Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 My już mówimy ładnie [SIZE=5]DOBRANOC i uciekamy spać :sleep: :sleep: Quote
Gosiek Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 PIKA napisał(a):Nie pamietam ale zajrzalam na strone ZKwP :evil_lol: 8 - 9 lipca ;):placz::placz::placz: no to znów mnie nie bedzie :placz::placz::placz: szkoda ze z kwietnia zrezygnowali :mad: czesć Daga - zazdroszczę Ci jak nie wiem... tych spotkań weekendowych... ale miałaś fajnie :cool3: Quote
Alka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Cześć Dagusiu !:multi: Daguś to sporo wrażeń miałaś przez 3 dni wystawowe.A teraz pewnie w szkole siedzisz i wspominasz mile chwile...;) a co słychać u Oskarka, tęskni za swoją Pańcią? Quote
Teklunia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu to ja prosze taka ulotkę z zaproszeniem listownie i na kopercie znaczek Tenusiowy koniecznie - obiecałas i co? do tej pory ten list do mnie z tym znaczkiem nie dotarł :placz: A w lipcu to nie jakieś międzynarodówki albo czegoś w Wawie??a gdzie ja niby mam ja przyslac, co? ;) na adres "Siemanowice Śl., york Oskarek i jego Pani"...? myslisz ze by doszlo :hmmmm: a na wystawe w lipcu musisz przyjechac!!! chce Cie wreszcie poznac!!! :) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 hej dagula co tam u ciebie?jeszcze w szkole?:crazyeye: Quote
PiotrekJ Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Cześć Dagulka :lol: ... [quote name='Daga_i_Oskar']Kurcze to jeszcze będę przed wynikami z matur i egzaminami na studia :roll: Przyjedź, powspieramy Cię trochę ;) ... Quote
PIKA Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kurcze to jeszcze będę przed wynikami z matur i egzaminami na studia :roll: dzięki wielkie :buzi: no to dobry moment, zeby się zrelaksować :razz: [quote name='Gosiek'] szkoda ze z kwietnia zrezygnowali :mad: w kwietniu jest krajowka w Nowym Dworze :razz: [quote name='Gosiek'] czesć Daga - zazdroszczę Ci jak nie wiem... tych spotkań weekendowych... ale miałaś fajnie :cool3: tu nie ma czego zazdrościć, tu się trzeba umowic na weekend :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Dobry Wieczór ... Oj musicie się Kochani przyzwyczajać, że teraz będzie mnie coraz mniej na dogo. Dzisiejsze popołudnie poświęciłam mojej pracy z polskiego, jutro pewnie też dopiero o tej porze zajrzę na dogo, chyba że uda mi się przed szkołą, ale to nic nie obiecuję. Zaczyna się młyn :roll: Ciesze się, ze chchecie abym przyjechała do Wawy i z Wami się spotkała :multi: Propozycję rozważę na pewno, tylko wszytsko zalezy jak z kasą bo qrcze trochę daleko ta Wawa i nie wiem czy n jeden dzień będzie mi się opłacało taki kawał świata jechać, ale ... :razz: :razz: Aluś, Ty bodajze pisałaś co tam u Oskarcia i czy tęskni. Dzisiaj dzwoniliśmy do mamy to bawił się cały czas swoją ulubioną zabawką - piłką i trzeba było mu ją ciągle rzucać :cool3: :cool3: Myśle, ze ja mu tam bardzo do szczęscia nie jestem potrzebna, ale na pewno choc troche teskni, za to ja to juz sie wykańczam :placz: :placz: Już tak za nim ęsknie, że jak jestem sama w domku, pustka, cisza to ryczec mi sie chce i prosze sie tu ze mnie nie śmiać :eviltong: Dopiero w niedziele wieczorkiem sie zobaczymy, a to jeszcze gtyle dni :roll: Gosiu zapraszam na spotkanko - zrobimy jakiś mały zlocik wpadniesz :razz: Quote
PIKA Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] tylko wszytsko zalezy jak z kasą bo qrcze trochę daleko ta Wawa i nie wiem czy n jeden dzień będzie mi się opłacało taki kawał świata jechać, ale ... :razz: :razz: No nie przesadzaj, kawal świata :roll: Lazy ze Szczecina jeździla :evil_lol: a ta z Siemianowic ma kawala świata :roll: a na jeden dzień to nie ma mowy, tyla nas tu jest, ze spanko się znajdzie :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 [quote name='PIKA']No nie przesadzaj, kawal świata :roll: Lazy ze Szczecina jeździla :evil_lol: a ta z Siemianowic ma kawala świata :roll: a na jeden dzień to nie ma mowy, tyla nas tu jest, ze spanko się znajdzie :razz: qrcze no dla mnie to kawał drogi trzeba przebrnąć, żeby się do Was dostać, ale jak będa oferty noclegu to :razz: postaram się oczywiście przyjechać :razz: A teraz już zmykamy ... Quote
Guest bernulka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 pieknie :loveu: Dobranoc Dagusiu i Oskarku :loveu: paździoszki Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cześć Daguś :cool3: ... [quote name='Daga_i_Oskar']qrcze no dla mnie to kawał drogi trzeba przebrnąć, żeby się do Was dostać, ale jak będa oferty noclegu to :razz: postaram się oczywiście przyjechać :razz: Loco zawsze chętnie zaproponuje Ci nocleg u swego boku :evil_lol: :evil_lol: ;) ... A tak na poważnie to przyjeżdżaj, napewno coś Ci znajdziemy ;) ... Quote
Alka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Dagusiu, na Twoim miejscu nie dałabym się długo prosić ...;) pozdrowionka i buziaczki !:loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Alka napisał(a):Dagusiu, na Twoim miejscu nie dałabym się długo prosić ...;) Widzisz Dagula, pakuj się w pociąg i przyjeżdżaj :p ... Quote
PIKA Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']qrcze no dla mnie to kawał drogi trzeba przebrnąć, żeby się do Was dostać, ale jak będa oferty noclegu to :razz: postaram się oczywiście przyjechać :razz: Ależ oferta jest :razz: Ziutkowa rodzina chętnie Cię przenocuje w swoim pokoju :lol: Tylko jest jeden problem, :roll: Oni wcześnie wstaja :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Cześc Wszytskim :multi: Już wrócilam ze szkólki i wpadłam tylko na momencik, zaraz zmykam i wejdę dopiero wieczorkiem :) Jesteście Kochani, dziękuje bardzo za zaproszenie, zrobie wszystko żeby z nich skorzystac :evil_lol: Wystawa ma być akurat w kilka dni przed otrzymaniem wyników z matur (mam je dostac bodajże 11go) Mogłabym przyjechać na weekendzik :cool3: :cool3: Tak w ogóle to wybaczcie, że takie pustki u nas ostatnio panują - w poniedziałek wszytsko ulegnie zmianą bo Oskarek wraca :multi: a teraz wstawie to, czego jeszcze nie pokazywałam ;) moje Kofane łapeczki :loveu: Pozdrawiamy i miłego dnia życzymy :multi: Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Wybaczymy fotkową posuchę , bo wiemy ze nauka nr 1 :p Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Wybaczymy fotkową posuchę , bo wiemy ze nauka nr 1 :p alez gdzie tam Aluś, modela nie ma i to główna przyczyna :eviltong: Quote
madziasto4 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 cześć dagusia :lol: nie smuć się, do niedzieli czas szybko zleci ;) Quote
Cimi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 O super zdjęcie, bardzo mi się spodobało. I Oskarek tak słodziutko tu wyszedł :loveu:. [quote name='PiotrekJ']Loco zawsze chętnie zaproponuje Ci nocleg u swego boku :evil_lol: :evil_lol: ;) ... A tak na poważnie to przyjeżdżaj, napewno coś Ci znajdziemy ;) ... Co za cham :evil_lol:. Jak ja miałam przyjeżdżać to mi nie zaproponował :evil_lol: :evil_lol: :lol:. Quote
Recommended Posts