Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześc Agatko,
fajnie, że wreszcie do nas dotarłaś :) Oczywiście zapraszamy częściej ;)
A moż4e na jakiś spacerek się umówimy? Takie śliczne jesienne fotki porobiłaś, że chętnie przeszłabym się do parku :) Co Ty na to?

BTW Oskarka, to dodam jeszcze do powyzszych komplementow, ze jest b. posluszny i grzeczny, czego bylam swiadkiem, w przeciwienstwie do mojej urwiski.

:oops: :oops: dziękujemy :buzi:

Teklunia,
ale nowe fotki i tak musisz wstawic... nie wymigasz sie

po prostu brak mi jakoś weny :-?

Mrówka
dzięki. Oskarek się zastanawia nad tym modelem :lol: :lol:

Agga,
może spróbujesz wcisnąć taki sweterek na Sarunię :P ?? :lol: :lol:

Posted

Goldenmanko - samemu przecież można wydziergać 8)
jest taki wybór kolorów włóczek w sklepach ze aż miło.

Tekluniu - ja kupiłam na zeszłorocznej akcji takowe ubranko i baaardzo je sobie chwalę - a własciwie mój psiak - kupiłam płaszczyk przeciwdeszczowy i nawet jak pada to chodzimy na spacerki - potem piesio ma "tylko" do suszenia łepeczek i łapki :D

Daga - zdjątka oczywiscie juz widziałam i powtórzę ze Oskarek pieknie na nich wychodzi - a najfajniejsze foty z innymi psiakami.

pozdrawiam
Gosia

Posted

Żeby nie było, że się o9bijam zrobiłam kilka fot Oskarkiwi, jeszcze są gorące :D

zmiana gumeczki, bo tamtom gdzieś Oskarek zapodział :-?

Oskarek oszczekuje pańcie, że nie chce się z nim bawic

PoZdRaWiAmY 8)

Posted

[quote name='Daga&Oskar'][quote name='mrowka'][quote name='asiunia']

Hej!!

Boski dywanik :lol:
Gdzie mozna taki dostac? :lol: :angel:

a w Siemianowicach takie na sztuki sprzedają :Pbiorę bez pytania :wink: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='mrowka'][quote name='asiunia']

Hej!!

haha to nie ma tak łatwo, że ty go chcesz to sobie wezmiesz :p tu trzeba umowe spisac :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Daga&Oskar'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='mrowka'][quote name='asiunia']

Hej!!

haha to nie ma tak łatwo, że ty go chcesz to sobie wezmiesz :p tu trzeba umowe spisac :P :lol: :lol: :lol: :lol:no to już :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='mrowka'][quote name='asiunia']

Hej!!

haha to nie ma tak łatwo, że ty go chcesz to sobie wezmiesz :p tu trzeba umowe spisac :P :lol: :lol: :lol: :lol:no to już :wink:

odbiór tylko i wyłącznie osobisty :P
kupujesz na raty? gwarantujemy 0% :p

Posted

[quote name='Daga&Oskar'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='mrowka'][quote name='asiunia']

Hej!!

kupujesz na raty? gwarantujemy 0% :pno i tu mnie zasmuciłaś , ile razy byłam w Siemkach to ciebie nie było i znów mam jechać tyle kilosów :-? nie chce mi się :wink: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='mrowka'][quote name='asiunia']

Hej!!

kupujesz na raty? gwarantujemy 0% :pno i tu mnie zasmuciłaś , ile razy byłam w Siemkach to ciebie nie było i znów mam jechać tyle kilosów :-? nie chce mi się :wink: :lol:

Aluś taki dywanik to okazja, nie poddawaj się tak łatwo ! 100% bawełna :lol: :lol: Bedzie pasował do pokoiku - mówię Ci, a Ozzy będzie jego najwierniejszym przyjacielem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A co do Twoich przyjazdów to raczyłas mnie poinformowac o tylko jednym :-? :lol:

Posted

[quote name='Daga&Oskar']Cześc Agatko,
A moż4e na jakiś spacerek się umówimy? Takie śliczne jesienne fotki porobiłaś, że chętnie przeszłabym się do parku :) Co Ty na to?

Ja z checia zawsze spaceruje, :lol: :P tylko cos pogoda nam sie popsula i na razie nigdzie dalej nie chodzimy. :-? Moze jeszcze wroci do nas piekna zlota jesien. :wink:

Posted

[quote name='isabelle'][quote name='Daga&Oskar']Cześc Agatko,

Ja z checia zawsze spaceruje, :lol: :P tylko cos pogoda nam sie popsula i na razie nigdzie dalej nie chodzimy. :-? Moze jeszcze wroci do nas piekna zlota jesien. :wink:

z tego co słyszałam to od środy ma przyjść trochę słoneczka i temp. w granicy 16 st więc jeszcze względnie. Bedziemy w kontakcie?
P.S a jakieś plany na week już masz? pytam tak na wyrost :)

Posted

[quote name='dbsst']

jaaaki cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudny dywanik :D jaki gustowny :D tez kce taki :lol:

to wsiadaj w express i przyjeżdzaj :D

Kto pierwszy ten lepszy !!!

Takiej okazji nie mozna przepuscic :lol: :lol: :lol: