Daga_i_Oskar Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='PIKA']A to sie powinnas cieszyc, przynajmniej Ciebie do szorowania podlóg nie goni :evil_lol: Pika tu się grubo mylisz :lol: :lol: podłogi naleza do naszych codziennych obowiazków. Więc jak mama jest w opracy na rano na 12h to zamiatanie i wycieranie nalezy do nas, ale ona po powrocie i tak poprawia. Jest uczulona na tym punkcie hihi. Nie moze nic pod nogami szelescic, a przy psie to lada wyczyn, bo oskar znosi dziennie tony piach udo domu :cool3: Aneczka,Gonia,Piotrek.Alka.Teklunia cześć i czołem moje Kofane robaczki :loveu: Pysia, ale mi smaka narobiłas tą truskaweczką.Juz bym sobie zjadła takie pyszne, soczyste i słodzitkie truskawki :roll: Zaraz idę kąpsiać Oskarcia bo przez tą pogode troche się ostatnio zbrudził i już jest takii "fe" :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Daguś , przecież ty go niedawno kąpałaś :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Oskarek przed kapielą ... reszta fot czyli z kąpieli i po kapieli wieczorkiem :loveu: miłego dnia życzymy :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Daguś , przecież ty go niedawno kąpałaś :razz: Hmm niedawno ?? Od ostatniej kąpili minęło już 10 dni :razz: :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Uff dogrzebałam nas na 3 stronie, a tu patrze i nic pustka u nas :placz: Wróciliśmy z wieczornego spacerku i zaglądamy sobie na dogo, bo zaległosci ostatnio mamy takie, ze głowa boli.:shake: Dzisiaj sie juz dowiedziałam w jakich dniach piszę ustne maturki i w stresie bede zyła do 25go maja, a potem oczekiwanie do połowy lipca na wyniki :shake: i kolejne stresy zwiazane z testami na studia :shake: Udało mi się zrobić kilka fot poczas kąpieli, bo potem to baterie siadły i już nie ufociłam efektu końcowego, ale moze jutro sie uda ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 my tak na szybko przelotem dzien dobry dobry wieczór i dobranoc :buzi: Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Dzisiaj sie juz dowiedziałam w jakich dniach piszę ustne maturki i w stresie bede zyła do 25go maja, a potem oczekiwanie do połowy lipca na wyniki :shake: i kolejne stresy zwiazane z testami na studia :shake: serio, bedziecie czekac tyle czasu na wyniki?:crazyeye: to jakas paranoja! tyle czasu sie stresowac i czekac :shake: za moich czasow, czekalo sie tydzien, a na ustnych wyniki byly od razu... Ale teraz juz dobranoc Dagusiu :bye: Mam nadzieje ze nie przysni Ci sie matura ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Dobranoc Madziu :buzi: Kasiu, no poważnie czekamy tak długo, bodajze do 14go lipca niby mamy znać już wszytskie wyniki, a z ustnej to od razu w dzień egzaminowania ... O maturca to jszcze śnić nie chce :eviltong: Dobranoc :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Nie zdołałam odwiedzic wszytskich galeryjek, jak czynie to co wieczór, ale siostra domaga sie wejsca wiec trzeba ustapic. Wszytskim zycze dobrej nocki D*O*B*R*A*N*O*C Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Hmm niedawno ?? Od ostatniej kąpili minęło już 10 dni :razz: :razz: nie przesadzacie z tym kapaniem? :roll: Quote
an3czka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Uff dogrzebałam nas na 3 stronie, a tu patrze i nic pustka u nas :placz: Wróciliśmy z wieczornego spacerku i zaglądamy sobie na dogo, bo zaległosci ostatnio mamy takie, ze głowa boli.:shake: Dzisiaj sie juz dowiedziałam w jakich dniach piszę ustne maturki i w stresie bede zyła do 25go maja, a potem oczekiwanie do połowy lipca na wyniki :shake: i kolejne stresy zwiazane z testami na studia :shake: Udało mi się zrobić kilka fot poczas kąpieli, bo potem to baterie siadły i już nie ufociłam efektu końcowego, ale moze jutro sie uda ;) Cześć Dagusiu! Ty się wcale nie przejmuj tą maturą! Ja nie wiem czemu, ale moim zdaniem celowo podkręca się nerwową atmosferę z nią związaną, a tak naprawdę, to nic w porównaniu z niektórymi egzaminami wstępnymi. Poza tym w interesie szkoły (i Twoich nauczycieli) jest abyś ją zdała:lol: . Jeśli się systematycznie uczyłaś, to wszystko będzie dobrze. Zobaczysz. Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='PIKA']nie przesadzacie z tym kapaniem? :roll: PIKA, Yorki średno kąpie się właśnie co 7-10-14 dni więc na pewno z tą kapielą nie przesadzam. Spytaj pozostałych Yorkofiołów na DGM to też odpowiedzą, że w takim odstępie czasu kąpią swoje pociechy. Jak bedziemy obcięci to wtedy kąpiemy co 14 dni, bo wczesniej nie ma takiej potrzeby, no chyba ze piesio sie w czym wytarza :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='an3czka']Cześć Dagusiu! Ty się wcale nie przejmuj tą maturą! Ja nie wiem czemu, ale moim zdaniem celowo podkręca się nerwową atmosferę z nią związaną, a tak naprawdę, to nic w porównaniu z niektórymi egzaminami wstępnymi. Poza tym w interesie szkoły (i Twoich nauczycieli) jest abyś ją zdała:lol: . Jeśli się systematycznie uczyłaś, to wszystko będzie dobrze. Zobaczysz. Aniu, pewnie masz racje, ale jak ja słysze o maturze na każdej lekcji w szkole, a potem 24h w domu to zaczynam watpić w moje umiejetności. Najgorzej boje sie tego, że geografia w tym roku okazała się bardzo trudna i nie poszła mi tak jakbym tego chciała, a tu jeszcze przede mną wstępne czekają :roll: Tak w ogóle to Dzień dobry wszytskim :multi: Quote
an3czka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Aniu, pewnie masz racje, ale jak ja słysze o maturze na każdej lekcji w szkole, a potem 24h w domu to zaczynam watpić w moje umiejetności. Najgorzej boje sie tego, że geografia w tym roku okazała się bardzo trudna i nie poszła mi tak jakbym tego chciała, a tu jeszcze przede mną wstępne czekają :roll: Tak w ogóle to Dzień dobry wszytskim :multi: A widzisz? Nakręcają nauczyciele. A po co? Jeśli maturzyści wypadną dobrze, to i nauczycielom dostaną się słowa pochwały, nie mówiąc już jacy będą z siebie dumni, gdy szkoła zajmie wysokie miejsce w rankingu:lol: Sliczny dzióbek oskarkowy:p Quote
Alka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']PIKA, Yorki średno kąpie się właśnie co 7-10-14 dni więc na pewno z tą kapielą nie przesadzam. Spytaj pozostałych Yorkofiołów na DGM to też odpowiedzą, że w takim odstępie czasu kąpią swoje pociechy. Jak bedziemy obcięci to wtedy kąpiemy co 14 dni, bo wczesniej nie ma takiej potrzeby, no chyba ze piesio sie w czym wytarza :razz: No to ja jako yorkofioł wypowiem się na temat kąpusiania Tuffiego.Generalnie częściej kąpiemy małego latem.Zimą średnio co 2 , 3 tygodnie, ale za to podwozie codziennie. Włoski długaśnie i niestety są obsikiwane co niezbyt przyjemnie pachnie. a tak wogóle to chciałam się oczywiście przywitać -"Dzień dobry":multi: Dagusiu, śliczne mordeczki Oskarcia :loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 hej dagusia :buzi: jak tam oskarcio? ty sie nic nie martw maturą zdamy napewno, ogólnie to ja mam w doopie czy zdam :cool3: zdam napewno :eviltong: miłego dnia :buzi: Quote
Lucy* Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Dzień dobry Kochani :buzi: :buzi: Miłego dnia :p :p :p Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='an3czka']A widzisz? Nakręcają nauczyciele. dokladnie tak!!! zgadzam sie z Ania calkowicie... [quote name='Daga_i_Oskar'] moje sloneczko :loveu::loveu::loveu: wyglada naprawde jak swiecace slonce z promyczkami :) Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 no kochanieńka zdasz napewno ;) super portrecik :p Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Witam ponownie :lol: Juz jestem ze szkółki :multi: ale wpadłam tylko na chwil kilka, bo musze swoje materiały do pracy zrzucic na laptopa, bo kopma siostra okupuje :roll: I tak tylko wpadam w wolnej chwili. Dzieki Wam za słowa otuchy zwiazane z maturka :buzi: Podtrzmujecie mnie na duchu :buzi: Ciesze sie, ze mordunia Oskarunia się spodobała :loveu: :multi: Zaraz pozmniejszam fotki oskarcia i pokaże y kolejną nowa kokardeczkę :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 no to czekamy czekamy, ja wróciłam juz z targów, nic specjalnego tylko zła troche jestem, jak chcesz daga to zostawie ci ulotki i jakos sie spikniemy moze niedługo to ci dam :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Madziu -chętnie :p No to Oskarcio w kokardce błękitno-turkusowej :loveu: Quote
Recommended Posts