Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy weekendowo :multi: :multi:

Dzisiaj byłam już ostatni raz w szkole, jeszcze tylko w ponoedziałek wpadnę na 2 pierwsze i na ostatnią :lol: :lol: bo muszę zobaczyć jakie ocenki w końcu mi powystawiali :mad: mam nadzieje, że same dobre :evil_lol:

Dzisiaj planuję jechać z Oskarkiem i rodzicami na działeczkę, więc jak baterie się podładują i nie zapomne ich wsadzic do aparatu to moze będą fotki :cool3: :cool3: Pogoda taka ładna, wiesz szkoda siedziec w domku, a uczyc tez sie nie kce :shake:

Pozdrawiamy i mołego weekendu zyczymy :p

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Dzisiaj byłam już ostatni raz w szkole, jeszcze tylko w ponoedziałek wpadnę na 2 pierwsze i na ostatnią :lol: :lol: bo muszę zobaczyć jakie ocenki w końcu mi powystawiali :mad: mam nadzieje, że same dobre :evil_lol:

Dzisiaj planuję jechać z Oskarkiem i rodzicami na działeczkę, więc jak baterie się podładują i nie zapomne ich wsadzic do aparatu to moze będą fotki :cool3: :cool3: Pogoda taka ładna, wiesz szkoda siedziec w domku, a uczyc tez sie nie kce :shake:

Pozdrawiamy i mołego weekendu zyczymy :p

Dagus witaj!
Z pewnością same dobre oceny wystawią:p
Czekam na zdjęcia!

Posted

Aniu,
nauczyciele sa rózni ... :roll: dzisiaj mnie wkurzył facet z WOSu ktory nie chcial dac mi 6 na koniec, a robiłam z kolezanka prezentacje, powiedzial, ze jezeli bedzie mi brakowało do paska to wtedy mi podciagnie :angryy: wiec juz wiem ze mi tej 6 nie da. Za to inni podchdza lajtowo do tej sprawy, podciagaja jezeli komys sie miedzy czyms waha ... a jedni po prostu sie boją ... zwłaszcza nauczyciele z przedmiotu który zdajesz na maturze :mad: zamiast podciągnąć to wolą obnizyc :mad: Ale ogólnie na ocenki nie narzekam :cool3:

Posted

an3czka napisał(a):
No i nie masz na co narzekać:p. Gratuluję paska:multi:

Aniu pasek będzie jak sobie go domaluje :eviltong: braknie mi 3 ocen :roll: a nie mam czym podciągnąc, bo brakuje mi z tych co w 1 i 2 klasie odeszły ... ale i tak nie jest źle :multi:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Aniu pasek będzie jak sobie go domaluje :eviltong: braknie mi 3 ocen :roll: a nie mam czym podciągnąc, bo brakuje mi z tych co w 1 i 2 klasie odeszły ... ale i tak nie jest źle :multi:

No jasne, że nie jest źle. Świadectwo i tak będzie super!

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Aniu - porównując z tym co było 1 klasie :oops: to jest OK :p

I o to chodzi!

Mordunia Oskarunia

uciekamy na działeczke :multi:

:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Dagus, no to gratuluje skonczenia szkoly (bo to juz w zasadzie koniec) :) bedziesz teraz miala wiecej czasu dla nas ;)

Daga_i_Oskar napisał(a):

moja milosc :loveu::loveu::loveu:

Posted

Wpadam tylko na chwilkę życzyć wszytskim kolorowych snoof :p
No i pseprasam, ze zdjec nie wstawilam, ale nie mialam kiedy, ostatnio malo korzystam z komputera ... jutro postaram sie je zgrac i cos pokazac :razz:

DOBRANOC

Posted

Dzień doberek :multi: :multi:

Ale mamy piękną pogode dzisiaj, słoneczko ładnie świeci, na dworze można chodzić w krótkim rękawku aż miło sie spaceruje z piesiem :multi:
Teraz trochę ogródeczkowych foteczek i soczystej zieleni :p

Zmykamy na spacerek, fotki jeszcze dzisiaj dorzuce, bo troche ich zrobiłam :cool3: :cool3:
Pozdrawiamy słonecznie :loveu:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Dzień doberek :multi: :multi:

Ale mamy piękną pogode dzisiaj, słoneczko ładnie świeci, na dworze można chodzić w krótkim rękawku aż miło sie spaceruje z piesiem :multi:
Teraz trochę ogródeczkowych foteczek i soczystej zieleni :p

Daguś witaj!
Ale sie Oskarek napina na tych zdjęciach. Macho, że hej!:evil_lol:

Posted

cześć Daguś :multi:
my też byliśmy dzisiaj na działce, ale pogoda znów brzydka u nas :placz: zero słońca i do tego jeszcze chłodno :placz:
Oskarek pieknie wyszedł na tej zielonej trawce :loveu:

Posted

Dziewczyny, ciesze sie, ze działeczkowy Oskarcio sie spodobał :multi:
fotek mam zdecydowanie wiecej, ale wstawie je prawdopodobnie dopiero wieczorkiem jak bede podlaczona do komputera, bo na laptopie niestety ich nie mam :shake:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
[SIZE=7]Dziewczyny, ciesze sie, ze działeczkowy Oskarcio sie spodobał :multi:
fotek mam zdecydowanie wiecej, ale wstawie je prawdopodobnie dopiero wieczorkiem jak bede podlaczona do komputera, bo na laptopie niestety ich nie mam :shake:

To się nazywa dyskryminacja :roll: ...
Więcej tu nie przyjdę :eviltong: :eviltong: :eviltong: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
To się nazywa dyskryminacja :roll: ...
Więcej tu nie przyjdę :eviltong: :eviltong: :eviltong: ...

No bo ty skupiłes uwage na słoneczku, a nie na Oskarku:diabloti: :eviltong: :eviltong: