madzia20sosnowiec Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 daga daga daga obiecaj ze oskareb bedzie miał tą piekną kokardke na spotkanku niedługoooo :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']daga daga daga obiecaj ze oskareb bedzie miał tą piekną kokardke na spotkanku niedługoooo :cool3: obiecuje Madziu, a kiedy to będzie ? :cool3: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 My już uciekamy i miłego popołudnia życzymy. Postaramy sie zajrzec wieczorkiem ... Quote
ewelinabuck Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 piekne fotki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Madziu -chętnie :p No to Oskarcio w kokardce błękitno-turkusowej :loveu: kurcze, jakas atmosfera tajemniczosci panuje na tych fotkach... a Oskar to jest juz zawodowym modelem ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Jaka niewinna mordeńka... :loveu: Piękny, piękny, piękny... :angel: :angel: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']obiecuje Madziu, a kiedy to będzie ? :cool3: :cool3: dagus mam nadzieje ze przed maturką :cool3: ja tez uciekam, ksiązki wołają :angryy: Quote
madziasto4 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ślicznie mu w tej kokardce :loveu: i ten pycholek z bliska :loveu: Quote
PIKA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ja was bardzo przepraszam za to kapanie :oops: ale dla mnie to kapanie psa co 2 tygodnie to szalenstwo :lol: Rozumiem wyczesac, wytrzec podwozie, czy je podmyć, ale kapać tak bez przerwy :lol: Tak w ogóle to Dzień dobry wszytskim :multi: sliczna mordusia :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 PIKA napisał(a):Ja was bardzo przepraszam za to kapanie :oops: ale dla mnie to kapanie psa co 2 tygodnie to szalenstwo :lol: Rozumiem wyczesac, wytrzec podwozie, czy je podmyć, ale kapać tak bez przerwy :lol: a'propos czesania... wlasnie czesalam Tena przez...godzine:-o przez kilka dni mi sie nie chcialo i dzis byl jednym wielkim koltunem... Quote
an3czka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='PIKA']Ja was bardzo przepraszam za to kapanie :oops: ale dla mnie to kapanie psa co 2 tygodnie to szalenstwo :lol: Rozumiem wyczesac, wytrzec podwozie, czy je podmyć, ale kapać tak bez przerwy :lol: Mojego to by szlag trafił, gdybym tak chciała go ciągle kąpać. Basco w wannie ląduje tylko wtedy, gdy się porządnie usyfi (kiedyś w lecie wlazł do jakiegoś ścieku, w celu schłodzenia się), albo w lecie po kąpielach w jeziorku. Ale co my się porównujemy... Nasze to zwykłe sierściuchy, a York ma prawdziwe włosy:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 PIKA, nie masz za co przepraszac, pewnie i mnie wydawałoby sie to dziwne i nienormalne kąpac psa co 2 tyg albo i czesciej gdybym Yorka nie miała. Zreszta tak jest z wiekszoscia tych mniejszych ras z długimi włosami :p Gonia,Madziasto.PIKA,Teklunia,Aneczka dziękujemy dziewczyny :buzi: Wstawiam jeszcze zdjęcia z kokardką turkusowa :) uwielbiam kiedy Oskarek tak patrzy się w górę :loveu: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 no no Daga też filterki stosuje ;) Oskarek śliczny jak zawsze Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no no Daga też filterki stosuje ;) Oskarek śliczny jak zawsze A NO BAWIŁAM SIE DZISIAJ I TAKIE CO NIECO MI WYSZŁO :p Quote
elena Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Daguś, Oskarkowi to chyba każdy kolorek pasuje, ale w turkusowej kokardce jest prześliczny :loveu: ! Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='elena']Daguś, Oskarkowi to chyba każdy kolorek pasuje, ale w turkusowej kokardce jest prześliczny :loveu: ! Cześć Elenko :buzi: Dziękujemy za odiwedziny i takie miłe słowa :loveu: Waszka :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 My już sie zeganmy i kładziemy sie spac, a wszytskim, do których nie dotarłam ze spiącym oskarciem zycze Dobrej Nocki Quote
elena Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 O, Dagusiu, widzę że jeszcze nie śpisz :lol: - pewnie dużo nauki :cool3: ?? Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='elena']O, Dagusiu, widzę że jeszcze nie śpisz :lol: - pewnie dużo nauki :cool3: ?? oj nauki to tyle Lenuś, że nie wiem od czego zacząć i wsyztsko odkładam "na potem" :roll: nio ale mam nadzieje, ze z wszytskim zdarze w czasie. Ja juz uciekam. Buziaczki dla Bizuni i dla waszej 4 :) Quote
elena Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Dobranoc :sleep2: i całus w słodki Oskarkowy pycholek :buzi: ! A czwóreczka już się wyprowadziła :p :lol: ! Quote
Yorkies Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Daguś, Co ja ci moge powiedzieć o tym twoim modelu... no jak zwykle ślicznie wygląda! :loveu: ;) pozdrawiam serdecznie Quote
Gosiek Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no no Daga też filterki stosuje ;) Oskarek śliczny jak zawsze że tak powiem - podpisuję się pod tym stwierdzeniam a właściwie stwierdzeniami... niezła zabawa co Daga? Quote
PiotrekJ Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Cześć Daguś :p ... Wszystkiego Najlepszego życzymy Ci z Locersikiem :p ... Quote
Recommended Posts