Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Dagusiu Podróżniczko :buzi:

śliczne zdjecia ślicznego Oskarka !!! :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu:

i moje spóźnione ale bardzo bardzo szczere życzenia wszystkiego naj naj i najwięcej smakołyków dla Oskarka :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć Daga - spóźnione strasznie zyczonka dla Oskarutka :Rose::Rose::Rose::Rose:

zdjecia sliczne - kwiaty oszałamiające :p

a to zdjęcie baardzo mi sie podoba - Oskarek ma przesłodką minkę :loveu:

Posted

Witam Kochani,

melduje się, że maturke zdałam :p więc teraz tylko czekać na ogloszenie przyjęć na studia - tzn bede śledziła to w internecie, bo mnie akurat nie będzie, w sobote wyjeżdżamy i wracamy 31go :multi: :multi:

Trochę wodnych fotek Oskarka :lol:

Posted

Bry wieczór Kochani :multi:

Melduję się dopiero teraz na dogo, ponieważ cały dzień byłam dzisiaj zalatana. To trzeba się było spakować no i oczywiście dziecko :lol: :lol: załatwić ostatnie formalności papierkowe na uczelniach, zaliczyć po drodze urodzinki, no i teraz dotarłam do domku.
Wykąpsiałam Oskarcia i teraz słoneczko jest czyściutkie i pachnące :loveu:

Póki co pomęczę Was jeszcze trochę fotkami, które będą musiały starczyć co najmniej do 1go, a potem to już będzie świeża dawka fot :lol: :cool3:

odpoczynek z upolowaną piłką :cool3:

Posted

[quote name='an3czka']Łaaaa.
Jakie on ma jajka duże:crazyeye:

w końcu to prawdziwy mężczyzna :evil_lol: :razz:

Dzieńdoberek :multi:

Ja już spakowana, za kilka godzinek wyjeżdżamy :multi: :multi: Jutro z rana rozkładamy basenik i potem tylko wlać wodę i można się pluskać :multi:

Wstawiam już ostatnią serie fotek Oskarcia :razz: odpoczniecie sobie trochę od Nas :evil_lol: :eviltong:

Posted

Dagusiu , życzymy wspaniałego wypoczynku :multi: , oczywiście nie zapominaj o foceniu .:loveu:

Wszystkie foteczki , które ostatnio zapodałaś są cudowne :loveu:,a najbardziej mi się spodobały wodne , rerwelacja :loveu::loveu::loveu:
Oskarku

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Oskrek ubrany i w kostiumie kąpielowym :lol:
[quote name='Daga_i_Oskar']Ładną pupcie mam komu ją dam :evil_lol: :lol: :cool3: :razz:

Bardzo ładną :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Ładną pupcie mam komu ją dam :evil_lol: :lol: :cool3: :razz:

alez piekny widoczek :cool3:

na pierwszy rzut oka pomyslalam ze wsadzilas Oskarka do klatki i juz chcialam jechac do Ciebie i bic :mad: ;)

Posted

[quote name='aga1215']Daga - 9-ta strona to już przesada - nie ma nigdzie kawiarenki???
Dobrego wypoczynku :lol:;)Daga lada dzień chyba wróci :mad:dość już tych wojaży;)