Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Dziewczyny będzie dobrze.
Przypomniało mi się jak ja stresowałam się przed maturą. A żeby zrobić na przekór samej sobie to po pismenej maturze a przed ustnymi pojechałam na uczelnię i zawiozłam papiery na uczelnię hehehe no i nie miałam wyjścia tylko musiałam zdać i ustną maturę, bo by mi kasa przepadła ( a zapłaciłam wpisowe plus czesne za I semestr hehehehe)

Także nie martwcie się, że nic nie pamiętacie, że nic w tej chwili nie wiecie, to jest normalny objaw stesiku, który jest nam pomocny. Po maturze sobie to potwierdzicie.

A mądruję się tak, bo sama niedawno (tydzień temu) zdawałam bardzo poważny egzamin państwowy w pracy - stwierdziłam tylko jedno, że wolałabym iść jeszcze raz na maturę a nie zdawać tego egzaminu w pracy hehehehe.

Połamania piór, długopisów, ołówków i czego tylko chcecie ;-) :-) :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Dziewczyny trzymam mocno kciuki!!:kciuki::kciuki:

BĘDZIE DOBRZE!!!!!

Obyś Magda miała rację :lol::lol::lol::lol:
Madzia od Gajki ściągnie i zda:evil_lol:, gorzej ja i Daga :shake: idziemy bez niczego :cool1:

Posted

Moniś napisał(a):
Obyś Magda miała rację :lol::lol::lol::lol:
Madzia od Gajki ściągnie i zda:evil_lol:, gorzej ja i Daga :shake: idziemy bez niczego :cool1:

haha co do tego sciagania to ja taka pewna nie jestem, własnie sie dowiedziałam ze te wiesniaki beda chcieli sadzac wg peselu, a ja mąrda wypchałam sie na świat 2 stycznia :placz: :placz: :placz: trzymajcie lepiej kciuki za to zeby tak nie było :evil_lol:

Posted

Dziewczyny, dacie radę, będziemy trzymać kciuki :kciuki: ;-)
A swoją drogą, to moja koleżanka niedawno mi coś pokazała, a co? Miala na sobie siostry żakiecik, a wewnątrz "niespodzianki". Jakie? W środku były specjalnie ponaszywane kieszoneczki (chyba ze 30), kazda do danej ściągi. ;-) Tylko nie mam pojęcia jak ona ściągała. :D

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Dziewczyny, dacie radę, będziemy trzymać kciuki :kciuki: ;-)
A swoją drogą, to moja koleżanka niedawno mi coś pokazała, a co? Miala na sobie siostry żakiecik, a wewnątrz "niespodzianki". Jakie? W środku były specjalnie ponaszywane kieszoneczki (chyba ze 30), kazda do danej ściągi. ;-) Tylko nie mam pojęcia jak ona ściągała. :D

yhyyyyy... to stary znany sposób :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Matura maturą , :mad: spróbujcie marudzić i nie zdać :mad:

Alicjo Ty ich nie strasz bo ja sie zaczynam bać :razz: a to przecież dopiero za trzy lata..wystarczy że tydzień temu ja zdawłąm egzaminy do liceum :razz:

A tak po za tym to Wy wszstkie macie najście na nature w obiektywie widze :diabloti: Ja to tylko moje doga obfacam...

Posted

Moniś napisał(a):
yhyyyyy... to stary znany sposób :evil_lol:

Aha... :evil_lol: Ja tylko tak sobie napisalam, nie wiedzialam, ze taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki znany... :oops: ;)

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Aha... :evil_lol: Ja tylko tak sobie napisalam, nie wiedzialam, ze taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki znany... :oops: ;)

moja siostra sobie szyła takie cuda ładnych pare lat temu.., no ale wtedy była jeszcze stara matura..:roll:

Posted

Moniś napisał(a):
moja siostra sobie szyła takie cuda ładnych pare lat temu.., no ale wtedy była jeszcze stara matura..:roll:

Ojejcia, to ja nie wiedzialam... Zawsze musze cos glupiego "chlapnąć" :shake:

Posted

czesc Dagulka :multi:

nie wiem czy wpadne tu jeszcze dzisiaj, wiec na wszelki wypadek juz teraz chce Ci zyczyc powodzenia (nie dziekuj!!!) i super tematow. I polamania dlugopisu :lol:
Obiecuje naprawde mocno trzymac kciuki :kciuki:

Trzymaj sie!!! :buzi:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ojejcia, to ja nie wiedzialam... Zawsze musze cos glupiego "chlapnąć" :shake:

przestań to nic głupiego, a nóż komuś sie przyda "odkopany" pomysł :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Moniś']przestań to nic głupiego, a nóż komuś sie przyda "odkopany" pomysł :lol::lol::lol:
Dobrze, obiecuje, ze bede grzeczna, wybacz. :p

Dagulko, trzymamy kciuki za Ciebie! Powodzenia! :kciuki:

Posted

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

wiecej kciukow nie pozwala mi forum wstawic ;)

Posted

Moi Drodzy :cool3: ...

Tak w skrócie wypowiem się za Dagulkę, jej dziś nie będzie :shake: ... Uczy się na jutro :diabloti: :diabloti: :diabloti: ...

Słowa Naszej maturzystki:

"Teksty były fatalne, ale trzeba było coś napisać. Znów poziom rozszerzony okazał się lepszy, trafniejszy niż podstawa :roll: ...
Nie poszło mi tak jakbym chciała :roll: ..."

Szersza relacja być może już jutro :diabloti: ...