Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Gdzie? :cool3: :cool3: :cool3: a gdzies ciekawska duszo :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ty skup lepiej wzrok na męskich tyłeczkach, a nie psich :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ...Piotrek, chcialbys nam tu cos pokazac? :razz: :eviltong: PiotrekJ napisał(a):Tylko Ciebie Nam Monika brakowało :cool3: :cool3: :cool3: ... no i mowilam ze on ma jakas slabosc do maturzystek...:evil_lol: PiotrekJ napisał(a):Gdzie? :cool3: :cool3: :cool3:ja tez jestem ciekawska... GDZIE? :oops: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Teklunia napisał(a):Piotrek, chcialbys nam tu cos pokazac? :razz: :eviltong: Na forum publicznym się wstydzę :roll: ... Teklunia napisał(a): no i mowilam ze on ma jakas slabosc do maturzystek...:evil_lol: Ale tylko do niektórych :cool3: :cool3: :cool3: ... Teklunia napisał(a): ja tez jestem ciekawska... GDZIE? :oops: Może lepiej nie wiedzieć :razz: :razz: :razz: ... Quote
Alka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Witaj Dagusiu ! :multi: Znowu tyyyle nagadane...:cool3: proszę przekazać Oskarkowi dużego buziaka w słodką mordeczkę :loveu::loveu::loveu: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):wiem wiem :mad: :mad: Monis choc sie przeprowadzimy, Ty do mnie ja do Ciebie tak jak sie umawialysmy, wszyscy beda zadowoleni z takiego wyjscia :lol: Nie ma sprawy :evil_lol: to kiedy ta przeprowadzka? :evil_lol: PiotrekJ napisał(a): Gdzie? :cool3: :cool3: :cool3: W baardzo ciekawe miejsce :evil_lol::evil_lol: To tajemnica :evil_lol: Moja i Dagi :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Dzień doberek :) Dzisiaj pochmurno i siakoś tak nieprzyjemnie :roll: Oskarek gotowy do wyjścia na dwór :) Pozdrawiamy i miłego dzionka życzymy ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Aluś, Oskarus wycałowany, ostatnio taki całusny chłopak sie z niego zrobił, ze hohoho :loveu: Monis, ja moge chocby zaraz sie przeprowadzic :razz: :razz: P.S jak ta Twoja miejscowosc sie nazywa??:oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 hej dagula jak upływają ci chwile błogiego lenistwa?:lol: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Monis, ja moge chocby zaraz sie przeprowadzic :razz: :razz: P.S jak ta Twoja miejscowosc sie nazywa??:oops: Zaraz? :evil_lol: Pewnie chcesz zdążyć zanim deszcz okna zachlasta :evil_lol: nie powiem jak sie nazywa- to kolejna tajemnica :evil_lol: Quote
Alka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Moniś napisał(a):Zaraz? :evil_lol: Pewnie chcesz zdążyć zanim deszcz okna zachlasta :evil_lol: nie powiem jak sie nazywa- to kolejna tajemnica :evil_lol: Moniko, ja nie będę zdradzać twojej tajemnicy...:razz: przeciez nie raz pisałas ...:evil_lol: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alka napisał(a):Moniko, ja nie będę zdradzać twojej tajemnicy...:razz: przeciez nie raz pisałas ...:evil_lol: No właśnie :lol: Ala pamięta :lol::lol::lol: :razz::razz::razz: oj Daga- podpadasz :evil_lol::mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Witam ponownie :) Madziu - oj lenistwo dobiega końca, nauka wzywa atak mi się strasznie nie kce ... chyba musze sobie cos kupic co wspomaga uczenie sie :razz: :razz: Dobrze, ze teraz mam wolne to nie musze sie rano zrywac do szkoły :cool3: Moniś - juz wiem, gdzie mieszkasz :eviltong: wyleciała mi ta nazwa, bo ciężka do zapamietania :eviltong: jutro z rana wyruszam do Ciebie, co Ty na to :razz: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 czesc Dagus, juz po szkole? pamietam ze to bylo najbardziej meczace w szkole czy na studiach... wraca sie po calym dniu siedzenia, sluchania i myslenia i od razu trzeb asie zabierac do nauki :shake: i tak codziennie... ale juz niedlugo i baaardzo slugie wakacje!!! Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 cześć Daguś :multi: Pokazałam TZtowi obciętego Oskarka i bardzo mu się podobało / a on z reguły nie zwraca uwagi na małe psiaki :razz:/ Quote
Basia&Safi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 mi sie wydaje czy nowa kokardeczka :):):):) Quote
asiunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Hej!! Łojojojo ale Oskarek na wiosne zmienil image Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Cześć, cześć Dziewczyny ;) Ja w tym tygodniu mam rekolecje = wolne od szkoły, ale to nie oznacza leniuchowania :roll: Aluś, ciesze sie, ze TZ'cikowi spodobał się Oskarcio :multi: :multi: Pozdrów go od nas :razz: Basiulka, jaka nowa kokardeczka?? ostatnio nic nie kupowaliśmy ;) Asiunia, witaj spowrotem :buzi:, ale Cie dawno u nas nie było hohoho Goniu,Madziu cześć :multi: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Dagula, a co to za minki w podpisie? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dagula, a co to za minki w podpisie? :cool3: :cool3: :cool3: a czemu pytasz?? :razz: minki takie fajne, ze kofam DGM :lol: :lol: Quote
marlena924 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 No, no, co za gustowna fryzurka :cool3: :cool3: :cool3: PozdrawiaM Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):minki takie fajne, ze kofam DGM :lol: :lol: Aha :roll: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Aha :roll: ... a co to za minka?? spodzieałwes sie innej odpowiedzi :cool3: Quote
Recommended Posts