Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Dagulka :cool3::cool3:
Jak tam dziś Oskareczek się miewa? Mam nadzieje, że już lepiej :buzi:

Jaki dziś u Was kolorek? ;););) U nas niebieska kokardeczka :evil_lol: Kupiłam mu nową na święta :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Mnie już dopadło :razz: ...
Myślisz, że normalny człowiek gdy ma wolne siada o 8 rano do kompa na DGM? :razz: :evil_lol: :evil_lol:
sugerujesz ze jestem nienormalna? ;)

czesc Dagulka i moj slodki faceciku :loveu:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Kasiu, wielkie dzieki za wyciagniecie nas z dalszej pozycji :buzi:

A teraz Oskarek sie z Wami chce przywitac :cool3: :cool3:

CZEŚĆ DZIEWCZYNY :razz: :razz: :razz:

Haha okularnik jeden!:lol:

Posted

Witamy ponownie :multi:

Maga_Miki napisał(a):
Ja wczoraj nastawilam sobie budzik na 8 rano wlasnie po to, zeby nadrobic zaleglosci.......ale kiedy zadzwonil nie mialam sily wstac i poszlam spac dalej:evil_lol::evil_lol:
mam nadzieje, ze Oskarek sie wykuruje i bedzie wszystko dobrze. A trzesie sie po goleniu? Bo Miki lata jak galareta:lol:

Madziu, ja dzisiaj to w ogóle wstałam taka niewyspana i jakaś "połamana" ze dopiero odprężająca kąpiel postawiła mnie na nogi :cool3: :cool3:
Co do Oskarka po zgoleniu to nie zauwazyłam żeby sie trząsł jak osika :lol:

basiula22tychy napisał(a):
czy ja dobrze widze nowa gumeczke :cool3: :smile::smile::smile:

Basiu :lol: :lol: widze, ze dla Ciebie wszytskie Oskarkowe gumeczki sa nowe :cool3: :cool3: Narazie mamy ich tyle, ze w nowe sie nie zaopatrzamy :lol:

Moniś napisał(a):
Jak tam dziś Oskareczek się miewa? Mam nadzieje, że już lepiej :buzi:

Jaki dziś u Was kolorek? ;-);-);-) U nas niebieska kokardeczka :evil_lol: Kupiłam mu nową na święta :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Monis nie jest za dobrze, dziisaj kaszelek go meczy od rana. Musze isc po syropek i zaczne mu podawac. Na szczescie innych dolegliwosci nie pokazuje.
U nas dzisiaj granatowa kokardka :cool3: :cool3:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Cześc dziewczyny :multi:

widzę, ze facecik w czerni ma wzięcie :lol: :lol:

teraz wstawie fotki, które dałam do konkursu - ciekawe czy sie nadają :eviltong:

To dopiero Macho :razz: :razz: :razz:

oł jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

suuuuuper

Posted

cześć Dagulka - ostatnio zagladam z wielką obawą do twojej galerii.... z obawą ze znów mnóstwo stron nagadałyście i trzeba nadrabiać :diabloti:

Oskar w okularkach przesmiesznie wyglada.. taki mały chłopanio w bzyczkach na nosku :lol: super :cool1:

Posted

Gosiek napisał(a):
cześć Dagulka - ostatnio zagladam z wielką obawą do twojej galerii.... z obawą ze znów mnóstwo stron nagadałyście i trzeba nadrabiać :diabloti:

Oskar w okularkach przesmiesznie wyglada.. taki mały chłopanio w bzyczkach na nosku :lol: super :cool1:

Gosiu mnie ostatnio mało tu bywa to i telenoweli sie nie kręci, a więc nie ma duzo do nadrabiania :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Basiu widze, ze dla Ciebie wszytskie Oskarkowe gumeczki sa nowe Narazie mamy ich tyle, ze w nowe sie nie zaopatrzamy

a bo sie cochwile zbieraja i nie umie zapamietac :D:D:D
znajoma pileczka hehe mamy podona;)

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Monis nie jest za dobrze, dziisaj kaszelek go meczy od rana. Musze isc po syropek i zaczne mu podawac. Na szczescie innych dolegliwosci nie pokazuje.
cos mi sie zdaje, ze oboje z Oskarkiem bedziemy sobie syropek popijac, bo mnie tez kaszel jakis meczy od paru dni...
no to na zdrowko Oskarku :chlup: -to syrop na kaszel oczywiscie ;)

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
no własnie wpadła i patrzy takim błagającym wzrokiem zeby ja wyciągnąć :lol:

:lol::lol: mój Axel sie wbija pod kanapę zeby piłkę wyciągnąć:lol:

Posted

Cześć ...

Oskarutek dzisiaj jakiś taki przybity cały dzionek chodzi, widać że jest osłabiony, bo ciagle śpi, ale apetyt mu taki dopisuje, ze dzisiaj zjadł całe udko i jeszcze mu było mało :lol: Kupiłam mu syropek, ale jak skumał, że kcem mu go dac to sie wbił pod sofe i nie ma mowy żeby stamtąd wyszedł :evil_lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Kupiłam mu syropek, ale jak skumał, że kcem mu go dac to sie wbił pod sofe i nie ma mowy żeby stamtąd wyszedł :evil_lol:

Pewnie się bał, że chcesz go podtruć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
Wcale mu się nie dziwię :shake: :evil_lol: :eviltong: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Pewnie się bał, że chcesz go podtruć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
Wcale mu się nie dziwię :shake: :evil_lol: :eviltong: ...

Ty cholero :diabloti: :mad: :mad: :mad: :mad: