madziasto4 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] mordka kochana :loveu: :loveu: jaka uśmiechnięta :loveu: Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='PiotrekJ']Chyba muszę z teściem ten temat obgadać :razz: :evil_lol: :evil_lol: ...śpiesz się śpiesz , bo długi weekend blisko :razz::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kurcze czy jako swiadkowa mogę być w spodniach czy muszę mieć suknię :cool3: Quote
PiotrekJ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Hehe a czemu akurat z nim :razz: :razz: :razz: To moze jutro :razz: Jutro nie da rady :shake: ... Wyjeżdżam :razz: ... [quote name='Alicjarydzewska']Kurcze czy jako swiadkowa mogę być w spodniach czy muszę mieć suknię :cool3: Sukieneczka Alu, Panie mają wstęp tylko w sukienkach :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='PiotrekJ']Jutro nie da rady :shake: ... Wyjeżdżam :razz: ... Sukieneczka Alu, Panie mają wstęp tylko w sukienkach :razz: :evil_lol: :evil_lol: ...:shake:niech Wam będzie , ten 1 raz przeżyje :angryy: Quote
e.v.a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 witajcie młodzi :lol: Piotruś a wódeczka juz jest ??:cool3: Quote
PiotrekJ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:niech Wam będzie , ten 1 raz przeżyje :angryy: Co to za kobieta co w sukienkach chodzić nie lubi? :razz: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='evaxon']Piotruś a wódeczka juz jest ??:cool3: Schodzimy z kosztów, jutro dostawa zza wschodniej granicy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):Schodzimy z kosztów, jutro dostawa zza wschodniej granicy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :lol: a co to za roznica byle by zdrowko bylo czym wypic:lol: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']tak długo ją wąchał, aż ją zjadł :evil_lol: i nie ma stokrotki :placz:hahaha i co? smakowała mu? Quote
PiotrekJ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 evaxon napisał(a)::lol: a co to za roznica byle by zdrowko bylo czym wypic:lol: To się nazywa alkoholizm :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Hihi widze, ze tu duzo sie dzieje :cool3: :cool3: :cool3: już niedługo bede Pania Dagmara J :razz: :razz: Alus ciesze sie, ze bedziesz jednym ze swiadkow, teraz tylko jeszcze ja kogos musze wybrac na swiadka :eviltong: :eviltong: tyle, ze facetow na forum to za wiele nie ma :shake: Sukieneczka juz kupiona, rachunek wyslany do warszawy :evil_lol: :evil_lol: bukiecikiem jutro sie zajme, musi byc jakis oryginalby no i jeszcze fotograf jest potrzebny coby uwietrznil te piękne chwile :loveu: :loveu: Kto chetny :razz: :razz: Piotrus a gdzie jutro wyjeżdżasz :razz: Gosiu chyba nie za bardzo smakował, bo po tem Oskarek ciagle jezykiem mielał :eviltong: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Hihi widze, ze tu duzo sie dzieje :cool3: :cool3: :cool3: już niedługo bede Pania Dagmara J :razz: :razz: Alus ciesze sie, ze bedziesz jednym ze swiadkow, teraz tylko jeszcze ja kogos musze wybrac na swiadka :eviltong: :eviltong: tyle, ze facetow na forum to za wiele nie ma :shake: Sukieneczka juz kupiona, rachunek wyslany do warszawy :evil_lol: :evil_lol: bukiecikiem jutro sie zajme, musi byc jakis oryginalby no i jeszcze fotograf jest potrzebny coby uwietrznil te piękne chwile :loveu: :loveu: Kto chetny :razz: :razz: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Zaczynam się bać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] achhhh :loveu::loveu::loveu::loveu: moje Ty romantyczne malenstwo... chodz do cioci Kasi... a w ogole to co tu sie szykuje? slub jakis, wesele, a ja nic nie wiem :mad: prosze mi natychmiast wyslac zaproszenie!!! Quote
Figaro Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Prosimy o nowe foty. On jest taki piękny :loveu: . Quote
Daga_i_Oskar Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Teklunia']achhhh :loveu::loveu::loveu::loveu: moje Ty romantyczne malenstwo... chodz do cioci Kasi... a w ogole to co tu sie szykuje? slub jakis, wesele, a ja nic nie wiem :mad: prosze mi natychmiast wyslac zaproszenie!!! Kasiu a bedziesz Naszym 2gim świadkiem :razz: :razz: :razz: [quote name='PiotrekJ'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Zaczynam się bać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... hmm ... jeszcze sie mozesz wycofac i isc za Ksiedza :eviltong: decyduj szybko :eviltong: Quote
e.v.a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] hmm ... jeszcze sie mozesz wycofac i isc za Ksiedza :eviltong: decyduj szybko :eviltong: :lol: Pietrek jak cos to pamietaj ksieża maja wypasione fury :lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Figaro']Prosimy o nowe foty. On jest taki piękny :loveu: . na życzenie .. .Oskarek :loveu: Tu jeszczze ze stokroteczka :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='evaxon']:lol: Pietrek jak cos to pamietaj ksieża maja wypasione fury :lol: :evil_lol: a coo?? spotykalas sie z jakims ze wiesz :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']hmm ... jeszcze sie mozesz wycofac i isc za Ksiedza :eviltong: decyduj szybko :eviltong: Badź mądry i weź tu człowieku wybierz mniejsze zło :roll: ... Quote
e.v.a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a coo?? spotykalas sie z jakims ze wiesz :evil_lol: :evil_lol: jaa no co ty jestem anty koscielna i anty polityczna:evil_lol: ale widze co si ena ulicach dzieje:shake: Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu a bedziesz Naszym 2gim świadkiem :razz: :razz: :razz: TAAAK :multi::multi::multi::multi: ale czy ja mam w takim razie wystapic w spodniach i prowadzic Ale pod raczke? :hmmmm: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Teklunia']TAAAK :multi::multi::multi::multi: ale czy ja mam w takim razie wystapic w spodniach i prowadzic Ale pod raczke? :hmmmm: Kasiu tez spodniczke musisz miec - Piotrek innego stroju nie uznaje :lol: :lol: bedą 2 kobiety za świadkow - bedzie oryginalnie :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 no tak, prawie 22:30, a Daga Gada :D :diabloti: oho, już poszłaś, więc dobranoc ;) Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Teklunia']TAAAK :multi::multi::multi::multi: ale czy ja mam w takim razie wystapic w spodniach i prowadzic Ale pod raczke? :hmmmm::razz:ja też wolałabym spodnie , ale jak mus to mus ;) Quote
Alka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 cześć Daga ! :multi: Wow, o mało , a bym przeoczyła :crazyeye:, co tu się dzieje ?:crazyeye: ślub?:crazyeye: Daguś , przynajmniej będziesz bliżej alfabetycznie z R przechodzisz na J...:evil_lol: Oskarkowe foteczki sliczniaste:loveu:, wiosenny Oskarek bardzo romantyczny :loveu: Quote
Recommended Posts