Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co Ty mi tu bredzisz?? :mad: od wtorku wstawiam zdjęcia z wakacji :eviltong: a że dużo jest domowych to zasługa brzydkiej pogody, która nie chciała Nas opuścić przez długi czas, teraz będą podwórkowe :razz:

eetam to chyba tylko Oskarek mial wakacje :shake: i do tego ciagle w łozku, albo na pólce :evil_lol:
ja bym tez kciala jakieś widoczki, albo co :evil_lol:

Posted

Bry wieczór :razz: :razz:

Wpadłam na momencik dorzucić Oskarka trochę :eviltong: i idę się dalej pakować - ach mam dylemat co wziąć, a czego nie i tak o to na kiilka dni pakuje się już chyba ze 2 godziny :oops:

Marcelko - juz jutro sie zobaczymy :razz: cieszysz sie co :cool3: :lol: :evil_lol:

Eva- no w końcu gospodarzem jest Oskarek to i jego fot w trzy i trochę :eviltong:

Agusiu - w robieniu zdjęć widoczkom nie jestem taka dobra jak np Gosiek :eviltong: więc skupiłam swoją pracę na psie :razz: ale obiecuję, że jeszcze w te wakacje jakieś widoczki dorzucę (przypominam, wakacje mam do 30 wrzesnia:evil_lol: )

Ewuś - kokardek wbrew pozorom nie mamy dużo, gdzieś kilkanaście, ale rzadko je zakładamy, wygdniejsze są zwykłe froteczki :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Bry wieczór :razz: :razz:

Ewuś - kokardek wbrew pozorom nie mamy dużo, gdzieś kilkanaście, ale rzadko je zakładamy, wygdniejsze są zwykłe froteczki :lol:

hihihi wbrew pozorom..:lol::lol::lol: Killuś ma na razie jedną ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']hihihi wbrew pozorom..:lol::lol::lol: Killuś ma na razie jedną ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

w końcu od czegoś trzeba zacząć :eviltong:

coś mi dogo szwankuje :angryy:

Posted

No ja znowu nie moge na ciebie trafic:roll: Gdzie ty tym razem wyjechalas?
Foty wkleilas, cos tam napisalas (przy okazji mnie zdenerwowalas tymi dlugimi wakacjami:evil_lol:) i juz cie nie ma.

czekam, czekam.......

Posted

Kochani,

jestem juz jestem :razz: :razz:
w Krakowie było tak pięknie, że zatrzymałam sie na dłuzej :loveu: :loveu:

Na wystawie z dogomaniaków to udało mi się tylko spotkać Gosię ze ślicznym Bajankiem, który był po uszy zakochany w jakiejś sunci :loveu:

Gosiu - jesteś przesympatyczną osóbką, mam nadzieję, że bedziemy miały okazję do ponownego spotkania i wiecej czasu do pogadania :multi:

Aneczko gdzie byłaś jak Cię nie było :mad: My tu czekamy z Gosią, a Ciebie ani widu, ani słychu :mad: w sobote się rozglądałam za Tobą na weimarach, ale nikogo takiego nie dostrzegłam, a tak liczyłam, ze Cię złapię :-(

Jeszcze trochę wygibasów na łózku i lęcę z Oskarkiem na deszczowy spacerek :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a potem już sie dumnie prezentował :cool3:

Posted

Alynkaaa - dziękujemy ślicznie i zapraszamy ponownie :multi:

Fotek do wstawienia mam zatrzęsienie, bo nawet połowy nie udało mi się jeszcze wstawić co robiłam w Leżajsku, a tu już nowe się zbierają :shake: niby wakacje mam, a na nic czasu nie mam :roll:

Jutro dorzucę sporą dawkę fotek, aż będziecie mieli Nas dosyć :eviltong:
a teraz grzecznie mówię wszystkim DOBRANOC i uciekam się kąpać i do wyrka. Jutro na 10 jadę z Oskarkiem ponownie go obciąć :multi:

Posted

Dzień dobry Daguś :) Często tu wpadam, rzadko coś piszę, ale muszę przyznać... Oskarek ma piękną galerię. No oczywiście nie byłoby galerii bez tak wspaniałego modela i fotografa :cool3: Ja najbardziej lubię zdjęcia na zielonej trawce, yoreczki tak ślicznie wychodzą na zdjęciach. Czekamy na kolejną porcję fotek. Pozdrowionka i buziaki od Nelci dla Oskara chociaż się panna zaczerwieniła ze wstydu teraz :lol: