Daga_i_Oskar Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='madziasto4']ohoo jest i Daga :multi: jak mogłaś tak psa wymęczyć :eviltong: ;) Madziu no po takiej nieobecności musiałam go wymęczyć :eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Madziu no po takiej nieobecności musiałam go wymęczyć :eviltong: to daj mu takiego małego całuska ode mnie, tylko tak, żeby się biedaczek nie obudził :lol: niech śpi słoneczko zmęczone :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='madziasto4']to daj mu takiego małego całuska ode mnie, tylko tak, żeby się biedaczek nie obudził :lol: niech śpi słoneczko zmęczone :loveu: Maly sam się obudził :cool3: bo poszedł buszować w swojej misce :cool3: a całuskami to ja go tylko wielkimi obdarowuje :razz: Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Oskarciu WITAMY :multi: o reszcze zapomniałam Ale o orzelku mam nadzieję, ze nie zapomnialas :evil_lol: :lol::lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='PIKA']Oskarciu WITAMY :multi: Ale o orzelku mam nadzieję, ze nie zapomnialas :evil_lol: :lol::lol: PIKA ja Cię nirmalnie Kofam, jak przyjade do Wa-wy to Cię wyściskam :evil_lol: :lol: My już uciekamy jutro szkoła i trzeba wszesniej wstać. Buziaczki Wy Moje Kofane Robaczki :loveu: Quote
marlena924 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 No to witamy OSKARCIA :loveu: :loveu: Zapraszam do nas :) Jutro rocznica :p I dużo zdjęc szykuje się na jutrzejszy dzień :p :p :p Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']PIKA ja Cię nirmalnie Kofam, :roflt: :roflt::roflt: Jak?????? :crazyeye::crazyeye: A czy to aby normalne? :hmmmm: Quote
Teklunia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 czesc szczesliwa Dagmarko :) wreszcie masz swoja milosc przy sobie :) pewnie juz sobie spicie na jednej podusi :loveu: ode mnie tez go prosze mocno wysciskac! Quote
g_o_n_i_a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 I Dagusia widać, ze lepszy humorek ma. :multi: Prosimy ucalować Maluszka w noseczek. I czekamy na foteczki. :angel: :angel: Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 czesc Dagus? wzielas ze soba Oskarka do szkoly? ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Cześc Wszytskim :multi: Ale dzisiaj ślicznie słoneczko świeci i jest cieplutko :loveu: skończyłam 2h wcześniej lekcje i wykorzytałam ten czas na spacerek z Oskarciem. Zrobiłam kilka fot, a potem aparat mi siadł :oops: a zapomniałam wziąć zapasowe baterie :oops: PIKA :diabloti: Kasiu, Oskarek na życzenie został: wymiziany, wygłaskany, wypieszczony i wycałowany :razz: :razz: Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 cześć Dagulka :p Teraz to juz chyba szczęśliwa jesteś? Oskarcio wreszcie jest przy Tobie :cool3: Koniec smutków? Quote
Daga_i_Oskar Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Cześc Gosiu :multi: Oj szczęsliwa jestem, że wrócił Oskarcio, a smutki oznaczają po prostu niepewnośc i takie tam ;) Idziemy na spacerek :) narazie kilka zdjęć, bo muszę kończyć, ale obiecuję, ze jeszcze dzisiaj wstawie reszte :cool3: Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Oskarku, moj sliczny!!! Jak dobrze ze wrociles!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Teklunia']Oskarku, moj sliczny!!! Jak dobrze ze wrociles!!! Kasiu wrócił i narazie nie mam zamiaru go nigdzie puszczać ;) Quote
Basia&Safi Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 no prosze jakmu slicznie w tej kokardeczce :):)) a kinia niechce muszkieterkowi ubrac kokardki :( Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Oscarku w tym różu ci do pysia :D taki meski sie wydajesz:evil_lol: witaj Daga :cool3: Quote
Koma Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Jaki słodki różowy komplecik :lilangel: Śliczny! Quote
g_o_n_i_a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Hej Dagunia!! Hej Oskarutku!! Aż się stęskniłam za Nim, taki słodziak... :angel: Ach, ta kokardeczka i te szeleczki... :iloveyou: :iloveyou: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 O jest Oskarek , a już się bałam że go Dagusia wysciskała i nic nie zostało :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='evaxon']Oscarku w tym różu ci do pysia :D taki meski sie wydajesz:evil_lol: witaj Daga :cool3: Ewa Ty juz tam dobrze wiesz co u psna znaczy "meskość" :evil_lol: Oskarek macha do Was ogonkiem i równiez sie cieszy, ze jest juz razem z Wami :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 spacerowych foteczek c.d oczywiście trzeba zaznaczyć teren :evil_lol: niby to małe, ale na wiekszych sie stawia :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] niby to małe, ale na wiekszych sie stawia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jaki odważny :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='madziasto4']:evil_lol: :evil_lol: jaki odważny :cool3: ale tylko wtedy, kiedy inne psy sa za płotem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts