Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzien doberek :)

dzisiaj wróciłam do domku i jestem nieco padnięta i niewyspana, bo wyjechaliśmy z tatą o 4 rano z nadzieją, że ominiemy wszelkie korki, ale się nie udało :shake: i tłuklismy się kilka kilometrów przez 1.5h bo kładą asfalt na drodze z Bochni do Tarnowa - to jest jeden, wielki koszmar. Dobrze, że już za nami ta droga, teraz tylko zmęczenie daje znać o sobie hihi.

Zdjęc za dużo nie mam, bo jakoś tak z aparatem żyjemy "każdy sobie" czyli ja tu a on tam hihi

Takie pieczary nam urosły pod choinką :crazyeye:

c.d.n

Posted

[quote name='Cimi']Cześć Daga ;).

To zdjęcie mi się spodobało :loveu:. Tak fajnie Oskarek wyszedł :loveu:. A jaką ma fajną kokardkę :cool3: :eviltong:.

cześc Agatko :buzi:

no wiesz wczoraj był odpust w Leżajsku. więc trzeba było psa odświętnie uczesać :eviltong:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']cześc Agatko :buzi:

no wiesz wczoraj był odpust w Leżajsku. więc trzeba było psa odświętnie uczesać :eviltong:Zaraz zaraz.. w Leżajsku??!! Takie cudo :loveu: jest w Leżajsku??!! Toż to 10 km ode mnie!! :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']no wiesz wczoraj był odpust w Leżajsku. więc trzeba było psa odświętnie uczesać :eviltong:

No tak :lol:. Trzeba ładnie wyglądąć :evil_lol:.

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Zaraz zaraz.. w Leżajsku??!! Takie cudo :loveu: jest w Leżajsku??!! Toż to 10 km ode mnie!! :cool3::cool3::cool3:

Poważnie :cool3: qrcze a juz myślałam, że nie ma nikogo na dgm z tamtych okolic, no to może sie kiedyś umówimy ? Ja możliwe, że w poniedziałek pojadę tam zpowrotem i zostanę do 27go ale to sie jeszcze okaże. A w jakiej okolicy dokładnie mieszkasz (ja się tam jeszcze za bardzo nie znam, ale mniej więcej kojarze).
Kojarzysz zalew Florysa? Ja mieszkam jakieś 10-15 min rowerkiem od niego:)

Posted

[quote name='leemonca']no, no, no! wszystkie fotki prześliczne :loveu: :loveu: :loveu:

witaj leemonca, ciesze sie, ze zdjęcia się podobaja :multi:

[quote name='AlKill']
Witaj Daguś!!!
Oskarek jak zwykle śliczny...:loveu:

cześć EWitaj - dziękujemy za odWitaj Daguś!!!
Oskarek jak zwykle śliczny...:loveu:iedzinki :multi:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Poważnie :cool3: qrcze a juz myślałam, że nie ma nikogo na dgm z tamtych okolic, no to może sie kiedyś umówimy ? Ja możliwe, że w poniedziałek pojadę tam zpowrotem i zostanę do 27go ale to sie jeszcze okaże. A w jakiej okolicy dokładnie mieszkasz (ja się tam jeszcze za bardzo nie znam, ale mniej więcej kojarze).
Kojarzysz zalew Florysa? Ja mieszkam jakieś 10-15 min rowerkiem od niego:)A no oczywiście że kojarze :razz: Ja mieszkam w Grodzisku Górnym, małe zadupie :shake:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A no oczywiście że kojarze :razz: Ja mieszkam w Grodzisku Górnym, małe zadupie :shake:

no to mam nadzieję, że uda nam się spotkać z piesiami w Leżajsku, bo do Grodziska to ja mogę nie trafić :P
a może do Łańcuta byście się wybrali, tam zawsze ładne zdjęcia wychodza w tym parku, pieski pobiegają, a my pospacerujemy - co Ty na to? Jak nie Łańcut to zapraszam na Opalińskiego :lol: placu wystarczy do wylatania się :cool3:

[quote name='Teklunia']
witajcie, moje dwa kochane słodziaki :p

cześć Kochana :multi:

jeszcze na dobranoc kilka zdjęc i uciekam do[SIZE=2]wyrka bo padnięta jeste, o 3;30 na nogach :shake:

Posted

Dziendoberek,

wpadłam poodwiedzać niektóre galeryjki to i przy okazji do nas zajrzałam. wstawie kilka zdjęć i lece do sklepu, muszę siakies zupki chinskie, gorące kubki i co tam jeszcze kupić, bo jutro planuję nawiedzić zlotoviczów w Morsku i ich skontrolować :cool3: :cool3: zostanę tam juz z Nimi do niedzieli :multi: będę jednak bez piesia, więc full wypas, 0 obowiązków :eviltong:

tutaj na tym zdjęciu rzucałam Osk piłeczką , a ten mały zamiast ją złapać to tylko się odvrócił i popatrzyl jak sobie dalej leci :evil_lol:

Pozdraviamy :multi:

Posted

[quote name='lula']Śliczny piesek ...:loveu:
A co to...Pańcia piesia nie bierze na imprezkę.....:cool3:??!!!!

Piesio się wczasuje z mamą, aj tylko wróciłam na kilka dni do domku no i przy okazji zajade do Morska, bo to w końcu rzut beretem ode mnie :lol: