Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahahahahaha dziwne, bo mnie tyż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: może my we 3 do tej samej szkoły chodzimy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):znów?? chyba wreszcie ... :lol: :lol: :lol: I "znów" i "wreszcie" idealnie tu pasuje ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Piotrus ... i na zawsze?? :razz: :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Piotrus ... i na zawsze?? :razz: :razz: Już Ci mówiłem :razz: ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Już Ci mówiłem :razz: ;) ... czyli tak :multi: :multi: :multi: :multi: :razz: My uciekamy na wieczorny spacerek i wszytskim Dobrej nocki zyczymy i nie wiemy kiedy znowu wpadniemy :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Moniś napisał(a):może my we 3 do tej samej szkoły chodzimy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahaha niewykluczone :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 czesc Daga :) czy wiesz co sie zbliza wielkimi krokami? 400 strona!!! z tej okazji chyba cos z nami wypijesz, co? :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Daga :) czy wiesz co sie zbliza wielkimi krokami? MATURAAAAAAA [SIZE=2]HAHA ALE JESTEM WREDNA MAŁPA :eviltong: Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):MATURAAAAAAA [SIZE=2]HAHA ALE JESTEM WREDNA MAŁPA :eviltong: hahahaha oj Madzia - jaka Ty dziś jesteś rozwydrzona :razz: cześć Daga... i znów gadanie i gadanie ... a zdjecia gdzie? Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Gosiek napisał(a):hahahaha oj Madzia - jaka Ty dziś jesteś rozwydrzona :razz: to są efekty siedzienia w szkole przez tyle lat hahahaha, wali mi juz całkiem, daga wybaaaaacz mnieeee :eviltong: Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 no i jest 400!!! :laola::laola: :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Strzałeczka Kochani :multi: Mamy trochę chwilki, więc do Was wspadamy :razz: Widzę, że tu u mnie imprezka z okazji [SIZE=7]400 stronki :laola:w galerii sie szykuje :cool3: Ale to wszytsko dzięki Wam:loveu: moi Mili to Wy pomogliście nam osiągąć taki ładny wynik:Cool!:, mam nadzieję, że dalej będziecie tak chętnie do nas zaglądać jak to było dotychczas :bigcool: A teraz przydałoby się coś wypić. Proszę się częstować, dla każdego starczy :lol: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :beerchug: :beerchug: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :cunao: :cunao: :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :drink1: :drink1: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a)::knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :beerchug: :beerchug: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :cunao: :cunao: :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :drink1: :drink1: :drinking: :drinking: :drinking:oj, Daga, po takiej ilosci trunkow raczej nie bedziesz mogla skupic sie na nauce ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Teklunia napisał(a):oj, Daga, po takiej ilosci trunkow raczej nie bedziesz mogla skupic sie na nauce ;) Kasiu codziennie nie pije, czasem mozna sobie pozwolic :lol: :lol: Ale obiecaj mi cos... jak przyjade do Wa-wy to sie razem czegos na pijemy i moze na jakis babski wieczór wyskoczymy co :cool3: :cool3: Troche zaległego Oskarka :oops: portrecik :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu codziennie nie pije, czasem mozna sobie pozwolic :lol: :lol: Ale obiecaj mi cos... jak przyjade do Wa-wy to sie razem czegos na pijemy i moze na jakis babski wieczór wyskoczymy co :cool3: :cool3: taaaakkk!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 no proszę 400 stronka i nawet Daga Oskarka pokazała... super !:multi::multi::multi: za nastepne stronki :laola: :drink1::drink1::drinking::drinking::cunao::cunao: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Kasiu no to super, Piotrki tutaj nie beda mieli nic do gadania, prawda?? :lol: :lol: Aluś, pokazalam, ale nie mam nowych fot, bo i czasu nie ma na zrobienie czegos ... :shake: Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu no to super, Piotrki tutaj nie beda mieli nic do gadania, prawda?? :lol: :lol: moj Piotrek jest wyrozumialy i daje mi czasem wychodne:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Teklunia napisał(a):moj Piotrek jest wyrozumialy i daje mi czasem wychodne:lol: Kasiu własnie napisałaś 4000 posta :klacz: nagroda bedzie jak przyjade do Wawy :cool3: :cool3: Powiadasz, ze czasem Ci daje :razz: to juz moze go uprzedzo mnie :eviltong: Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu własnie napisałaś 4000 posta :klacz: nagroda bedzie jak przyjade do Wawy :cool3: :cool3: yoopi!!! tylko nie zapomnij przywiezc tej nagrody ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Teklunia napisał(a):yoopi!!! tylko nie zapomnij przywiezc tej nagrody ;) w razie czego upomnij sie jeszcze o nia kilka dni przed ok :lol: :lol: Quote
Alicja Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 :crazyeye:no no 400 stronka była .........a ja od 19 byłam na biegającym spacerku z Ozzym więc piję teraz ;) :ylsuper::ylsuper::ylsuper::drink1::drink1::drink1::laola::knajpa::cunao::drinking::drinking::drinking::chlup::chlup::chlup::chlup::drinka::drinka::drinka: Quote
Alka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ala, wiedziałam ,że kto jak kto ,ale ty napewno zdążysz na imprezke :eviltong: Quote
Magda Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Dagusiu :popcorn::popcorn::popcorn::laola: za 400 stronke!!! Dobry wieczor golasku!!:loveu::loveu: A Madzia sie nie przejmuj:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts