Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Madziu no po takiej nieobecności musiałam go wymęczyć :eviltong:
to daj mu takiego małego całuska ode mnie, tylko tak, żeby się biedaczek nie obudził :lol: niech śpi słoneczko zmęczone :loveu:

Posted

[quote name='madziasto4']to daj mu takiego małego całuska ode mnie, tylko tak, żeby się biedaczek nie obudził :lol: niech śpi słoneczko zmęczone :loveu:

Maly sam się obudził :cool3: bo poszedł buszować w swojej misce :cool3: a całuskami to ja go tylko wielkimi obdarowuje :razz:

Posted

[quote name='PIKA']Oskarciu WITAMY :multi:

Ale o orzelku mam nadzieję, ze nie zapomnialas :evil_lol: :lol::lol:

PIKA ja Cię nirmalnie Kofam, jak przyjade do Wa-wy to Cię wyściskam :evil_lol: :lol:

My już uciekamy jutro szkoła i trzeba wszesniej wstać. Buziaczki Wy Moje Kofane Robaczki :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']PIKA ja Cię nirmalnie Kofam,
:roflt: :roflt::roflt:

Jak?????? :crazyeye::crazyeye: A czy to aby normalne? :hmmmm:

Posted

Cześc Wszytskim :multi:

Ale dzisiaj ślicznie słoneczko świeci i jest cieplutko :loveu: skończyłam 2h wcześniej lekcje i wykorzytałam ten czas na spacerek z Oskarciem. Zrobiłam kilka fot, a potem aparat mi siadł :oops: a zapomniałam wziąć zapasowe baterie :oops:

PIKA :diabloti:

Kasiu, Oskarek na życzenie został:

1. wymiziany,
  2. wygłaskany,
  3. wypieszczony i
  4. wycałowany :razz: :razz:

Posted

Cześc Gosiu :multi:

Oj szczęsliwa jestem, że wrócił Oskarcio, a smutki oznaczają po prostu niepewnośc i takie tam ;)

Idziemy na spacerek :)

narazie kilka zdjęć, bo muszę kończyć, ale obiecuję, ze jeszcze dzisiaj wstawie reszte :cool3:

Posted

[quote name='evaxon']Oscarku w tym różu ci do pysia :D taki meski sie wydajesz:evil_lol:
witaj Daga :cool3:

Ewa Ty juz tam dobrze wiesz co u psna znaczy "meskość" :evil_lol:

Oskarek macha do Was ogonkiem i równiez sie cieszy, ze jest juz razem z Wami :multi: