Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
Nie pamietam ale zajrzalam na strone ZKwP :evil_lol:

8 - 9 lipca ;)
:placz::placz::placz: no to znów mnie nie bedzie :placz::placz::placz:
szkoda ze z kwietnia zrezygnowali :mad:

czesć Daga - zazdroszczę Ci jak nie wiem... tych spotkań weekendowych... ale miałaś fajnie :cool3:

Posted

Cześć Dagusiu !:multi:

Daguś to sporo wrażeń miałaś przez 3 dni wystawowe.A teraz pewnie w szkole siedzisz i wspominasz mile chwile...;)

a co słychać u Oskarka, tęskni za swoją Pańcią?

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu to ja prosze taka ulotkę z zaproszeniem listownie i na kopercie znaczek Tenusiowy koniecznie - obiecałas i co? do tej pory ten list do mnie z tym znaczkiem nie dotarł :placz:

A w lipcu to nie jakieś międzynarodówki albo czegoś w Wawie??a gdzie ja niby mam ja przyslac, co? ;)
na adres "Siemanowice Śl., york Oskarek i jego Pani"...?
myslisz ze by doszlo :hmmmm:

a na wystawe w lipcu musisz przyjechac!!! chce Cie wreszcie poznac!!! :)

Posted

Cześć Dagulka :lol: ...

[quote name='Daga_i_Oskar']Kurcze to jeszcze będę przed wynikami z matur i egzaminami na studia :roll:

Przyjedź, powspieramy Cię trochę ;) ...

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Kurcze to jeszcze będę przed wynikami z matur i egzaminami na studia :roll:
dzięki wielkie :buzi:

no to dobry moment, zeby się zrelaksować :razz:

[quote name='Gosiek'] szkoda ze z kwietnia zrezygnowali :mad:

w kwietniu jest krajowka w Nowym Dworze :razz:

[quote name='Gosiek'] czesć Daga - zazdroszczę Ci jak nie wiem... tych spotkań weekendowych... ale miałaś fajnie :cool3:

tu nie ma czego zazdrościć, tu się trzeba umowic na weekend :razz:

Posted

Dobry Wieczór ...

Oj musicie się Kochani przyzwyczajać, że teraz będzie mnie coraz mniej na dogo. Dzisiejsze popołudnie poświęciłam mojej pracy z polskiego, jutro pewnie też dopiero o tej porze zajrzę na dogo, chyba że uda mi się przed szkołą, ale to nic nie obiecuję. Zaczyna się młyn :roll:

Ciesze się, ze chchecie abym przyjechała do Wawy i z Wami się spotkała :multi: Propozycję rozważę na pewno, tylko wszytsko zalezy jak z kasą bo qrcze trochę daleko ta Wawa i nie wiem czy n jeden dzień będzie mi się opłacało taki kawał świata jechać, ale ... :razz: :razz:

Aluś, Ty bodajze pisałaś co tam u Oskarcia i czy tęskni. Dzisiaj dzwoniliśmy do mamy to bawił się cały czas swoją ulubioną zabawką - piłką i trzeba było mu ją ciągle rzucać :cool3: :cool3: Myśle, ze ja mu tam bardzo do szczęscia nie jestem potrzebna, ale na pewno choc troche teskni, za to ja to juz sie wykańczam :placz: :placz: Już tak za nim ęsknie, że jak jestem sama w domku, pustka, cisza to ryczec mi sie chce i prosze sie tu ze mnie nie śmiać :eviltong:
Dopiero w niedziele wieczorkiem sie zobaczymy, a to jeszcze gtyle dni :roll:

Gosiu zapraszam na spotkanko - zrobimy jakiś mały zlocik wpadniesz :razz:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'] tylko wszytsko zalezy jak z kasą bo qrcze trochę daleko ta Wawa i nie wiem czy n jeden dzień będzie mi się opłacało taki kawał świata jechać, ale ... :razz: :razz:

No nie przesadzaj, kawal świata :roll: Lazy ze Szczecina jeździla :evil_lol: a ta z Siemianowic ma kawala świata :roll:

a na jeden dzień to nie ma mowy, tyla nas tu jest, ze spanko się znajdzie :razz:

Posted

[quote name='PIKA']No nie przesadzaj, kawal świata :roll: Lazy ze Szczecina jeździla :evil_lol: a ta z Siemianowic ma kawala świata :roll:

a na jeden dzień to nie ma mowy, tyla nas tu jest, ze spanko się znajdzie :razz:

qrcze no dla mnie to kawał drogi trzeba przebrnąć, żeby się do Was dostać, ale jak będa oferty noclegu to :razz: postaram się oczywiście przyjechać :razz:

A teraz już zmykamy ...

Guest bernulka
Posted

pieknie :loveu: Dobranoc Dagusiu i Oskarku :loveu:

paździoszki

Posted

Cześć Daguś :cool3: ...

[quote name='Daga_i_Oskar']qrcze no dla mnie to kawał drogi trzeba przebrnąć, żeby się do Was dostać, ale jak będa oferty noclegu to :razz: postaram się oczywiście przyjechać :razz:

Loco zawsze chętnie zaproponuje Ci nocleg u swego boku :evil_lol: :evil_lol: ;) ...
A tak na poważnie to przyjeżdżaj, napewno coś Ci znajdziemy ;) ...

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']qrcze no dla mnie to kawał drogi trzeba przebrnąć, żeby się do Was dostać, ale jak będa oferty noclegu to :razz: postaram się oczywiście przyjechać :razz:

Ależ oferta jest :razz: Ziutkowa rodzina chętnie Cię przenocuje w swoim pokoju :lol:
Tylko jest jeden problem, :roll: Oni wcześnie wstaja :diabloti:

Posted

Cześc Wszytskim :multi:

Już wrócilam ze szkólki i wpadłam tylko na momencik, zaraz zmykam i wejdę dopiero wieczorkiem :)

Jesteście Kochani, dziękuje bardzo za zaproszenie, zrobie wszystko żeby z nich skorzystac :evil_lol: Wystawa ma być akurat w kilka dni przed otrzymaniem wyników z matur (mam je dostac bodajże 11go) Mogłabym przyjechać na weekendzik :cool3: :cool3:

Tak w ogóle to wybaczcie, że takie pustki u nas ostatnio panują - w poniedziałek wszytsko ulegnie zmianą bo Oskarek wraca :multi: a teraz wstawie to, czego jeszcze nie pokazywałam ;)

moje Kofane łapeczki :loveu:

Pozdrawiamy i miłego dnia życzymy :multi:

Posted

O super zdjęcie, bardzo mi się spodobało. I Oskarek tak słodziutko tu wyszedł :loveu:.

[quote name='PiotrekJ']Loco zawsze chętnie zaproponuje Ci nocleg u swego boku :evil_lol: :evil_lol: ;) ...
A tak na poważnie to przyjeżdżaj, napewno coś Ci znajdziemy ;) ...

Co za cham :evil_lol:. Jak ja miałam przyjeżdżać to mi nie zaproponował :evil_lol: :evil_lol: :lol:.