Basia&Safi Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Dagus :):): Zprzyjemnoscia pospacerujemy i juz Ci mowie kiedy bede w chorzowie 27 sierpnia w psim miasteczku :):):):):) dziekujemy za zaproszenie :):):) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 basiulka22tychy napisał(a):Dagus :):): Zprzyjemnoscia pospacerujemy i juz Ci mowie kiedy bede w chorzowie 27 sierpnia w psim miasteczku :):):):):) dziekujemy za zaproszenie :):):) Basiu - a możesz mi coś więcej na ten temat powiedzieć? Od której godzinki i w którym to jest dokładnie miejscu, bo ja się nie orientuje :oops: Quote
PIKA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Cześć Dagus :multi: Na pocieszenie Ci powiem, ze jak jest niskie ciśnienie i pada deszcz to Saba tez przesypia ;) i dziekli temu ja mam spokój bo tez mi się chce wtedy spac :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Dagus :multi: Na pocieszenie Ci powiem, ze jak jest niskie ciśnienie i pada deszcz to Saba tez przesypia ;) i dziekli temu ja mam spokój bo tez mi się chce wtedy spac :evil_lol: cześć Aguś :buzi: teraz to zanosi sie burza, która soimi błyskami i odgłosami pobudziła mi psa, który szczeka na każde "uderzenie" i już spokoju nie mam :evil_lol: Quote
anetta Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Swietnie sie Oskarek zabawial z suczka :siara: Te foty na skalkach sa barrrdzo fajne :loveu: Quote
Basia&Safi Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 http://ww2.tvp.pl/2273,20060605364303.strona dagus tu jest wszystko :):):):):) Oskarek sobie siwtnie radzi z drabina sprytny chlopak :):):) Quote
leemonca Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 g_o_n_i_a napisał(a)::angel: ślicznosci PRZEśliczności :klacz: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Dobry wieczór Kochani :multi: właśnie udało mi się dotrzec na dogo. Dzisiaj miałam zalatany i męczący, a zarazem deszczowy dzień, po którym wrócilam do domu padnieta i nieco zdenerwowana :roll: Anetko - następnym razem jak pójdę do parku to zrobię więcej zdjęć na tych skałkach. Teraz to było cudem, ze udało się oba uchwycic razem, bo Oskarek to nie spuszczał wzroku z oli i ciągle chciał do niej zeskakiwać - mały zalotnik :loveu: Basiu - jezeli tylko bede tego 27ho w domku o na pewno zjawie sie w parku, ale wiele na to wskazuje ze w tym czasie bede na kilka dni w Lezajsku ... goniu, leamonca - dziekujemy za odwiedzinki :buzi: Będąc w Leżajsku zrobiliśmy sobie wycieczkę do Przemyśla. Była to dosyć męcząca wycieczka, ponieważ doskwierał nam ponad 30st upał. w Przemyślu znajduje się niezliczona ilość Kościołów, Klasztorów itp. Staraliśmy sie do większości wejśc i podziwiac te bogactwa na ścianach. Ogólnie Przemyśl jest barzo ładnym miaste, dosyc podobnym do Sandomierza. Ulice sa wybrukowane więc chodzenie w butach na obcasie jest raczej niewskazane, chyba, że zna się kazda szczeline na pamięc :evil_lol: Ja nie znalam i w kilku miejsach potraciłam buty :oops: :evil_lol: Za mna znajduje sie fontanna dzik(chyba) - symbol Przemyśla reszta juz jutro jakos strasznie powoli idzie mi to wstawianie. U nas leje, a mnie spacer z piesiem jeszcze czeka :( Quote
Teklunia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 czesc Dagus :) to mily dzionek mialas :) Daga_i_Oskar napisał(a): swietnie wyglada moje (no, niech bedzie nasze ;)) malenstwo z kolorowa pileczka :D pasowalaby mu do tego kolorowego sweterka :) uclauj go mocno ode mnie na dobranoc, dobrze? :) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Dagus :) to mily dzionek mialas :) swietnie wyglada moje (no, niech bedzie nasze ;)) malenstwo z kolorowa pileczka :D pasowalaby mu do tego kolorowego sweterka :) uclauj go mocno ode mnie na dobranoc, dobrze? :) Oskarek Vycalovany - grzeje mi juz miejsce, takze bede uciekala :) dobranoc Kochani ;) Quote
PIKA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Cześć Dagus Nigdy nie bylam w Przemyslu, ale widzę, ze to chyba ladne miasto :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Dagus Nigdy nie bylam w Przemyslu, ale widzę, ze to chyba ladne miasto :razz: Tak Agusiu, Przemyśl jest ładnym, bardziej takim starodawnym miastem przepełnionym różnego rodzaju i różnego wyznania Kościołami, każdy znajdzie tam cos dla siebie. wstawiam kolejne fotki. Vczoraj juz nie udalo mi sie dotrzec na dogo wiec czynię to dzisiaj :p wszytskie ulice były tak wybrukowane jak widać na poyższym zdjęciu, więc nie trudbo było zgubić buta w jakiejś szczelinie, jeżeli się miało na obcacie :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 c.d widok na Przemyśl Ja, Mama i Niuniek :p Ja, Tata i Oskarek :p Quote
Daga_i_Oskar Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 c.d Kościoły, Każdy Kościół miał przepięknę, ogromne dzvony boże śviety image sie rusza jak ślimak :angryy: Reszta zdjęc jak vrócę z ogródeczka :) pozdraviamy ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 zdjęć tyle nawstaiałam, a nikt nie chce oglądać ... :roll: :-( Quote
nomu Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 I to wszystko Przemyśl?? Nie wiedziałam że jest taki piękny:crazyeye: Wspaniale zdjecia :) Quote
Justa95 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']zdjęć tyle nawstaiałam, a nikt nie chce oglądać ... :roll: :-( Ja oglądam!! Zdjęcia super! Przemyśl jest piękny nigdy tam nie byłam a szkoda. P.S.Wycałuj Oskarka ;) Quote
leemonca Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 #4802 Justa95 vbmenu_register("postmenu_2020958", true); Od: 02/2006 Miasto: Warszawa Postów: 22 Zdjęcia Cytat: Napisał(a) Daga_i_Oskar zdjęć tyle nawstaiałam, a nikt nie chce oglądać ... :roll: :-( Ja oglądam!! Zdjęcia super! Przemyśl jest piękny nigdy tam nie byłam a szkoda. P.S.Wycałuj Oskarka ;-) __________________ Pozdrawiam Justynka. ja też ogladam i bardzo podoba mi się panorama Przemyśla. Lubię takie zdjęcia :lol: Quote
Nugatowa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Dzień doberek :multi: bigos, gonia, Pika, Patikujek, dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy ponownie :razz: U nas kolejny szarobuty dzionek, ale na szczęscie nie pada :multi: Pies mi przesypia całe dnie, nic mu sie nie chce robic w taka pogodę-tak jak mi :lol: To kilka fotek z zabaw z piłeczka :p Oskar niecierpliwy mówi " no chodź juz :lol: Pozdrawiamy :multi: Czesc Dagunia ! Ja się zawsze zastanawiam jak Ty robisz zdjęcia przystojniaczkowi :hmmmm: ze one zawsze na takim samie poziomie , moze daga leży i robi zdjęcia :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Justa95, leamonca, dziekuję am dzieczyny za odiedzinki :multi: [quote name='Nugatowa']Czesc Dagunia ! Ja się zawsze zastanawiam jak Ty robisz zdjęcia przystojniaczkowi :hmmmm: ze one zawsze na takim samie poziomie , moze daga leży i robi zdjęcia :lol: No właśnie często bywa tak że kładę się na trawie i robie zdjęcia :lol: , albo po prostu trzymam baardzo nisko apart :cool3: Z Przemyśla pojechaliśmy na Kalwarię Pacławską - znajduje się praktycznie na granicy Polsko-Ukraińskiej, do przejścia w Medyce jest zaledwie kilkanaście km. Jednak nie przekroczyliśmy tej granicy, bo Oskarcio był z Nami, a nie ma jeszcze chipu, a w ogóle po Ukraińskich drogach podobno jeździ się fatalnie hihi przyjżyjcie się dokładnie czasom jakie sa tam pokazane :crazyeye: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Z Kalari Pacławskiej pojechaliśmy do Zamku w Krasiczynie. Ja nie weszłam z przyczyn wiadomych, ale i co dziwne na terenie praku było mi zabronione przebywanie z psem, więc siadłam sobie na ławeczce z brzegu parku i robiłam zdjęcie temu co było w zasięgu ręki :lol: P.S poruszanie się po parku było odpłatne, 1zł za każda osobę :lol: migneła nam maleńka, ok 1 cm żabka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 tyle vidziałam :evil_lol: pozdraviamy i do uslyszenia v przyszłym tygodniu :multi: Quote
Moniś Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Ahhhhhhh ten Oskarek CUD CUD CUD :multi::multi::multi::multi: Quote
leemonca Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 ale śliczne :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Recommended Posts