PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):a co to za minka?? spodzieałwes sie innej odpowiedzi :cool3: Nie powiem :shake: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nie powiem :shake: ... a ciemu ?? :cool3: Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Aha :roll: ... A co myślałeś, że to do Ciebie :cool3: ? :diabloti:. Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):a ciemu ?? :cool3: A zgadnij :cool3: :cool3: :cool3: ... Cimi napisał(a):A co myślałeś, że to do Ciebie :cool3: ? :diabloti:. Pffff, a do kogo niby miało być? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dagula, a co to za minki w podpisie? :cool3: :cool3: :cool3:Dagus, faktycznie masz sliczne usmieszki w bannerku :) Ciesze sie ze juz Ci lepiej :p Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pffff, a do kogo niby miało być? :razz: :evil_lol: :evil_lol: A co Ty jeden najważniejszy na forum :evil_lol: :diabloti: ? Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Kasiu ja tez sie bardzo ciesze, z dnia na dzien jest coraz lepiej i piękniej :cool3: :cool3: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cimi napisał(a):A co Ty jeden najważniejszy na forum :evil_lol: :diabloti: ? No ja Rodzynek w końcu jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):No ja Rodzynek w końcu jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... a ja za rodzynkami to jakos nie przepadam :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):a ja za rodzynkami to jakos nie przepadam :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tia, zmieniam plany na weekend w takim razie :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu ja tez sie bardzo ciesze, z dnia na dzien jest coraz lepiej i piękniej :cool3: :cool3: :cool3:Daga, przyznaj sie szybko... Zakochalas sie, tak? :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):Daga, przyznaj sie szybko... Zakochalas sie, tak? :lol: hmmm .... :hmmmm: :hmmmm: :cool3: PiotrekJ napisał(a): Tia, zmieniam plany na weekend w takim razie :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... a jakie miałes :razz: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):hmmm .... :hmmmm: :hmmmm: :cool3: Pisz nam tu wszystko jak na spowiedzi: Jego imie, nazwisko, wiek, zainteresowania, zajecie, no i zdjecie, oczywiscie :cool3::cool3::cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):Pisz nam tu wszystko jak na spowiedzi: Jego imie, nazwisko, wiek, zainteresowania, zajecie, no i zdjecie, oczywiscie :cool3::cool3::cool3: hmm moze on cos napisze :razz: :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):hmm moze on cos napisze :razz: :razz: To ktoś z DGM? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tia, tego się nie spodziewałem :shake: :razz: :razz: ... Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):To ktoś z DGM? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tia, tego się nie spodziewałem :shake: :razz: :razz: ... i ja też!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: hahaha :evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):To ktoś z DGM? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tia, tego się nie spodziewałem :shake: :razz: :razz: ... ja tez sie tego nie spodziewałam, ale co zrobić :shake: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):ja tez sie tego nie spodziewałam, ale co zrobić :shake: Daga :evil_lol: poowiedzmy wszystkim o co chodzi :evil_lol: nie możemy dłużej ukrywac, że coś nas łączy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Moniś napisał(a):Daga :evil_lol: poowiedzmy wszystkim o co chodzi :evil_lol: nie możemy dłużej ukrywac, że coś nas łączy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Monis :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a miała byc to niespodzianka :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Monis :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a miała byc to niespodzianka :evil_lol: :evil_lol: no nie mogłam dłużej zwlekać- niech inni też się cieszą naszym szcześciem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):Daga, przyznaj sie szybko... Zakochalas sie, tak? :lol: ja coś czuję ,że Kasia ma rację...:razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Dziewczyny, wiosnenka przyszła, ludzie się w sobie zako****ą, co nie Moniś :razz: :razz: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Dziewczyny, wiosnenka przyszła, ludzie się w sobie zako****ą, co nie Moniś :razz: :razz: Święta prawda :razz::razz::razz::razz::razz: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Moniś napisał(a):no nie mogłam dłużej zwlekać- niech inni też się cieszą naszym szcześciem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja się nie cieszę :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja się nie cieszę :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... aa to to już nie nasz problem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts