Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Dzien dobry Dagulku :multi: Koncz juz te szkole i wracaj do nas!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Dziękujemy ślicznie za życzonka :multi: Oskarek też wszytskim dziewczynom odwiedzającym jego galerie życzy : Quote
Magda Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 CZesc Daga!! Troche mialam zaleglosci u was, ale juz wszystko nadrobilam;) Fotki Oskarka w nowej kokardeczce super. Bardzo mu pyszczkowo w niej:loveu::loveu: Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 czesc i czołem:buzi:my wprawdzie tez babki ale i życzenia składamy :buzi: miłego dnia :Rose: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Dziękujemy ślicznie za zyczonka :multi: :multi: Dzisiaj wybieram się do kina na Czerwonego Kapturka, mam nadzieje, ze bedzie super ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Trochę Oskarcia :loveu: Pozdrawiamy :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!! :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 hej dagula i jak tam po kawie i kinie?:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Dominiczko,Goniu,PIKO,Ewelinko Dziękuje Wam slicznie dziewczyny za zyczonka :buzi: Madziu, Na kawce byłamz okazji 2gich urodzinek pieska mojej przyjaciółki, mam kilka zdjec jak łobuzy szalały, ale nie zdarzyłam ich zgrac na kompa. Za to w kinie było fajnie, bo smiesznie.Wybrałysmy sie z siostra na Czerwonego Kapturka. Swietna bajka tylko za krótka bo trwa troche ponad godzinke, a chcialoby sie jeszcze :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Ja tez chce na Czerwonego Kapturka! :D Dobranoc Dagus, dobranoc Oskarku! :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Dzień doberek Kochani :multi: U nas suoneczko próbuje przedrzec sie przez chmurki i nawet mu to wychodzi :multi: tak od razu cieplej na duchu sie robi jak za okienkiem tak ładnie swieci. Osttanio dziennie dosypywał nowy snieg, wiec ni widu tego co stopniał, bo ciagle nowy go dosypywał :shake: Zaraz zmykam do szkółki tylko wpadłam oczywiście sie przywitac :cool3: i wstawiam fotki Oskarcia w moich ulubionych kolorach :loveu: życzę wszystkim Miłrgo dnia ! Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): i wstawiam fotki Oskarcia w moich ulubionych kolorach :loveu: w moich tez, w moich tez :D sliczne zdjecia :p Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Dzień doberek Kochani :multi: U nas suoneczko próbuje przedrzec sie przez chmurki i nawet mu to wychodzi :multi: tak od razu cieplej na duchu sie robi jak za okienkiem tak ładnie swieci. Osttanio dziennie dosypywał nowy snieg, wiec ni widu tego co stopniał, bo ciagle nowy go dosypywał :shake: Zaraz zmykam do szkółki tylko wpadłam oczywiście sie przywitac :cool3: i wstawiam fotki Oskarcia w moich ulubionych kolorach :loveu: życzę wszystkim Miłrgo dnia ! Witaj Dagusia!! Oskarek jak zwykle śliczny! Quote
Cimi Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 O tu Oskarek wraz z oprawką zdjęcia wygląda bajecznie :loveu: Witaj Daga ;). Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Witam ponownie :) Ja już ze szkólki i wlasnie zmniejszam fotki z wczorajszego spotkanka z qmpelem Oskarka, wiec zaraz pokaze jak dwa male wariaty szaleja hehe :cool3: Zdjecia nie beda najlepszej jakosci, bo uhwycic je razem na zdjeciu to wyczyn chyba nie dla mnie :eviltong: Ciesze sie, ze zdjecia Oskarcia sie podobaja :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 hej dagula ja nie wiem jak ty to robisz rano wychodzisz do szkoly pozniej niz ja i jestes wczesniej ode mnie :niewiem: a tak wogóle to dzien dobry i czekamy na foteczki :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Madziu ciiicho :eviltong: Dzisiaj miałam na 8, no ale ... :oops: i do 15 :oops: Moja klasa wymyśliła, zebysmy dzisiaj jechali na te targi bo nam sie w szkole nie chce siedziec ... pojechalonas koło 8, ale nie wiem czy ktos z tej 8 tam dotarł :cool3: :cool3: Do domku wróciłam koło 13:30 :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Qrcze, czy u Was też jest tak paskudnie za oknem jak u mnie:angryy: :angryy: ?? Od 2 h sypie to cos okropnego z nieba, i na sam widok już mi się robi niedobrze :placz: :placz: Kiedy to cholerstwo białe nas opuści :placz: :placz: Quote
Recommended Posts