Daga_i_Oskar Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a):cos czuje, ze to bedzie moj faworyt w tym miesiacu :cool1: :buzi: :Cool!::bigcool: :Cool!: :bigcool::Cool!::bigcool: :Cool!: :bigcool: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Kochani, razem z Oskarkiem życzymy Wam Wszytskiego Naj z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych i przygotowaliśmy skormna karteczke :p Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Kochani, razem z Oskarkiem życzymy Wam Wszytskiego Naj z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych i przygotowaliśmy skormna karteczke :p jaka sliczna :) dziekuje slicznie!!! :buzi: Quote
Alka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Kochani, razem z Oskarkiem życzymy Wam Wszytskiego Naj z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych i przygotowaliśmy skormna karteczke :p nooo, faktycznie skromna...:cool3: śliczna !:loveu: Dagusiu i Oskarku , wspaniałych Świąt ! Quote
g_o_n_i_a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dagusia, cudna karteczka! :klacz: :loveu: I przy okazji my życzymy Wam Wesołych Świąt :krolik: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 My przyszliśmy powiedzieć [SIZE=5]DOBRANOC i życzyć wszytskim kolorowych... Jutro od rana mnie nie ma :razz: :razz: i jeżeli znajdę czas to wieczorkiem zajrzę na dogo, jezeli jednak mi sie nie uda, to jeszcze raz [SIZE=5]WESOŁYCH ŚWIĄT Kochani ! Quote
Moniś Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Daga, a gdzie Ty wybyłaś? :cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 DAGMARKO I OSKARKU - WSIEGO NAJLEPCIEJSZEGO NA SWIETA I PO SWIETACH!!!!! Quote
an3czka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Cześć dziewczyny i rodzynku :razz: :razz: ale nagadaliście mi tutaj :lol: :lol: następny odcinek telenoweli będzie po niedzieli, musismy przećwiczyc kilka scen :razz: :razz: Czy ktoś mówił tu cos, ze chce Macho :razz: :razz: prawie jak Macho :megagrin: :megagrin: :megagrin: :grin: :grin: :shiny: :shiny: :roflt: :roflt: O Daga, ale on tu słodziutko wygląda. Taki ma zagubiony wzrok...i ten języczek:loveu: Quote
SwEet_LiLi Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Zgadnij kto? Zgadnij skąd? Życzy Ci Wesołych Świąt, nie myśl sobie , że to bajka, życzę Ci smacznego jajka, niech tradycja wodę leje, bo zajączek dziś szaleje .. wszystkiego najj...lepsiejszego ...:loveu: Quote
Magda Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Dzien dobry Dagmarko i Oskarq! To jeszcze cie nie ma na gakerii? Ja takze pragne zlozyc Wam najserdeczniejsze zyczenia zdrowych, wesolych i... mokrych... swiat Wielkiej Nocy!!:evil_lol: [SIZE=2]Prosze pozdrowic od nas Oskarka i do "zobaczenia" w poniedzialek.:multi: Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Wpadam tu świątecznie ;) wysłałam ci życzonka z obrazeczkiem na gg ale wróciły :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 jezu daga alescie napisali tych stron:oops: wstyd mi :oops: znowu mnie tyle nie było a jedno zdjecie mi sie tak bardzo podoba, ze musze je tu wkleic :eviltong: zabiło mnie :eviltong: a wogóle to wsio naj naj naj na święta :buzi: Quote
Sylwcia Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Dagusiu Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek, kiełbasy swięceon, dużo krzonu do nij, baby polukrzonyj, kukiełki pieconyj, Zmartwychwstanio w dusy i wiesny po usy życzy Sylwcia z mężem i Almą :-) :multi: :multi: :multi: Quote
PiotrekJ Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Cześć Dagusia :cool3: ... Udanej imprezki, jutro zdasz relację :razz: ... Albo jeszcze dziś :cool3: ... I nie pij za dużo :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: ... Quote
PIKA Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Cześc Daga :razz: Jakis kurczak Cie porwał? :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Hej Daguś! A gdzie Wy się podziewacie? :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 hej hej hop hop! daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaga! Quote
g_o_n_i_a Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Niemożlie, ze tu taka pustka! :o Daguś! Oskarku! Gdzie jesteście? :placz: Quote
Teklunia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Moze Daga nie moze sie ruszyc z lozka po swiatecznym obzarstwie? ;) Chociaz bardziej prawdopodobne, ze uczy sie do maturki... Quote
Recommended Posts