: "Teksty były fatalne, ale trzeba było coś napisać. Znów poziom rozszerzony okazał się lepszy, trafniejszy niż podstawa :roll: ... Nie poszło mi tak jakbym chciała :roll: ..." Szersza relacja być może już jutro :diabloti: ...Daga na pewno tak tylko czaruje, ze jej zle poszlo ;) Z tyloma parami zacisnietych kciukow musialo pojsc dobrze!!! I jutro tez pojdzie! :) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 daga nic nie martwiaj, polski był tak banalny ze nie da sie nie zdać :p jutro czeka nas angielski :kciuki: Quote
PIKA Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Daga dobrze bedzie :kciuki: Wiekszości sie wydaje, ze wyszlo do doopy, a potem się kazuje, ze nie jest tak źle ;) Za "jutro" :kciuki: Quote
g_o_n_i_a Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Hej Dagulko! I jak tam? Kciuki oczywiscie trzymaliśmy! :p Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 czesc Dagus :) wczoraj Doga zdechlo na caly dzien, weic moze dzis sie dowiemy jak Ci poszlo? kciuki trzymalam! pomogly? ;) Quote
Magda Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Daga czekamy na relacje!:cool3: Znajac ciebie i tak wszystko poszlo jak trzeba, a nawet lepiej. Tak sobie myslalam o tobie w szkole po 10. W myslach bylam z toba i dziewczynami:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Dzień doberek :multi: Wpadam na chwileczke wrzucic tylko zdjęcia i uciekam na działeczkę - imprezka sie szykuje, wiec trzeba sie troche zrelaksować przed dalsza częścia stresów :lol: Ja powiem krotko - nie poszło mi tak jakbym tego chciała :shake: , więcej bede mogla powiedziec koło 10-11 lipca:roll: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 jeszcze mam troche kwiotków :eviltong: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 I jeszcze Oskarek :cool3: :cool3: :cool3: uciekamy :razz: Quote
Basia&Safi Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Świetnie wygladaja te zdjecia z tym efektem :o :):):) Quote
Magda Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Oj Oskarku uwazaj bo cie zaba wciagnie do wody:evil_lol::evil_lol: Daga wszystko bedzie dobrze, zobaczysz!! Quote
00000 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Jako niedoszła Pani Uczycielka języka ojczystego oświadczam, że swoje kciuki też trzymałam :lol: A po pierwszej sesji na studiach dziwiłam się, jak mogłam się takim egzaminkiem jak matura przejmować....;) :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Trzymam nadal kciuki za dalszą część!!! :thumbs: Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Dagus, ja jestem wrecz pewna ze jednak Ci poszlo :lol: [quote name='Daga_i_Oskar']I jeszcze Oskarek :cool3: :cool3: :cool3: moje Ty kochanie najsliczniejsze, wdzieczne takie ze moglaby Cie schrupac :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Dzień Dobry Wieczór Kochani :razz: :razz: A ja wpadłam z kolejnymi foteczkami :cool3: :cool3: ostatnio nie mam czasu na śledzenie dogo, ale na zrobienie zdjęc zawsze znajde czas :lol: :lol: OSKAREK :loveu: :loveu: :loveu: pies huśtawkowy :lol: I My razem :p Quote
beria Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] pies huśtawkowy :lol: Jaką elegancką fryzurę ma Oskar :loveu: I powodzenia na maturze :thumbs: Quote
e.v.a Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 a ja sie cholerka caly czas zastanawiam czemu Oskarek ma rozowe gumeczki i spineczki :roll: to przeciez takie....yy malo meskie:evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 czesc Dagus, czy Ty dzisiaj cos zdajesz, bo ja juz sie pogubilam... :oops: Quote
an3czka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Dzień Dobry Wieczór Kochani :razz: :razz: A ja wpadłam z kolejnymi foteczkami :cool3: :cool3: ostatnio nie mam czasu na śledzenie dogo, ale na zrobienie zdjęc zawsze znajde czas :lol: :lol: pies huśtawkowy :lol: I My razem :p Cześć Daguś!!! Śliczne te foteczki:loveu: Quote
Recommended Posts