Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='madziasto4']myślałamm że mu to wtedy na pyszczek zakładasz :eviltong: dowciapna :eviltong: no nic ja na razie uciekam :) postaram się wpaśc jeszcze wieczorkiem no i dorzucic resztę fot :p Quote
madziasto4 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']dowciapna :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] no ba :eviltong: kolejne fotki :evil_lol: Was dzisiaj pomęczę trochę ;) uciekam na obiadek :p Coś mu u szyi uwiązała?:razz: Quote
an3czka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a to jest taki sposób na szczekanie Oskarka :diabloti: Kiedy mały za duzo robi hałasu :evil_lol: zakładam mu to "coś" na szyjkę i się z tym męczy, a ile my mamy przy tym ubawu :lol: :lol: lata za tym bo chce to sobie ściągnąc, a nie może :diabloti: :eviltong: Ok pytanie nieaktualnie:lol: (Tak to jest, jak się do końca nie doczyta:eviltong:) Quote
Teklunia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Oskar krawacik zalozyl :lol: najpierw pomyslalam ze to taka torebka na smakolyki, z tą różnicą ze z reguly to ludzie noszą, a Oskarek sam sobie nosi i sam sobie nagrody dozuje :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='Teklunia']Oskar krawacik zalozyl :lol: najpierw pomyslalam ze to taka torebka na smakolyki, z tą różnicą ze z reguly to ludzie noszą, a Oskarek sam sobie nosi i sam sobie nagrody dozuje :lol: Kasiu jestem przekonana, że takie rozwiązanie bardzoby mu się pdobało :lol: [quote name='An3czka'] Ok pytanie nieaktualnie:lol: (Tak to jest, jak się do końca nie doczyta:eviltong:) Aniu :razz: podpadłaś :mad: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Wsatwiam jeszczwe reszte fot z dzisiaj :p :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Cześć Daguś :multi: Gratulacje zdanych egzaminow :multi: Milej podózy i pięęknej slonecznej LETNIEJ pogody :multi: [quote name='Daga_i_Oskar']a to jest taki sposób na szczekanie Oskarka :diabloti: Kiedy mały za duzo robi hałasu :evil_lol: zakładam mu to "coś" na szyjkę i się z tym męczy, a ile my mamy przy tym ubawu :lol: :lol: lata za tym bo chce to sobie ściągnąc, a nie może :diabloti: :eviltong: a nie boisz się, ze sobie to zakreci na szyjce i sie poddusi? :hmmmm: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 :lol: :lol: :lol: Kochani ja juz się z Wami zegnam ... Idę jeszcze na dluzszy spacerek z małym i potem jeszcze sie dopakowac i do wyrka, o 3 nad ranem wyjeżdzamy, znowu sie nie wyspie :eviltong: Jutro od razu idziemy na urodzinki, bo prababcia konczy swoje 90 urodzinki - to jest wiek :multi: Postaram sie do Was zajrzec w przyszłym tygodniu i zameldować się, ze żyjemy :evil_lol: :lol: Pozdrawiamy i całujemy mocno :buzi: Quote
madziasto4 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a to jest taki sposób na szczekanie Oskarka :diabloti: Kiedy mały za duzo robi hałasu :evil_lol: zakładam mu to "coś" na szyjkę i się z tym męczy, a ile my mamy przy tym ubawu :lol: :lol: lata za tym bo chce to sobie ściągnąc, a nie może :diabloti: :eviltong: a swoją drogą, to z psa wariata robią :shake: :eviltong: bidulek nie umie tego zdjąć, a oni się jeszcze śmieją :shake: :diabloti: Quote
an3czka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Aniu :razz: podpadłaś :mad: :eviltong: :eek2: Drżę ze strachu:cool3: Quote
Moniś Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Odkopuję Dagi galerię i przekazuję dla Wszystkich Pozdrowionka :lol::lol::lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 noooo ja tez przylazłam wam sie pochwalic za dage ze teskni za dogo, pogode ma do doopy :lol: Quote
Moniś Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):noooo ja tez przylazłam wam sie pochwalic za dage ze teskni za dogo, pogode ma do doopy :lol: Potwierdzam :lol::lol: i właśnie wrócili z Oskarkiem ze spacerku ;););) Quote
g_o_n_i_a Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Hej Dagmarko :multi: Cudnego masz chłopaczka :loveu: Ten pysiak :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Piękna:loveu::loveu::loveu: Jutro od razu idziemy na urodzinki, bo prababcia konczy swoje 90 urodzinki - to jest wiek :multi: [SIZE=6]GRATULUJĘ!!!!Proszę złożyć od nas życzenia 100lat:multi::multi::multi: Quote
Lucy* Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [SIZE=6]A co to za ZORRO ??? :cool3: :cool3: :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Daga smsowo donosi, ze ma sliczne sloneczko i 250 fotek!!!! :) nie moge sie doczekac :) Quote
Magda Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Teklunia napisał(a):Daga smsowo donosi, ze ma sliczne sloneczko i 250 fotek!!!! :) nie moge sie doczekac :) WOW, az tyle?:-o No to bedziemy ogladac cale wakacje:evil_lol::evil_lol: Daga czekamy, czekamy!! Quote
Moniś Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Daga, wracaj Ty już z tego Leżajska, ileż to można się relaksować :mad::angryy: Pewnie już sie opaliłaś na murzynke- nie poznamy Cie jak wrócisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekamy z utęsknieniem! :multi::multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Kochani wróciłam :cool1: Sama nie wiem od czego zacząć - odkopałam nas z dalekich stron :mad: i chyba zabiore się za wstawianie zdjęć, a napstrykalam ich w trzy i trochę :oops: :eviltong: Ogólnie prawie 3 tygodniowy wypoczynek minął bardzo fajnie, tak fajnie, że mi się nie chciało doopy ruszyć, żeby iśc do kafejki :lol: :cool3: Ostatni tydzień za to wynagrodził tą niepogodę i słoneczko dziennie grzało :multi: Na murzynkę to może się nie opaliłam, ale na mulatkę to kto wie :eviltong: oczywiście żartuje hihih. Na słońcu długo nie dalo się wyleżeć tak prażyło, ale jak sie krzątało po ogrodzie, podwórku to słonko samo chwytało :loveu: Już daje zdjęcia Oskarka :razz: Quote
Recommended Posts