Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Kochana Kasiu no pewnie, ze poznasz Oskarcia na zywo, wysciskach go, wycalujesz , wygłaskach - to kiedy przyjeżdżasz do nas :cool3: :cool3: czekamy, mozesz nawet jutro z rana :multi:

qrcze czytam i czytama i sama nie wierze jakie ja tutaj rzeczy powypisywałam. Kasiu wybacz ale wiosna tak jakoś na mnie działa, że nie moge sie skupić na niczym no i czasem wychopdzi, że bzdry wypisuje.
Przecież Oskarcio wraca dopiero w niedziele :oops: a zawsze ja jeszcze jestem :razz: ja też lubiem pieszczochy :cool3: bedziesz mogła sie moimi włoskami pobawic :cool3:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']qrcze czytam i czytama i sama nie wierze jakie ja tutaj rzeczy powypisywałam. Kasiu wybacz ale wiosna tak jakoś na mnie działa, że nie moge sie skupić na niczym no i czasem wychopdzi, że bzdry wypisuje.
Przecież Oskarcio wraca dopiero w niedziele :oops: a zawsze ja jeszcze jestem :razz: ja też lubiem pieszczochy :cool3: bedziesz mogła sie moimi włoskami pobawic :cool3: nic sie nie martw Dagus, bo jutro niestety i tak nie dam rady ;)
od rana samego biore sie za pieczenie szarlotki i rogalikow, a potem jeszcze gotowanie jakies, bo w niedziele mamy gosci... :)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Agatko,
a wiesz ze ja dopiero teraz zauważyłam tą biedronke, jak napisalas :oops:

No cóż po prostu jestem spostrzegawcza :lol:.

Posted

Witam :multi:

Jak ropoczął się wam weekendzik??
U nas pogoda zmienna, rano wyszłam do sklepu to złapała mnie ulewa, a teraz słoneczko razi po oczach. Z siostra już wysprzątałyśmy mieszkanko, więc teraz moge zabrać się za pisanie pracy i poodwiedzać galeryjki na dogo :multi:

wrzucam kilka foteczek, zrobionych przed chwilką :razz:

Madziu mnie też się to zdjęcie nawet podoba, bo zawiele na nim nie widać :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry Dagunia! :multi:
Oskarek wraca już jutro. ;-)

Jakie cudo :-o Piękne... :loveu:

No nareszcie już jutro koło 21 będę miała Oskarka przy sobie :multi: Pewnie na przywitanie zaliże mnie na śmierć :loveu:
Jestem ciekawa w jakim stanie go zastam - mama mówi, że dziennie go wyczesuje, więc może nie będzie tak źle jak rok temu, gdzie e stalowego zrobił mi się biały York pokryty gładzią :lol: :lol:

Ciesze się, że pióreczka sie spodobały :multi:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Pióreczka sie nie spdoobały, to może Oskarcio balkonowy się spodoba :cool3:

szczeka na amstaffa :lol:

Jakto się pióreczka nie spodobały? :-(
Oskarcio Kruszynka :iloveyou:

Posted

Witamy :multi:

[quote name='PiotrekJ']
Daga, Ty te piórka w domu masz? :razz:
A ptasiej grypy typ nie przenosisz? :razz:

tak Piotruś piórka są wyciagnięte z kfiatuszków :lol: i jak widać ja jeszcze żyję to chyba ptasiej grypy nie roznoszą :eviltong:

ciesze się, że jednak pióreczka sie spodobały :multi: