Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Tak sobie oglądałam fotki i jedna mnie zadziwiła

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia :razz:ma się te wyczulone oko ;)

kwiaty śliczne

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O!! zdjęcia z zielona trawką i pięknymi kwaitami - coś dla mnie - dziękuję :buzi: Jak je mój mąż zobaczy to z zazdrości zaraz poleci na działkę i tez będzie robił makro :evil_lol: Daga, pięęęękknnnnyyy masz ogródek :loveu: - moje marzenie :-(

Posted

Witam w ten słoneczny, ale wietrzny dzionek :multi:

PIKA napisał(a):
Ale tu się rózano zrobilo :razz:
Uwielbiam róze :loveu:

Ja też :p dlatego tak je obfotografowałam :loveu:

beria napisał(a):

Oskarek w letniej fryzurce :multi:
A na tym zdjęciu świetnie założył łapkę na łapkę, elegant :loveu:

on to się czasem zachowuje jak taki elegancik, jeszcze tylko krawat mu dać :lol: :lol:

Alicjarydzewska napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia :razz:ma się te wyczulone oko ;-)

kwiaty śliczne

Aluś :evil_lol: uwzięły się na mojego chłopaka :cool3:

a ze kwiaty sie podobaja, to sie ciesze :multi:

Cockerek napisał(a):

O!! zdjęcia z zielona trawką i pięknymi kwaitami - coś dla mnie - dziękuję :buzi: Jak je mój mąż zobaczy to z zazdrości zaraz poleci na działkę i tez będzie robił makro :evil_lol: Daga, pięęęękknnnnyyy masz ogródek :loveu: - moje marzenie :-(

Martynko ciesze sie, ze zdjecia sie spodobały :multi: ja uwielbiam zrobic zdjecia kwiatom :loveu: :loveu: ale do tego trzeba miec odpowiedni zdjec, a ja jeszcze takowego nie posiadam. Zbieram na niego i zbieram, a na koncie w dalszym ciagu tylko 0zł jest :lol: :lol:
Ciesze sie rowniez, ze ogrodek sie spodobal:multi: . Teraz jest typowo rekreacyjny. Juz nic nie uprawiamy :shake: nie ma to jak zieleń i kwiaty i oczko i hustawka, to do piero relax :loveu: :razz:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

ja uwielbiam zrobic zdjecia kwiatom :loveu: :loveu: ale do tego trzeba miec odpowiedni zdjec,

chyba aparat :evil_lol:
A to nie jest roobione profesjonalnym aparatem?? :crazyeye: A myślałam że tak, piękne te zdjęcia!! :loveu:

Posted

Cockerek napisał(a):
chyba aparat :evil_lol:
A to nie jest roobione profesjonalnym aparatem?? :crazyeye: A myślałam że tak, piękne te zdjęcia!! :loveu:

hihih miałam napisać "sprzet" :eviltong:

No co Ty, zdjecia te robiłam moim już kilkuletnim olympusem, ale nie narzekam na niego, jednak marzy mi sie cos innego, wiekszego :loveu:

Posted

Dagus ponieważ ja wyjeżdzam i mnie 6-tego nie będzie to juz chcialam zyczyc Oskarkowi wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się urodzinek :buzi:

I obiecuje, ze 6 -tego weżme piwelo i wypije jego zdrowie :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Dagus ponieważ ja wyjeżdzam i mnie 6-tego nie będzie to juz chcialam zyczyc Oskarkowi wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się urodzinek :buzi:

I obiecuje, ze 6 -tego weżme piwelo i wypije jego zdrowie :lol:

Ojej Kochana dziękujemy Ci bardzo :buzi:
Oskarek macha w podziekowaniu ogonkiem :multi:

A piwko to trzeba obowiązkowo wypic za zdrówko solenizanta :lol:

Miłego wypoczynku Ci życzymy :buzi:

Posted

Witam Kochani :multi:

Ale miła niespodzianka - jesteście wspaniali. Dziękuję wszystkim za życzonka urodzinowe, a jeszcze bardziej za pamięć :loveu: :loveu: :loveu:

A ja Was częstuję urodzinowym tortem i ... wódką :cool3: :razz: :lol:

Do Oskarka na party przyszedł qmpel, ale niestety zdjęć niet, bo mi baterie padły :oops:
Oskaruś dzisiaj była na szczepieniach i trochę teraz jest taki osowiały, ale wcześniej szalał z Nafim jak gdyby nigdy nic :loveu:

Ale ten czas szybko zleciał - jak dziś pamiętam dzień w którym ujrzałam go poraz pierwszy, był to 16 lipca, niezapomne kiedy wzięłam do ręki te maleństwa - aż łezka się kręci w oku :oops:

a potem baaaardzo ciagnął mi się czas do odbioru maleństwa i świadomości, że kiedy już zjawi się u Nas będzie mój i TYLKO mój. To najwspanialszy prezent jaki kiedykolwiek mogłabym sobie wymarzyć :loveu:

I tak o to 23go sierpnia zawitał do Nas wymarzony piesek :iloveyou:

Potem niewiadomo kiedy świętowaliśmy wspólnie jego pierwsze urodzinki ...

drugie ...

no i teraz w szczęsciu i radości sączymy sobie winko:drinking: z rodzinką za 3 urodzinki naszej domowej maskotki :loveu: chodzacego szczęscia, które wniosło tyle radości w Nasze życie - dziękujemy Ci skarbeńku za wspaniałe 3 latka, obyś zawsze był taki Kochany i chował się zdrowo jak do tej pory i żebyś nigdy nie wyrastał z tego szczenięcego, przesłodkiego zachowania :loveu: Jesteś najcudowniejszy, najśliczniejszy i najukochańszy, bo ... jesteś Nasz. Kochamy Cię i życia już bez Ciebie sobie nie wyobrażamy :BIG: :new-bday: Żyj nam STO LAT :new-bday: