madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 daga to sie tam pomodl za mnie zeby mi sie sciagnąc udało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: miłego dnia :buzi: Quote
Sylwcia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Oj Dziewczyny będzie dobrze. Przypomniało mi się jak ja stresowałam się przed maturą. A żeby zrobić na przekór samej sobie to po pismenej maturze a przed ustnymi pojechałam na uczelnię i zawiozłam papiery na uczelnię hehehe no i nie miałam wyjścia tylko musiałam zdać i ustną maturę, bo by mi kasa przepadła ( a zapłaciłam wpisowe plus czesne za I semestr hehehehe) Także nie martwcie się, że nic nie pamiętacie, że nic w tej chwili nie wiecie, to jest normalny objaw stesiku, który jest nam pomocny. Po maturze sobie to potwierdzicie. A mądruję się tak, bo sama niedawno (tydzień temu) zdawałam bardzo poważny egzamin państwowy w pracy - stwierdziłam tylko jedno, że wolałabym iść jeszcze raz na maturę a nie zdawać tego egzaminu w pracy hehehehe. Połamania piór, długopisów, ołówków i czego tylko chcecie ;-) :-) :multi: :multi: :multi: Quote
Magda Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Dziewczyny trzymam mocno kciuki!!:kciuki::kciuki: BĘDZIE DOBRZE!!!!! Quote
madziasto4 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Magda_Miki']Dziewczyny trzymam mocno kciuki!!:kciuki::kciuki: BĘDZIE DOBRZE!!!!! ja też, ja też :lol: Quote
Moniś Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Magda_Miki']Dziewczyny trzymam mocno kciuki!!:kciuki::kciuki: BĘDZIE DOBRZE!!!!! Obyś Magda miała rację :lol::lol::lol::lol: Madzia od Gajki ściągnie i zda:evil_lol:, gorzej ja i Daga :shake: idziemy bez niczego :cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Moniś napisał(a):Obyś Magda miała rację :lol::lol::lol::lol: Madzia od Gajki ściągnie i zda:evil_lol:, gorzej ja i Daga :shake: idziemy bez niczego :cool1: haha co do tego sciagania to ja taka pewna nie jestem, własnie sie dowiedziałam ze te wiesniaki beda chcieli sadzac wg peselu, a ja mąrda wypchałam sie na świat 2 stycznia :placz: :placz: :placz: trzymajcie lepiej kciuki za to zeby tak nie było :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Dziewczyny, dacie radę, będziemy trzymać kciuki :kciuki: ;-) A swoją drogą, to moja koleżanka niedawno mi coś pokazała, a co? Miala na sobie siostry żakiecik, a wewnątrz "niespodzianki". Jakie? W środku były specjalnie ponaszywane kieszoneczki (chyba ze 30), kazda do danej ściągi. ;-) Tylko nie mam pojęcia jak ona ściągała. :D Quote
Moniś Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Dziewczyny, dacie radę, będziemy trzymać kciuki :kciuki: ;-) A swoją drogą, to moja koleżanka niedawno mi coś pokazała, a co? Miala na sobie siostry żakiecik, a wewnątrz "niespodzianki". Jakie? W środku były specjalnie ponaszywane kieszoneczki (chyba ze 30), kazda do danej ściągi. ;-) Tylko nie mam pojęcia jak ona ściągała. :D yhyyyyy... to stary znany sposób :evil_lol: Quote
jo-jo Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Matura maturą , :mad: spróbujcie marudzić i nie zdać :mad: Alicjo Ty ich nie strasz bo ja sie zaczynam bać :razz: a to przecież dopiero za trzy lata..wystarczy że tydzień temu ja zdawłąm egzaminy do liceum :razz: A tak po za tym to Wy wszstkie macie najście na nature w obiektywie widze :diabloti: Ja to tylko moje doga obfacam... Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Moniś napisał(a):yhyyyyy... to stary znany sposób :evil_lol: Aha... :evil_lol: Ja tylko tak sobie napisalam, nie wiedzialam, ze taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki znany... :oops: ;) Quote
Moniś Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Aha... :evil_lol: Ja tylko tak sobie napisalam, nie wiedzialam, ze taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki znany... :oops: ;) moja siostra sobie szyła takie cuda ładnych pare lat temu.., no ale wtedy była jeszcze stara matura..:roll: Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Moniś napisał(a):moja siostra sobie szyła takie cuda ładnych pare lat temu.., no ale wtedy była jeszcze stara matura..:roll: Ojejcia, to ja nie wiedzialam... Zawsze musze cos glupiego "chlapnąć" :shake: Quote
Teklunia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 czesc Dagulka :multi: nie wiem czy wpadne tu jeszcze dzisiaj, wiec na wszelki wypadek juz teraz chce Ci zyczyc powodzenia (nie dziekuj!!!) i super tematow. I polamania dlugopisu :lol: Obiecuje naprawde mocno trzymac kciuki :kciuki: Trzymaj sie!!! :buzi: Quote
Moniś Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Ojejcia, to ja nie wiedzialam... Zawsze musze cos glupiego "chlapnąć" :shake: przestań to nic głupiego, a nóż komuś sie przyda "odkopany" pomysł :lol::lol::lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Moniś']przestań to nic głupiego, a nóż komuś sie przyda "odkopany" pomysł :lol::lol::lol: Dobrze, obiecuje, ze bede grzeczna, wybacz. :p Dagulko, trzymamy kciuki za Ciebie! Powodzenia! :kciuki: Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Cześć Daguś, po raz kolejny już dzisiaj :eviltong: :evil_lol: ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Daguś, po raz kolejny już dzisiaj :eviltong: :evil_lol: ;) ... hahahaha :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
anetta Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ja tez za was trzymam :thumbs: Lacze sie z wami w bolu. Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Daga - trzymamy mocno kciukasy :kciuki::kciuki::kciuki: - a Ty sie właśnie "produkujesz" :lol::lol::lol: Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: wiecej kciukow nie pozwala mi forum wstawic ;) Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Daga gdzie ty się podziewasz / :mad:chyba do Warszawy prysnęła:razz:/ Quote
PiotrekJ Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Moi Drodzy :cool3: ... Tak w skrócie wypowiem się za Dagulkę, jej dziś nie będzie :shake: ... Uczy się na jutro :diabloti: :diabloti: :diabloti: ... Słowa Naszej maturzystki: "Teksty były fatalne, ale trzeba było coś napisać. Znów poziom rozszerzony okazał się lepszy, trafniejszy niż podstawa :roll: ... Nie poszło mi tak jakbym chciała :roll: ..." Szersza relacja być może już jutro :diabloti: ... Quote
Recommended Posts