Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Daga

[quote name='Daga_i_Oskar']PIKA :diabloti:

Co? Boisz się odezwać? :evil_lol:

niby to małe, ale na wiekszych sie stawia :evil_lol:

a bylby taki odważny, jakby plota nie bylo? :evil_lol:

Posted

Cześć :cool3: ...

[quote name='Daga_i_Oskar']Oj szczęsliwa jestem, że wrócił Oskarcio, a smutki oznaczają po prostu niepewnośc i takie tam ;)

Co oznacza jakieś tam? :razz:
Ale ja wścibski jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

Dobry wieczór :roll:

wpadłam tylko na chwilkę wstawic zdjecia Oskarcia, bo obiecałam, ze jeszcze dzisiaj pokaże, ale wszytskihc nie dam rady :shake: bo jakas przybita jestem :shake:

Oskarcio odważny jest tylko za płotem :evil_lol:

Dobranoc ...

Posted

Daga... Ty nie smutaj.. równo za miesiąc odwalimy tą mature i będzie z głowy :multi: Wtedy świat się do nas uśmiechnie pęłną gębą :lol: Narazie musimy sie trzymać, chociaż i mnie czasami to wszystko przybija :roll:
Damy rade!:multi::multi:
Ja w weekend mam ostatnie egzaminy i full nauki..- wszystko na raz :roll:

Oskarcio to taki odważniak jak mój :razz: Najwięcej hałasu robi jak drugi pies jest za bramą :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Miłego dnia i głowa do góry! :multi::multi:

Posted

Dzieńdoberek Wszytskim :multi:

Suoneczko ładnie z aoknem na świeci to i humorki zdecydowanie lepsze :multi: wstawiam kilka zdjatek Oskarcia z wczorajszego spacerku i idę się szykować do szkoły ;)

Jak bym już tutaj nie zajrzała przed wyjściem w co wątpie :oops: to zycze wszytskim miłego dnia :multi:

Posted

Witaj Dagusiu !

Widzę ,że nacieszyć się Oskarkiem nie mozesz :multi:.
Śliczne foteczki zapodałaś , prawie letnie , takie wesłe i kolorowe...:loveu:

miłego dnia !

Posted

Alka napisał(a):
Witaj Dagusiu !

Widzę ,że nacieszyć się Oskarkiem nie mozesz :multi:.
Śliczne foteczki zapodałaś , prawie letnie , takie wesłe i kolorowe...:loveu:
tylko brakuje zielonej trawki na zdjątkach ;)

Aż dziwne ze Oskarkowi tak pasuje różowy kolorek :p

Posted

Pysiu, a nie masz pojecia jak on się mnie po tym powrocie srtrasznie pilnuje. Wczoraj to beze mnie nawet do windy nie chciał wejśc i pojechac na ogrodek :crazyeye: dzisiaj cały czas koło mnie lezy, najlepiej na kolankach ... dziecko sie tak steskniło, że aż go nie poznaje :loveu:
A spacerki wiosenne to my oboje uwielbiamy :multi:

Posted

Pysiu, a nie masz pojecia jak on się mnie po tym powrocie srtrasznie pilnuje. Wczoraj to beze mnie nawet do windy nie chciał wejśc i pojechac na ogrodek :crazyeye: dzisiaj cały czas koło mnie lezy, najlepiej na kolankach ... dziecko sie tak steskniło, że aż go nie poznaje :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Pysiu, a nie masz pojecia jak on się mnie po tym powrocie srtrasznie pilnuje. Wczoraj to beze mnie nawet do windy nie chciał wejśc i pojechac na ogrodek :crazyeye: dzisiaj cały czas koło mnie lezy, najlepiej na kolankach ... dziecko sie tak steskniło, że aż go nie poznaje :loveu:
Zostawiłaś dziecko wyrodna matko to teraz pilnuje sie biedactwo ;)
Bardzo mnie zasmucają te Twoje łezki...Głowa do gory !! W zyciu czasami natrafiamy na gory ktore nam sie wydaja nie do pokonania a jak mamy je juz za sobą to jest wielka radośc :) Uśmiechnij sie - wiosna :)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Gosiu :multi:

Oj szczęsliwa jestem, że wrócił Oskarcio, a smutki oznaczają po prostu niepewnośc i takie tam ;)

Idziemy na spacerek :)

narazie kilka zdjęć, bo muszę kończyć, ale obiecuję, ze jeszcze dzisiaj wstawie reszte :cool3:
Daga witaj!
Ależ z niego elegant. Kokardka jest śliczna!:multi:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Daga, ja po prostu kocham tego malca :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ta jego rozesmiana buzke i slodkie lapeczki... :loveu:
Och, Oskarku... :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Zostawiłaś dziecko wyrodna matko to teraz pilnuje sie biedactwo ;)
Bardzo mnie zasmucają te Twoje łezki...Głowa do gory !! W zyciu czasami natrafiamy na gory ktore nam sie wydaja nie do pokonania a jak mamy je juz za sobą to jest wielka radośc :) Uśmiechnij sie - wiosna :)

Pysiu - dzięki za te słowa :buzi: podnosza mnie na duchu, mam nadzieje, ze uda sie pokonac wsyztskie przeciwnosci ... bardzo bym kciała :multi: