Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uff własnie zaczęłam zgrywać zdjęcia z laptopa na aparat, następnie z aparatu na komputer i muszę przyznać, że się zmęczyłam :lol:

W ramach relaksu wstawiam zdjęcia "skoczkopsa" :lol: :lol:

To jest niemożliwe ile w takim małym psie znajduje się niespożytej energii, Oskarek podczas tych skoków łapał wodę - to jego ulubione zajęcia poza pływaniem w basenie :cool3:

Tutaj w trakcie wykonywania salta - pół obrotu już za nim :cool3: :cool3:

I zadowolony, uśmiechnięty Oskarek :p

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to zdjęcie mnie rozbawiło jak je zobaczyłam, zwłaszcza pozycja Oskarka w powietrzu, wygląda jakby komuś chciał przywalić lewym sierpowym
i w dodatku podciąć nogę :eviltong: dlatego nominowałam je do konkursu sierpniowego :razz:

Posted

Witam wszytskich popołudniowo :multi:

U nas kolejny, pochmurny, deszczowy i chłodny dzionek. Nic mi sie nie chce, a i pieskowi tez, tylko szuka jakiegos kąta gdzie sie moze połozyc. Ja chcem sloneczko i temp przynajmniej 25 st, a nie tak jak dzisiaj koło 16 :shake:

Justa95 napisał(a):
Twój Oskarek jest przecudowny. Szkoda że ja nie mam yorka :placz: (ani żadnego innego psa :-( ) Wycałuj Oskarka ode mnie.

Witamy Justę95 w Naszych skromnych progach, dziękujemy za odwiedzenie i zapraszamy ponownie ;) Oskarek wycałowany na zyczenie :lol:

Teklunia napisał(a):

o kurcze :crazyeye: ale wysokości osiąga :lol:

Kasiu zaraz zobaczysz jaki to z niego cwaniaszek i jak wysoko potrafi się wzbić ponad ziemię- czasem to mnie samą zaskakuje :cool3:

g_o_n_i_a napisał(a):

Oskarutku, ale z Ciebie łobuziak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Goniu nie ma chyba Yorka, który nie byłby łobuziakiem :evil_lol:

diabełkowa napisał(a):

no swietne foty :] mnie to sie wydaje ze on wykonuje jakies tance za hawajow tylko brakuje mu tego na szyje z kwiatkow ;P

Hey Diabełkowa :multi:
Co do tych tańców to na niektórych zdjęciach rzeczywiście tak wygląda :lol:

Oczywiście po tych szalenstwach w wodzie i poza nią czas na mała drzemkę :razz:

Posted

Pańcia pozazdrościła skocznych umiejętności swojemu pieskowi i postanowiła sobie trochę poskakać :evil_lol: :evil_lol:

A oto efekty :cool3:

A tutaj chciałam obrót wykonać i jestem w trakcie przekręcania sie :lol:

Ostatecznie stwierdziłam, że do skoczności mojego psa jeszcze mi daleko :cool3: :lol:
On tak wysoko skacze, że widać mu główkę nad basenem

Posted

Dosia&Borys napisał(a):
wooow, jak wysoko ;) ja tak nie umiem :D

foteczki boskie jak zwykle, Oskarek przeuroczy, aaa i bannerek i avka musze pochwalić - śliczne :loveu:

pozdrawiamy :p

co do bannerka to mój pierwszy, własnoręcznie wykonany i muszę się przyznać, że zrobienie jego zajęło mi sporo czasu, bo zanim się zastanowiłam jaki bym chciała, zanim doszłam do tego gdzie co i jak trzeba zrobić i zanim poszukałam w komputerze wśród miliona zdjęc, fotki z kwiatami to chciałam się już wycofać :lol: ale jak mi się jedna rzecz udała, to ciągnęłam dalej no i efekty sa takie, a nie inne, więc niezmietnie mi miło, że się spodobały :multi:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Pańcia pozazdrościła skocznych umiejętności swojemu pieskowi i postanowiła sobie trochę poskakać :evil_lol: :evil_lol:

A oto efekty :cool3:

A tutaj chciałam obrót wykonać i jestem w trakcie przekręcania sie :lol:

Ostatecznie stwierdziłam, że do skoczności mojego psa jeszcze mi daleko :cool3: :lol:
On tak wysoko skacze, że widać mu główkę nad basenem

Ah Dagunia bo nam wylecisz ;)
Ah przystojniaczek jest zabójczy :loveu: :evil_lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
co do bannerka to mój pierwszy, własnoręcznie wykonany i muszę się przyznać, że zrobienie jego zajęło mi sporo czasu, bo zanim się zastanowiłam jaki bym chciała, zanim doszłam do tego gdzie co i jak trzeba zrobić i zanim poszukałam w komputerze wśród miliona zdjęc, fotki z kwiatami to chciałam się już wycofać :lol: ale jak mi się jedna rzecz udała, to ciągnęłam dalej no i efekty sa takie, a nie inne, więc niezmietnie mi miło, że się spodobały :multi:

no, ja też pierwszy raz robiłam bannerek, ale mój ani się nie umywa do Twojego ;) pozdrawiam!

P.S. jeśli można spytać, skąd ze Śląska dokładniej jesteś[cie]? :cool3:

Posted

Dosia&Borys napisał(a):
no, ja też pierwszy raz robiłam bannerek, ale mój ani się nie umywa do Twojego ;) pozdrawiam!

P.S. jeśli można spytać, skąd ze Śląska dokładniej jesteś[cie]? :cool3:

wiesz bannerki mnie wciągnęły, więc jak chcesz to chętnie zrobię coś Boryskowi, tylko wyślij mi zdjęcia i tło - jeżeli masz jakieś na oku :)

Jesteśmy z Siemianowic :razz: :razz:

alicjarydzewska napisał(a):

:mad::mad::mad:dlaczego nie ma osobnej drabinki dla Oskarka:mad:

leamonca napisał(a):

czy Oskarek też wchodzi do baseniku po schodkach? :cool3:

Dziewczyny, z Oskara to jest niezły cwaniaczek i spryciarz.
Tak długo się uczył wchodzić po drabince, aż w końcu mu się udało :lol: :lol: i kilka razy dał sobie "nura" wchodząc samemu :evil_lol:

Nie mam jednak zdjęcia jak stoi już na ostatnim szczebelku, bo kiedy zauważyłam że wszedł to poleciałam go szybko zlapać :lol:

Tutaj jeszcze 2 zdjęcia "skoczkopsa" :lol:

Posted

leemonca napisał(a):
no nie, powalił mnie na kolana!!! :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin::lol:

mówię Ci, te yorki to są takie zaskakujące psy, że nigdy nie wiadomo co im do główki strzeli :evil_lol:
wcale bym się nie zdziwiła jakbym go zobaczyła wspinającego się na drzewo :lol: :lol:

Posted

leemonca napisał(a):
mój kiedyś próbował :evil_lol: jak zobaczył wiewiórkę :evil_lol: i biedny nie rozumiał dlaczego ona może a on nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

mój to próbował wskoczyć na drzewo za ... muchą :evil_lol: :evil_lol: , która własnie w górę poleciała, ale nic z tego, może następnym razem :evil_lol: :evil_lol: