madziasto4 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Wyskoczyliśmy z Oskarkiem trochę poływać, bo przed snem trzeba sie jakos zrelaksować :cool3: :cool3: no no no... :-o jakie tu sie przeróbeczki tworzą :razz: [SIZE="1"]bo to chyba przeróbka... :-o :evil_lol: a oskarek jaki surfingowiec :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 a potem poszliśmy spać i powiedzieliśmy : Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='madziasto4']no no no... :-o jakie tu sie przeróbeczki tworzą :razz: a oskarek jaki surfingowiec :cool3: Twój sie uczy skakać, a mój pływać :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='Gabryjella']Super :klacz: :klacz: :klacz: dzieki ;) Juz naprawde uciekamy papapa Quote
an3czka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Wyskoczyliśmy z Oskarkiem trochę poływać, bo przed snem trzeba sie jakos zrelaksować :cool3: :cool3: Daga to jest świtne!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Papa. Dobranoc! Quote
madziasto4 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Twój sie uczy skakać, a mój pływać :cool3: i tak trzymać, sport to zdrowie :cool3: Quote
Marca_Besi Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Dagusiu Ślicznie przerobiłaś te zdjęcia!! A fotki z wystawy cudne!!:loveu: Ach te Yoreczki! Quote
Guest bernulka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Powrót Paździoszka w skromne progi :diabloti: Jak miło znowu zobaczyć Ciebie i Oskarka :loveu: Ale się stęskniłam :cool3: :placz: :eviltong: Pikny Oskarek :loveu: A przeróbeczki pierwsza klasa :loveu: sUpEr! paździoszki Quote
Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Dzieńdoberek Kofani :multi: siostra pojechała z rana do Zakopanego i zostałam sama :placz: Ani do kogo sie odezwac, ani kogo pogłaskac :-( Jeszcze w dodaku wzięła aparat i znowu zostałam bez. Madziu mam nadzieje, ze weźmiecie na dzisiaj aparat, bo chce sobe z dogomaniakami porobic pamiątkowe fotki :lol: :lol: bernulka, boshe swiety jak Ciebie dawno u nas nie było :crazyeye: Mam nadzieje, ze juz nie starcisz sie i bedziesz zaglądać do nas systematycznie :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='Marca_Besi']Dagusiu Ślicznie przerobiłaś te zdjęcia!! A fotki z wystawy cudne!!:loveu: Ach te Yoreczki! Cześć Marcelko - czy otrzymałaś wiadomosc ode mnie na gg z prośbą o zdjęcia z wakacji :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Jeszcze kilka zdjęć z wczorajszej wystawy i zabieram się za sprzątanie :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Madziu mam nadzieje, ze weźmiecie na dzisiaj aparat, bo chce sobe z dogomaniakami porobic pamiątkowe fotki :lol: :lol: CZESC DAGULA :buzi: ja tez mam taką nadzieje, że bede miała aparat, piotrek bedzie po niego jechał, mam nadzieje ze wkoncu go dorwę :p a widzę że Ty bidulko od samego rana nie dosc ze sama, to jeszzcze sprzątusiasz :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']CZESC DAGULA :buzi: ja tez mam taką nadzieje, że bede miała aparat, piotrek bedzie po niego jechał, mam nadzieje ze wkoncu go dorwę :p a widzę że Ty bidulko od samego rana nie dosc ze sama, to jeszzcze sprzątusiasz :cool3: no tak musze trochę ogarnąc mieszkanko zanim przyjedziecie, cobyście się nie wystraszyli haha - a Ty jeszcze nie na wystawie?? Quote
madzia20sosnowiec Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no tak musze trochę ogarnąc mieszkanko zanim przyjedziecie, cobyście się nie wystraszyli haha - a Ty jeszcze nie na wystawie?? no niestety własnie nie, nie bedzie mnie dzisiaj i nie spotkam ani jednej ali niestety niestety niestety:placz: :placz: :placz: lece sie szykowac i upiac jakos włoski i z gajkiem i potem do Ciebie i do źródełka :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']no niestety własnie nie, nie bedzie mnie dzisiaj i nie spotkam ani jednej ali niestety niestety niestety:placz: :placz: :placz: lece sie szykowac i upiac jakos włoski i z gajkiem i potem do Ciebie i do źródełka :cool3: ok w takim razie ja też zmykam :cool3: do zobaczenia już niedługo :lol: Quote
Basia&Safi Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 sliczne foteczki :):):):) do zobaczenia jutro na wystawie :):):):):) myslie ze uda sie nam jeszcze jakos umowic :) ja w spodku bede napewno na 10 :):) bo o tej godzinie wystawiane sa buldozki :) pewnie przyjade z kinia_w i mroweczka :):):) i moze moje dawidek znajdzie chwilke hihiih :):):) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Basiulka, ja jutro także postaram sie dotrzec na 10 - wsyztsko zalezy jak mi tramwaje pojadą :roll: Będę na pewno przy Maltanach, grzywkach i troche briardzikach - jutro będę troche skakała po ringach :lol: Wstawiam dalsze fotki z wystawy, ale nie wiem czy one Was interesują :roll: Maciuś Twoja cudna Toleczka :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Idziemy oglądać BIS'y chciałoby się zdobyc choć jeden taki puchar :lol: a to piesek, który zdobył wszytsko, piękny Clarus KOH- I-NOOR I to by było na tyle :p Quote
KaRa_ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 hoho ile yorkow na wystawie bylo;) A mi sie najbardziej podoba ten: Quote
g_o_n_i_a Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Hej Daguś! :krolik: Cudaśne Yoreczki były na wystawie, a szczegolnie Tola jest taka śliczna :iloveyou: Ale najpiękniejszy to Oskuś jest. :loveu: :buzi: :buzi: Quote
madziasto4 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Wszystkie te yorki są ładne ;) ale ja osobiście wolę takie czupiradła ostrzyżone chyba :roll: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 daga a ja najbardzie oskarka wielbię :loveu: Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 czesc Dagus :) [quote name='Daga_i_Oskarka'] Bozie cio za slodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: Daga, czy dzisiaj dogomaniacy sie do Ciebie schodza? Ale Wam fajnie...:placz: Quote
Recommended Posts