Basia&Safi Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 czy ja dobrze widze nowa gumeczke :cool3: :):):) Quote
Moniś Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Cześć Dagulka :cool3::cool3: Jak tam dziś Oskareczek się miewa? Mam nadzieje, że już lepiej :buzi: Jaki dziś u Was kolorek? ;););) U nas niebieska kokardeczka :evil_lol: Kupiłam mu nową na święta :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marlena924 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 A ja dziś wstałam o 10.00 :evil_lol: :evil_lol: Pozdrowionka i takze życzę miłęgo dnia.... Żeby tylko nie padało :angryy: Quote
Teklunia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Mnie już dopadło :razz: ... Myślisz, że normalny człowiek gdy ma wolne siada o 8 rano do kompa na DGM? :razz: :evil_lol: :evil_lol:sugerujesz ze jestem nienormalna? ;) czesc Dagulka i moj slodki faceciku :loveu: Quote
an3czka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu, wielkie dzieki za wyciagniecie nas z dalszej pozycji :buzi: A teraz Oskarek sie z Wami chce przywitac :cool3: :cool3: CZEŚĆ DZIEWCZYNY :razz: :razz: :razz: Haha okularnik jeden!:lol: Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Teklunia napisał(a):sugerujesz ze jestem nienormalna? ;) Ty Kasiu masz specjalne względy :cool3: :cool3: ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Witamy ponownie :multi: Maga_Miki napisał(a):Ja wczoraj nastawilam sobie budzik na 8 rano wlasnie po to, zeby nadrobic zaleglosci.......ale kiedy zadzwonil nie mialam sily wstac i poszlam spac dalej:evil_lol::evil_lol: mam nadzieje, ze Oskarek sie wykuruje i bedzie wszystko dobrze. A trzesie sie po goleniu? Bo Miki lata jak galareta:lol: Madziu, ja dzisiaj to w ogóle wstałam taka niewyspana i jakaś "połamana" ze dopiero odprężająca kąpiel postawiła mnie na nogi :cool3: :cool3: Co do Oskarka po zgoleniu to nie zauwazyłam żeby sie trząsł jak osika :lol: basiula22tychy napisał(a):czy ja dobrze widze nowa gumeczke :cool3: :smile::smile::smile: Basiu :lol: :lol: widze, ze dla Ciebie wszytskie Oskarkowe gumeczki sa nowe :cool3: :cool3: Narazie mamy ich tyle, ze w nowe sie nie zaopatrzamy :lol: Moniś napisał(a):Jak tam dziś Oskareczek się miewa? Mam nadzieje, że już lepiej :buzi: Jaki dziś u Was kolorek? ;-);-);-) U nas niebieska kokardeczka :evil_lol: Kupiłam mu nową na święta :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Monis nie jest za dobrze, dziisaj kaszelek go meczy od rana. Musze isc po syropek i zaczne mu podawac. Na szczescie innych dolegliwosci nie pokazuje. U nas dzisiaj granatowa kokardka :cool3: :cool3: Quote
dbsst Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Cześc dziewczyny :multi: widzę, ze facecik w czerni ma wzięcie :lol: :lol: teraz wstawie fotki, które dałam do konkursu - ciekawe czy sie nadają :eviltong: To dopiero Macho :razz: :razz: :razz: oł jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee suuuuuper Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 dbsst napisał(a):oł jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee suuuuuper Dominiczko jak miło, ze do nas wpadłas :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 cześć Dagulka - ostatnio zagladam z wielką obawą do twojej galerii.... z obawą ze znów mnóstwo stron nagadałyście i trzeba nadrabiać :diabloti: Oskar w okularkach przesmiesznie wyglada.. taki mały chłopanio w bzyczkach na nosku :lol: super :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Dagulka - ostatnio zagladam z wielką obawą do twojej galerii.... z obawą ze znów mnóstwo stron nagadałyście i trzeba nadrabiać :diabloti: Oskar w okularkach przesmiesznie wyglada.. taki mały chłopanio w bzyczkach na nosku :lol: super :cool1: Gosiu mnie ostatnio mało tu bywa to i telenoweli sie nie kręci, a więc nie ma duzo do nadrabiania :evil_lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple] ojoj jpiłeczka pieskowi wpadła po kanapę :shake: :lol: Quote
Basia&Safi Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Basiu widze, ze dla Ciebie wszytskie Oskarkowe gumeczki sa nowe Narazie mamy ich tyle, ze w nowe sie nie zaopatrzamy a bo sie cochwile zbieraja i nie umie zapamietac :D:D:D znajoma pileczka hehe mamy podona;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 madziasto4 napisał(a):ojoj jpiłeczka pieskowi wpadła po kanapę :shake: :lol: no własnie wpadła i patrzy takim błagającym wzrokiem zeby ja wyciągnąć :lol: Quote
Teklunia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Monis nie jest za dobrze, dziisaj kaszelek go meczy od rana. Musze isc po syropek i zaczne mu podawac. Na szczescie innych dolegliwosci nie pokazuje.cos mi sie zdaje, ze oboje z Oskarkiem bedziemy sobie syropek popijac, bo mnie tez kaszel jakis meczy od paru dni... no to na zdrowko Oskarku :chlup: -to syrop na kaszel oczywiscie ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Kasiu ja ostatnio tez jakos tk podziębnieta sie czuje :roll: więc i ja skorzystam z zsyropku :roll: Quote
Gosiek Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):no własnie wpadła i patrzy takim błagającym wzrokiem zeby ja wyciągnąć :lol: :lol::lol: mój Axel sie wbija pod kanapę zeby piłkę wyciągnąć:lol: Quote
PIKA Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Cześć Dagus Oskaek jak zawsze czarujący i uwodzicielski :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Cześć ... Oskarutek dzisiaj jakiś taki przybity cały dzionek chodzi, widać że jest osłabiony, bo ciagle śpi, ale apetyt mu taki dopisuje, ze dzisiaj zjadł całe udko i jeszcze mu było mało :lol: Kupiłam mu syropek, ale jak skumał, że kcem mu go dac to sie wbił pod sofe i nie ma mowy żeby stamtąd wyszedł :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Kupiłam mu syropek, ale jak skumał, że kcem mu go dac to sie wbił pod sofe i nie ma mowy żeby stamtąd wyszedł :evil_lol: Pewnie się bał, że chcesz go podtruć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Wcale mu się nie dziwię :shake: :evil_lol: :eviltong: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pewnie się bał, że chcesz go podtruć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Wcale mu się nie dziwię :shake: :evil_lol: :eviltong: ... Ty cholero :diabloti: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Ty cholero :diabloti: :mad: :mad: :mad: :mad: Ja też baaaardzo Cię lubię :cool3: :cool3: :eviltong: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja też baaaardzo Cię lubię :cool3: :cool3: :eviltong: ... a jak bardzo :razz: :razz: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):a jak bardzo :razz: :razz: :eviltong: Za dużo byś chciała wiedzieć odrazu :razz: :razz: :eviltong: ... Quote
Recommended Posts