Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kinga.l napisał(a):
E tam dziewuszki nie przejmujcie sie ..
moja mama bywa w komisjach maturlanych i mowi ze prawie wszyscy pozdawali i ogolnie jest fajnie .. :lol:

poważnie? :cool3::cool3: to pożycz mi Twoją Mamę do mojej szkoły :lol::lol::lol:

Posted

Moniś napisał(a):
poważnie? :cool3::cool3: to pożycz mi Twoją Mamę do mojej szkoły :lol::lol::lol:

nom uczy polskiego , hehe gdybym mogla to bym ci pozyczyla :evil_lol: :lol:

Posted

Dzień doberek Kochani :loveu:

Dzisiaj mamy kolejny, śliczny, słoneczny dzionek, aż żal w domku siedzieć :roll: :roll: Ja już wrócilam ze szkoły :cool3: :cool3: dzisiaj w niej byłam tylko goscinnie, pozałatwiac ostatnie sprawy i zaraz wybieram sie do Katowic ... i mam do Was prośbe 3majcie z całych sił za mnie kciuki, bo jak nie to będzie na Was, ze mi nie poszło :mad: :mad:

Wstawiam troche wiosenki :loveu:

Pozdrawiamy i dużo słoneczka życzymy :p

Posted

[quote name='PiotrekJ']Cześć Daguś :cool3: ...

Wy powariowałyście z tymi kwiatkami :shake: ... Gdzie nie wejdę tam kwiatki :shake: ...

a co nie lubisz kwiotków :eviltong: :eviltong: to nie dostaniesz ... :eviltong:

skoro tak narzekasz to troche Oskarka :razz: :razz:

Mój Kofany piłkarz :loveu:

:loveu: :loveu: :loveu:

Pozdrawiamy :p

Posted

PiotrekJ napisał(a):
A miałem dostać? :cool3: :cool3: :eviltong:
:razz:masz zamówić pannie młodej bukiet , bo inaczej masz święcenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:masz zamówić pannie młodej bukiet , bo inaczej masz święcenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Daguś Skarbie, wybierz sobie jakieś ładne i przyślij rachunek na mój adres :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Daguś Skarbie, wybierz sobie jakieś ładne i przyślij rachunek na mój adres :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

a rachunek za sukienke tez na twoj adres :razz: :razz: tylko obawiam sie, ze wypłaty nie starczy :evil_lol: :evil_lol: