Moniś Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Teklunia napisał(a): Wiecie co, zdiagnozowalam naszego Piotrka J. :evil_lol: On ma slabosc do maturzystek!!! Czaruje Magde, Monike i Dage ;) Ciekaweeee :cool3: :jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Cześć Daguś :cool3: ... Teklunia napisał(a):Wiecie co, zdiagnozowalam naszego Piotrka J. :evil_lol: On ma slabosc do maturzystek!!! Czaruje Magde, Monike i Dage ;) Ciekaweeee :cool3: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:Ty Kasiu jakaś niedoinformowana jesteś :razz: :evil_lol: ;) ... Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 PiotrekJ napisał(a): :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:Ty Kasiu jakaś niedoinformowana jesteś :razz: :evil_lol: ;) ...alez skad! mam bardzo dokladne informacje... zbieralam je z kilku galerii ;) Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Teklunia napisał(a):alez skad! mam bardzo dokladne informacje... zbieralam je z kilku galerii ;) Baaardzo błędne informacje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Poczekajmy, aż inne zainteresowane strony się wypowiedzą :razz: ... Quote
Moniś Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Baaardzo błędne informacje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Poczekajmy, aż inne zainteresowane strony się wypowiedzą :razz: ... Ekhmmm :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też moge? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Moniś napisał(a):Ekhmmm :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też moge? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ty lepiej nie :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Moniś napisał(a):Ekhmmm :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też moge? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:alez oczywiscie, ze mozesz! jestes jedna ze stron w tej sprawie :lol: Quote
Moniś Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ty lepiej nie :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... a czemuż to? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad::mad::mad: Kasia napisał(a):alez oczywiscie, ze mozesz! jestes jedna ze stron w tej sprawie :lol: no więc powiem Wam wszystko :lol::lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bardzo Was Lubię!!!!! :multi::multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Moniś napisał(a):no więc powiem Wam wszystko :lol::lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bardzo Was Lubię!!!!! :multi::multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol: Widzisz Kasiu, już wszystko wiesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Cześc Kofani :multi: Qrcze ale jakaś zmęczona jestem, mama myła okna i mnie zatrudniła do prasowania firanek, z którymi męczyłam sie jakoś od 15 i przed chwilką skończyłam, a teraz mi gorąco hihih Śliczna pogoda za oknem, wiosenka chyba wraca :multi: Hihi Piotrek no przyznaj sie jak to jest z tymi maturzystkami :evil_lol: :evil_lol: Lubisz je tak naprawde czy tylko udajesz :evil_lol: :evil_lol: [quote name='PiotrekJ'] Poczekajmy, aż inne zainteresowane strony się wypowiedzą :razz: ... hmm Monika nie mogła sie wypowiedzieć, to może mnie dopuścisz do glosu ?? :razz: :razz: Aluś, byłam z Oskarkiem i Nafim na spacerku, ale nie wiem czy jakiekolwiek zdjęcia wyszły, bo tych dwóch obuzów to ciężko uchwycic razem :roll: teraz wlasnie zdjęcia zgrywam to mysle, ze cos wybiore :) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Idziemy na spacerek ... trzeba się dobrze porozglądac czy nikt sie nie kręci ... idziemy gęsiego :evil_lol: troche trzeba Nafiego pozaczepiac :lol: :lol: Nafi ...:loveu: Oskarek ...:loveu: reszte zdjęc wstawię wieczorkiem o ile dotrę na dogo :razz: Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Oskarek ...:loveu: kurcze, alez On jest piekny!!! :loveu::loveu::loveu: Trafil Ci sie wyjatkowy okaz, Dagusiu :) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='Teklunia']kurcze, alez On jest piekny!!! :loveu::loveu::loveu: Trafil Ci sie wyjatkowy okaz, Dagusiu :) Kasiu cieszymy się, że Oskarcio nadal podbija Twoje serduszko i się podoba :multi: :multi: :buzi: a z tym "wyjątkowym okazem" to się zgadzam ... nie narzekam nic a nic na Oskarka pod względem jego "yorkowości" :loveu: :loveu: i podbija nie tylko nasze serduszka ale i innych osób przechodzacych obok nas itp. Najgorsze jest to, że idąc z Oskarkiem na spacerek wsyztscy zwracają uwagę na niego, a nie na mnie :placz: :lol: :lol: Gosiu, teraz mi sie przypomnialo ... rzeczywiscie w ubiegłym roku o tej porze to ja bylam przeciwna obcicnaniu Yorków i za nic w swiecie nie dałabym mojego malego pod maszynke i zgoliła na 0 - az samej nie wierze co ja wtedy mówilam :evil_lol: ale teraz wiem, ze nie ma lepszej fryzurki dla Yorka :loveu: :loveu: Juz zostanie na zawsze takim łysolkiem, zakochalam sie w nim na nowo :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 cześć przystojniaczku :razz: Ale Ci tu nagadali :shake: Focha strzelam :diabloti: Nie czytam :cool1: Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Hihi Piotrek no przyznaj sie jak to jest z tymi maturzystkami :evil_lol: :evil_lol: Lubisz je tak naprawde czy tylko udajesz :evil_lol: :evil_lol: Jedną bardziej, drugą mniej ... Wiesz jak to jest :razz: :razz: :razz: ... [quote name='Daga_i_Oskar']hmm Monika nie mogła sie wypowiedzieć, to może mnie dopuścisz do glosu ?? :razz: :razz: Hmmm, a masz coś do powiedzenia? :razz: :razz: :razz: Quote
Magda Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Widze, ze zalozylas Oskarkowi chustke na szyje:eviltong: Ladnie sie komponuje z ogolonym grzbiecikiem:loveu: ZLOTY CHLOPAK!!! Quote
g_o_n_i_a Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Hej Dagusia & Oskarek! :buzi: Cudny Golasek :angel: Jest zdjęcie Dagusi! :multi: :multi: Oskus - małe lwiątko... :iloveyou: Quote
AlKil Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Nie ma to jak spacerek w słoneczku i zielonej trawce !:multi: Zazdrościmy !!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Witamy słonecznie :multi: Od rana walczę z porzadkami Świątecznymi :lol: ale jeszcze troche i bede je miała w pełni za soba :multi: Pogoda za oknem równie piękna jak wczoraj :multi: jak posprzatam wybieram się z Oskarciem na dłuższy spacerek, a popołudniu idziemy do parczku, więc pewnie wrócimy padnięci, ale zadowoleni :multi: Wczoraj juz nie dotarlam na dogo, wiec wstawiam dzisiaj fotki :) pysio zadowolony :loveu: Pozdrawiamy i miłego dnia życzymy :multi: Quote
Magda Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Czesc Daga. Widze, ze nie tylko ja musze sie uporac z porzadkami:lol: Jedyna "osoba", ktora nic nie robi to Miki........tylko spi i denerwuje wszystkich dookola:evil_lol::evil_lol: Zycze milego weekendu! Quote
g_o_n_i_a Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Dzien dobry! Życzymy miłego weekendku! :p Jaki potworek :evil_lol: :iloveyou: W tym słoneczku wygląda jakby było już lato... Quote
anetta Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Szalowa ma fryzurke :cool1: A "shitzak" taki puchaty :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Witamy ponownie :multi: Zaraz idziemy na dłuuuugi spacerek do parku i pewnie wrócimy wieczorkiem :) Wstawiam reszte fot z wczorajszego spacerku ;) Quote
Magda Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Ojej, ale piekne ujecie:loveu::loveu: Oskarek jest taki sliczny Quote
Recommended Posts