Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CZesc Daga!!
Troche mialam zaleglosci u was, ale juz wszystko nadrobilam;) Fotki Oskarka w nowej kokardeczce super. Bardzo mu pyszczkowo w niej:loveu::loveu:

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!!

Posted

Dominiczko,Goniu,PIKO,Ewelinko

Dziękuje Wam slicznie dziewczyny za zyczonka :buzi:

Madziu,

Na kawce byłamz okazji 2gich urodzinek pieska mojej przyjaciółki, mam kilka zdjec jak łobuzy szalały, ale nie zdarzyłam ich zgrac na kompa.
Za to w kinie było fajnie, bo smiesznie.Wybrałysmy sie z siostra na Czerwonego Kapturka. Swietna bajka tylko za krótka bo trwa troche ponad godzinke, a chcialoby sie jeszcze :razz:

Posted

Dzień doberek Kochani :multi:

U nas suoneczko próbuje przedrzec sie przez chmurki i nawet mu to wychodzi :multi: tak od razu cieplej na duchu sie robi jak za okienkiem tak ładnie swieci. Osttanio dziennie dosypywał nowy snieg, wiec ni widu tego co stopniał, bo ciagle nowy go dosypywał :shake:

Zaraz zmykam do szkółki tylko wpadłam oczywiście sie przywitac :cool3:

i wstawiam fotki Oskarcia w moich ulubionych kolorach :loveu:

życzę wszystkim Miłrgo dnia !

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Dzień doberek Kochani :multi:

U nas suoneczko próbuje przedrzec sie przez chmurki i nawet mu to wychodzi :multi: tak od razu cieplej na duchu sie robi jak za okienkiem tak ładnie swieci. Osttanio dziennie dosypywał nowy snieg, wiec ni widu tego co stopniał, bo ciagle nowy go dosypywał :shake:

Zaraz zmykam do szkółki tylko wpadłam oczywiście sie przywitac :cool3:

i wstawiam fotki Oskarcia w moich ulubionych kolorach :loveu:

życzę wszystkim Miłrgo dnia !

Witaj Dagusia!!
Oskarek jak zwykle śliczny!

Posted

Witam ponownie :)

Ja już ze szkólki i wlasnie zmniejszam fotki z wczorajszego spotkanka z qmpelem Oskarka, wiec zaraz pokaze jak dwa male wariaty szaleja hehe :cool3: Zdjecia nie beda najlepszej jakosci, bo uhwycic je razem na zdjeciu to wyczyn chyba nie dla mnie :eviltong:

Ciesze sie, ze zdjecia Oskarcia sie podobaja :multi:

Posted

Madziu ciiicho :eviltong:
Dzisiaj miałam na 8, no ale ... :oops: i do 15 :oops:
Moja klasa wymyśliła, zebysmy dzisiaj jechali na te targi bo nam sie w szkole nie chce siedziec ... pojechalonas koło 8, ale nie wiem czy ktos z tej 8 tam dotarł :cool3: :cool3: Do domku wróciłam koło 13:30 :multi:

Posted

Qrcze, czy u Was też jest tak paskudnie za oknem jak u mnie:angryy: :angryy: ?? Od 2 h sypie to cos okropnego z nieba, i na sam widok już mi się robi niedobrze :placz: :placz: Kiedy to cholerstwo białe nas opuści :placz: :placz: