g_o_n_i_a Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Teklunia napisał(a): Chociaz bardziej prawdopodobne, ze uczy sie do maturki... Raczej tu bym się zgodziła. ;) To ja tylko napiszę, ze za Dagulką i Oskarkiem bardzo tęsknimy. :-( Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 No wiesz co Daga :mad: tak zaniedbać Oskarkową galerię :mad: Leczysz kaca po tej imprezce?:evil_lol: A może tak sie obżarłaś, że nie dajesz rady doczołgać się do kompa?:evil_lol: Aaaaa... może uczysz się pilnie do matury, która jest coraz bliżej ?:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Czekamy :cool3::cool3::cool3: Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):jestem mocno zaniepokojona... i ja.. :shake: na gg zero odezwu... :-( Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ojej - może Daga sobie wolne zrobiła i wybyła na działeczke? :razz: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Daga zyje i wieczorem sie pojawi!!! :multi: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Daga, Daga, bój się Boga!! ;) tak nas zaniedbywać :shake: ;) ;) Quote
Magda Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Toz to chyba pierwszy raz sie Dadze zdazyla uciec na tak dlugo.....:roll::roll: Ja tu juz pelna obaw, ze kilka stron do nadrobienia i taka niespodzianka:placz: Daga wracaj!! Quote
Daga_i_Oskar Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 :lol: :lol: :lol: JESTEM :lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 no to opowiadaj gdzie bylas, jak Cie nie bylo? :lol: Dagus, kiedy dokl. piszesz maturke? Quote
Daga_i_Oskar Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Kasiu matura zaczyna mi sie 4go maja a konczy 25go maja. Teraz to ja znowu uciekam :lol: ale obiecuje, ze jeszcze dzisiaj sie pojawie :cool3: Pozdrawiamy słonecznie i wiosennie przesyłamy buziaczki :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Dagusia wróciła! :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu matura zaczyna mi sie 4go maja a konczy 25go maja. Dokadnie tak... 4 maja w same moje imieniny:mad::mad::mad: Pisemny polak :cool1::placz::placz::placz: Quote
malawaszka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Moniś napisał(a):4 maja w same moje imieniny:mad::mad::mad: i moje i moje :lol: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Moniś napisał(a):Dokadnie tak... 4 maja w same moje imieniny:mad::mad::mad: Pisemny polak :cool1::placz::placz::placz:no to na mur betoon dostaniesz cos dobrego :) w ramach prezentu :) Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):no to na mur betoon dostaniesz cos dobrego :) w ramach prezentu :) oby, oby :multi::multi: ale nie zapeszajmy ;););) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Melduje się ponownie, tylko ze z laptopa, bo komputer okupuje siostra i się meczy ze sprawdzaniem mojej pracy maturalnej z polskiego :evil_lol: chyba nie zdaze sie juz dzisiaj przelączyc na kompa, wiec zdjec nie bedzie, ale ich i tak wiele nie ma, bo czasu na focenie brak :shake: Ciesze sie bardzo, ze tyle osob za nami tęskniło :multi: :multi: ale i tak pewnie teraz bedziemy tylko gościami DGMani ;) P.S nawet moj "nowelowy" mąż się ze mna nie przywital, no ladnie :mad: ładnie :mad: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):P.S nawet moj "nowelowy" mąż się ze mna nie przywital, no ladnie :mad: ładnie :mad: :eviltong: Już jestem, melduję się :p ... Hmmm ... a gdzie Ty byłaś jak Cię nie było? :razz: Tylko nie ściemniaj że się uczyłaś :eviltong: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Już jestem, melduję się :p ... Hmmm ... a gdzie Ty byłaś jak Cię nie było? :razz: Tylko nie ściemniaj że się uczyłaś :eviltong: ... No nareszcie :multi: :eviltong: No jak to nie wiesz gdzie bylam?? Tam gdzie Ty byles i dlatego Nas nie było :lol: :lol: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):No nareszcie :multi: :eviltong: No jak to nie wiesz gdzie bylam?? Tam gdzie Ty byles i dlatego Nas nie było :lol: :lol: :eviltong: To miało być pytanie retoryczne :razz: :razz: :eviltong: ... Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Jak miło widzieć swoich aktorów znów w parze :razz::razz::razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):matura zaczyna mi sie 4go maja a konczy 25go maja. hahahahahaha dziwne, bo mnie tyż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Moniś napisał(a):Jak miło widzieć swoich aktorów znów w parze :razz::razz::razz: znów?? chyba wreszcie ... :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts