Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniś napisał(a):
dobrze, dobrze- widzę, że aktorzy powrócili i jest wszystko w porządku :evil_lol::evil_lol:
tak trzymać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Właśnie miałem zapytać gdzie się podziewa Nasza Pani reżyser :razz: ... Ale widzę, że już się znalazła :p ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Właśnie miałem zapytać gdzie się podziewa Nasza Pani reżyser :razz: ... Ale widzę, że już się znalazła :p ...

Ja zawsze pojawiam się w pore :cool3::cool3::cool3:

Daga, scenariusz dawałam Ci już kilka razy na gg, wiesz co masz robić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):
Ja zawsze pojawiam się w pore :cool3::cool3::cool3:

Daga, scenariusz dawałam Ci już kilka razy na gg, wiesz co masz robić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale tutaj takich obrazków nie ma jakie daałas mina GG :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):

A może i ja go otrzymam, co? :razz:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
aha rozumiem, ze to jeszcze nie ten odcinek :eviltong: :eviltong:

Jasne, że to jeszcze nie TEN odcinek :evil_lol: do THE ENDu zostało ich jeszcze 999 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Piotrek napisał(a):
A może i ja go otrzymam, co? :razz:

nie znam Twojego gg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Moniś tylko wiesz wytnij te kila scen :evil_lol: :evil_lol: Piotrek o nich nie musi wiedziec :eviltong:

ależ skąd :evil_lol::evil_lol::evil_lol: toż muszą być i ekscytujące wątki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):
ależ skąd :evil_lol::evil_lol::evil_lol: toż muszą być i ekscytujące wątki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no ale jak sie dowie, ze pod koniec telenoweli w 998 odcinku pojawi sie Romeo to sie moze załamać biedaczysko, jeszcze krzywde sobie zrobi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
no ale jak sie dowie, ze pod koniec telenoweli w 998 odcinku pojawi sie Romeo to sie moze załamać biedaczysko, jeszcze krzywde sobie zrobi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Oj nie martw sie, On bedzie miał wtedy Julie na pocieszenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zrzuci mu włosy i wespnie sie po nich do jej komnaty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):
Oj nie martw sie, On bedzie miał wtedy Julie na pocieszenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zrzuci mu włosy i wespnie sie po nich do jej komnaty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahaha ciekawe co Pietrek na to :evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):

Zaczyna mi się to podobać :cool3: :cool3: :cool3: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Zaczyna mi się to podobać :cool3: :cool3: :cool3: ...

no nie może być inaczej:cool3::cool3::cool3:
tylko kto zagra Julię? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):
Wiecie co, gniewam się :evil_lol:
Już po 11, a Wy zamiast kręcić kolejny odcinek to robicie niewiadomo co! :mad::mad::mad:

Moze sami ustalaj kolejne odcinki??:cool3: Moze bedzie motyw zdrady?:evil_lol::evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Moze sami ustalaj kolejne odcinki??:cool3: Moze bedzie motyw zdrady?:evil_lol::evil_lol:

Motyw zdrady będzie w 998 odcinku :evil_lol: Szukamy chętnej, która zagra Julię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tym samym będzie wybranką Piotra :evil_lol::evil_lol::evil_lol: