Lucy* Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Cześć Dagusiu Podróżniczko :buzi: śliczne zdjecia ślicznego Oskarka !!! :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: i moje spóźnione ale bardzo bardzo szczere życzenia wszystkiego naj naj i najwięcej smakołyków dla Oskarka :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
madziasto4 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Teklunia napisał(a):Dagus, jak wyniki? Daga, czekamy ;) Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 cześć Daga - spóźnione strasznie zyczonka dla Oskarutka :Rose::Rose::Rose::Rose: zdjecia sliczne - kwiaty oszałamiające :p a to zdjęcie baardzo mi sie podoba - Oskarek ma przesłodką minkę :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Witam Kochani, melduje się, że maturke zdałam :p więc teraz tylko czekać na ogloszenie przyjęć na studia - tzn bede śledziła to w internecie, bo mnie akurat nie będzie, w sobote wyjeżdżamy i wracamy 31go :multi: :multi: Trochę wodnych fotek Oskarka :lol: Quote
e.v.a Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 :turn-l:zmokła kura :turn-l:zmokła kura:turn-l: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 skaczmy do góry jak kangury :lol: :lol: Quote
an3czka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gratuluję zdanej matury!:multi: Quote
an3czka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Oskar chodzi na dwóch łapach!:multi: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 czesc Dagus :) to teraz trzymamy kciuki, zebys sie dostala tam gdzie chcesz :kciuki: Daga_i_Oskar napisał(a): ale fajne wodne zwierze :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Bry wieczór Kochani :multi: Melduję się dopiero teraz na dogo, ponieważ cały dzień byłam dzisiaj zalatana. To trzeba się było spakować no i oczywiście dziecko :lol: :lol: załatwić ostatnie formalności papierkowe na uczelniach, zaliczyć po drodze urodzinki, no i teraz dotarłam do domku. Wykąpsiałam Oskarcia i teraz słoneczko jest czyściutkie i pachnące :loveu: Póki co pomęczę Was jeszcze trochę fotkami, które będą musiały starczyć co najmniej do 1go, a potem to już będzie świeża dawka fot :lol: :cool3: odpoczynek z upolowaną piłką :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Ładną pupcie mam komu ją dam :evil_lol: :lol: :cool3: :razz: Moniś - skalniaczek specjalnie dla Ciebie tak jak chciałaś :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 się opalam :lol: DOBRANOC Postaram się jeszcze jutro wpaść i co nieco wrzućić ;) Quote
an3czka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Ładną pupcie mam komu ją dam :evil_lol: :lol: :cool3: :razz: Łaaaa. Jakie on ma jajka duże:crazyeye: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='an3czka']Łaaaa. Jakie on ma jajka duże:crazyeye: w końcu to prawdziwy mężczyzna :evil_lol: :razz: Dzieńdoberek :multi: Ja już spakowana, za kilka godzinek wyjeżdżamy :multi: :multi: Jutro z rana rozkładamy basenik i potem tylko wlać wodę i można się pluskać :multi: Wstawiam już ostatnią serie fotek Oskarcia :razz: odpoczniecie sobie trochę od Nas :evil_lol: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Król Lew :loveu: na wybiegu :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 No nic na mnie już pora Kochani, pomyślcie czasem o Nas i wyciągnijcie Nas z szarego końca :eviltong: Przesyłamy gorące buziaczki :buzi: Quote
Alka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Dagusiu , życzymy wspaniałego wypoczynku :multi: , oczywiście nie zapominaj o foceniu .:loveu: Wszystkie foteczki , które ostatnio zapodałaś są cudowne :loveu:,a najbardziej mi się spodobały wodne , rerwelacja :loveu::loveu::loveu: Oskarku Quote
beria Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] [quote name='Daga_i_Oskar'] Oskrek ubrany i w kostiumie kąpielowym :lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Ładną pupcie mam komu ją dam :evil_lol: :lol: :cool3: :razz: Bardzo ładną :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Teklunia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ładną pupcie mam komu ją dam :evil_lol: :lol: :cool3: :razz: alez piekny widoczek :cool3: [quote name='Daga_i_Oskar'] na pierwszy rzut oka pomyslalam ze wsadzilas Oskarka do klatki i juz chcialam jechac do Ciebie i bic :mad: ;) Quote
aga1215 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Daga - 9-ta strona to już przesada - nie ma nigdzie kawiarenki??? Dobrego wypoczynku :lol: Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='aga1215']Daga - 9-ta strona to już przesada - nie ma nigdzie kawiarenki??? Dobrego wypoczynku :lol:;)Daga lada dzień chyba wróci :mad:dość już tych wojaży;) Quote
Recommended Posts