Moniś Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Masz racje Daga :evil_lol: Ja też zaczne sie uczyć dzień przed :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kinga.l Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 E tam dziewuszki nie przejmujcie sie .. moja mama bywa w komisjach maturlanych i mowi ze prawie wszyscy pozdawali i ogolnie jest fajnie .. :lol: Quote
Moniś Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 kinga.l napisał(a):E tam dziewuszki nie przejmujcie sie .. moja mama bywa w komisjach maturlanych i mowi ze prawie wszyscy pozdawali i ogolnie jest fajnie .. :lol: poważnie? :cool3::cool3: to pożycz mi Twoją Mamę do mojej szkoły :lol::lol::lol: Quote
kinga.l Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Moniś napisał(a):poważnie? :cool3::cool3: to pożycz mi Twoją Mamę do mojej szkoły :lol::lol::lol: nom uczy polskiego , hehe gdybym mogla to bym ci pozyczyla :evil_lol: :lol: Quote
Moniś Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 kinga.l napisał(a):nom uczy polskiego , hehe gdybym mogla to bym ci pozyczyla :evil_lol: :lol:] możesz, możesz :razz::razz::razz: Quote
madziasto4 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 czesć Daga :) oskarek kąpie się czasem w tym oczku wodnym?? :cool3: :cool3: Quote
PIKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 A to owa żaba :evil_lol: :evil_lol: Matko to nie żadna zaba :shake: To ropucha :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 hej daga, oczywiscie nadrabiam zaległosci, duuuzo tego :mad: buziaki w ten mokry noseczek :lol: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']A to owa żaba :evil_lol: :evil_lol: Daguś trzeba było pocałować. Możę by i jakiś książe z tego wyszedł?:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Dzień doberek Kochani :loveu: Dzisiaj mamy kolejny, śliczny, słoneczny dzionek, aż żal w domku siedzieć :roll: :roll: Ja już wrócilam ze szkoły :cool3: :cool3: dzisiaj w niej byłam tylko goscinnie, pozałatwiac ostatnie sprawy i zaraz wybieram sie do Katowic ... i mam do Was prośbe 3majcie z całych sił za mnie kciuki, bo jak nie to będzie na Was, ze mi nie poszło :mad: :mad: Wstawiam troche wiosenki :loveu: Pozdrawiamy i dużo słoneczka życzymy :p Quote
Daga_i_Oskar Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Jesce jeden kwiotek gdzieś mi się zawieruszył :eviltong: Tak w ogóle to dziękujemy wszytskim odwiedzającym Nasza galerię, dorzucam jeszcze Oskarcia :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Oj piękny, piękny z Niego chłopiec :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Skladam meldunek: kciuki trzymalam kwiatki ogromnie mi sie podobaja ale ten ostatni "kwiatek" jest najladniejszy :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Cześć Daguś :cool3: ... Wy powariowałyście z tymi kwiatkami :shake: ... Gdzie nie wejdę tam kwiatki :shake: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć Daguś :cool3: ... Wy powariowałyście z tymi kwiatkami :shake: ... Gdzie nie wejdę tam kwiatki :shake: ... a co nie lubisz kwiotków :eviltong: :eviltong: to nie dostaniesz ... :eviltong: skoro tak narzekasz to troche Oskarka :razz: :razz: Mój Kofany piłkarz :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiamy :p Quote
PiotrekJ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a co nie lubisz kwiotków :eviltong: :eviltong: to nie dostaniesz ... :eviltong: A miałem dostać? :cool3: :cool3: :eviltong: Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):A miałem dostać? :cool3: :cool3: :eviltong::razz:masz zamówić pannie młodej bukiet , bo inaczej masz święcenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:masz zamówić pannie młodej bukiet , bo inaczej masz święcenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Daguś Skarbie, wybierz sobie jakieś ładne i przyślij rachunek na mój adres :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:o wącha stokrotkę :p tak długo ją wąchał, aż ją zjadł :evil_lol: i nie ma stokrotki :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='PiotrekJ']Daguś Skarbie, wybierz sobie jakieś ładne i przyślij rachunek na mój adres :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... a rachunek za sukienke tez na twoj adres :razz: :razz: tylko obawiam sie, ze wypłaty nie starczy :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a rachunek za sukienke tez na twoj adres :razz: :razz: Chyba muszę z teściem ten temat obgadać :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='PiotrekJ']Chyba muszę z teściem ten temat obgadać :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... Hehe a czemu akurat z nim :razz: :razz: :razz: To moze jutro :razz: Quote
Recommended Posts