Teklunia Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] łiiii :multi: slodkosci malenkie :loveu::loveu::loveu: Quote
Marca_Besi Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Dagusia świetne zdjęcia Oskarka i jaką ma śliczną kokardkę! Quote
e.v.a Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 hohoho ale tu sie Oskarkowo zrobilo :evil_lol: :cool3: Quote
PIKA Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 co Ty mi tu bredzisz?? :mad: od wtorku wstawiam zdjęcia z wakacji :eviltong: a że dużo jest domowych to zasługa brzydkiej pogody, która nie chciała Nas opuścić przez długi czas, teraz będą podwórkowe :razz: eetam to chyba tylko Oskarek mial wakacje :shake: i do tego ciagle w łozku, albo na pólce :evil_lol: ja bym tez kciala jakieś widoczki, albo co :evil_lol: Quote
AlKil Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Witaj Daguś! A ile Oskarek ma kokardek? Bo mi sie już w oczach mieni... Quote
Daga_i_Oskar Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Bry wieczór :razz: :razz: Wpadłam na momencik dorzucić Oskarka trochę :eviltong: i idę się dalej pakować - ach mam dylemat co wziąć, a czego nie i tak o to na kiilka dni pakuje się już chyba ze 2 godziny :oops: Marcelko - juz jutro sie zobaczymy :razz: cieszysz sie co :cool3: :lol: :evil_lol: Eva- no w końcu gospodarzem jest Oskarek to i jego fot w trzy i trochę :eviltong: Agusiu - w robieniu zdjęć widoczkom nie jestem taka dobra jak np Gosiek :eviltong: więc skupiłam swoją pracę na psie :razz: ale obiecuję, że jeszcze w te wakacje jakieś widoczki dorzucę (przypominam, wakacje mam do 30 wrzesnia:evil_lol: ) Ewuś - kokardek wbrew pozorom nie mamy dużo, gdzieś kilkanaście, ale rzadko je zakładamy, wygdniejsze są zwykłe froteczki :lol: Quote
AlKil Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Bry wieczór :razz: :razz: Ewuś - kokardek wbrew pozorom nie mamy dużo, gdzieś kilkanaście, ale rzadko je zakładamy, wygdniejsze są zwykłe froteczki :lol: hihihi wbrew pozorom..:lol::lol::lol: Killuś ma na razie jedną ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 [quote name='AlKil']hihihi wbrew pozorom..:lol::lol::lol: Killuś ma na razie jedną ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w końcu od czegoś trzeba zacząć :eviltong: coś mi dogo szwankuje :angryy: Quote
PIKA Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] (przypominam, wakacje mam do 30 wrzesnia:evil_lol: ) kto ma to ma :mad: Quote
e.v.a Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz: a Ozzy nie chce tak pozować ;) bo Ozzy nie ma kokardki i dlatego :eviltong: Quote
Magda Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 No ja znowu nie moge na ciebie trafic:roll: Gdzie ty tym razem wyjechalas? Foty wkleilas, cos tam napisalas (przy okazji mnie zdenerwowalas tymi dlugimi wakacjami:evil_lol:) i juz cie nie ma. czekam, czekam....... Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Teklunia']Madziu, Daga chyba w Krakowie siedzi... Jeszcze? A nie miała jechać tylko na wystawę?:roll: Quote
Agula1988 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 http://img207.imageshack.us/img207/8541/p10102214gs.jpg cudny piesek :) Quote
Magda Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='an3czka']Jeszcze? A nie miała jechać tylko na wystawę?:roll: No wlasnie?:roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Kochani, jestem juz jestem :razz: :razz: w Krakowie było tak pięknie, że zatrzymałam sie na dłuzej :loveu: :loveu: Na wystawie z dogomaniaków to udało mi się tylko spotkać Gosię ze ślicznym Bajankiem, który był po uszy zakochany w jakiejś sunci :loveu: Gosiu - jesteś przesympatyczną osóbką, mam nadzieję, że bedziemy miały okazję do ponownego spotkania i wiecej czasu do pogadania :multi: Aneczko gdzie byłaś jak Cię nie było :mad: My tu czekamy z Gosią, a Ciebie ani widu, ani słychu :mad: w sobote się rozglądałam za Tobą na weimarach, ale nikogo takiego nie dostrzegłam, a tak liczyłam, ze Cię złapię :-( Jeszcze trochę wygibasów na łózku i lęcę z Oskarkiem na deszczowy spacerek :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a potem już sie dumnie prezentował :cool3: Quote
Alynkaaa Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 sliczny!!!!buziaczek w pysiaczek dla maluszka:):):) Quote
Daga_i_Oskar Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Alynkaaa - dziękujemy ślicznie i zapraszamy ponownie :multi: Fotek do wstawienia mam zatrzęsienie, bo nawet połowy nie udało mi się jeszcze wstawić co robiłam w Leżajsku, a tu już nowe się zbierają :shake: niby wakacje mam, a na nic czasu nie mam :roll: Jutro dorzucę sporą dawkę fotek, aż będziecie mieli Nas dosyć :eviltong: a teraz grzecznie mówię wszystkim DOBRANOC i uciekam się kąpać i do wyrka. Jutro na 10 jadę z Oskarkiem ponownie go obciąć :multi: Quote
Teklunia Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 czesc Daga :multi: czy tym razem zostaniesz z nami na dluzej? :cool3: fajnie ze poznalas Gosię Bajankowa! Quote
anetta Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Ale fajnie wyszlyscie na tej fotce :multi::multi: Quote
Cockerek Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Dzień dobry Daguś :) Często tu wpadam, rzadko coś piszę, ale muszę przyznać... Oskarek ma piękną galerię. No oczywiście nie byłoby galerii bez tak wspaniałego modela i fotografa :cool3: Ja najbardziej lubię zdjęcia na zielonej trawce, yoreczki tak ślicznie wychodzą na zdjęciach. Czekamy na kolejną porcję fotek. Pozdrowionka i buziaki od Nelci dla Oskara chociaż się panna zaczerwieniła ze wstydu teraz :lol: Quote
Recommended Posts