Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Madziu, przepraszam, ze wczoraj juz nie odpowiedziałam, a dzisiaj mi kompletnie wyleciało :oops:

Jeżeli chodzi o nasza pierwsza wizyte i o włoski Oskarka to nasza fryzjerka na początku nie chciała nam go ścinać, bo powiedziała, ze z tak zadbanym wlosem to jeszcze zadnego Yorka nie widziała. Ludzie na ulicy takze czesto nas zaczepiali i wypytywali sie o włos Oskarka, jakich szamponów uzywamy, co robimy ze tak ładnie sie błyszczy etc ... ja jednak zdecydowałam sie sciac Oskarka i nie załuje tego ani w 1 %. Włos po obcieciu rósł i byl taki sam jak przed obcieciem. Najbardziej bałam sie tego, ze bedę miała w domu "baranka z kręconymi włosskami" ale odetchnełam z ulgą kiedy włos rosnął prosty. Teraz sie nie zastanawiamy przed kolejnymi wizytami :p
nic nie szkodzi ;)
to masz szczęście, że oskarek nie zmienił się w "baranka", a jak masterek będzie barankiem, to co :-( ;) (jest w ogóle taka możliwość :-o ) no nic, pomyślimy, najbardziej się boję właśnie o ten włos :shake: :roll:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani chcecie zobaczyc jaką śliczną wiosenkę mamy za oknem ?? :angryy: :angryy:

zdjecia zrobiłam teraz z okna, bo sie przestraszyłam to co zobaczyłam :crazyeye:

Madziu, jezeli Masterek ma swoj ładny, prosty włos to o scięciu ten włos "raczej" taki pozostanie, a pieski które wczesniej miały skłonności do "falującego" włosa mają większa prawdopodobnośc, ze po zgoleniu bedzie rósł bardziej "barankowaty" :razz:

Posted

Dziewczyny,

ja sama jestem w szoku, że tyle śniegu napadło, a co najgorsze, że dalej, intensywnie sypie i końca nie widać. Musiałam dzisiaj buty zimowe spowrotem ubrać, a już myślałam, że ich nie założe :roll:
Jakoś tak ciężko nawet uwierzyć, ze w piątek ma być już ładnie ... :roll:

Na polepszenie humorków wstawiam Oskarcia domowego :)

mój łysolek :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Daga u mnie jest tak smo śnieżnie :placz:

Ale Oskarek elegancki :loveu:

Aluś mam nadzieje, ze jutro sobie ten snieg od nas odejdzie i w innej częśći Polski troche posypie :cool3:

Posted

Daga ja sobie obiecalam ze juz kurtki zimowej nie wloze mam nadzieje ze ta zima do mnie nie przyjdzie:evil_lol: bo zmarzne :shake:

teraz po ścieciu Oskarek ma zabawny ogonek:evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Kochani chcecie zobaczyc jaką śliczną wiosenkę mamy za oknem ?? :angryy: :angryy:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: brak słów....

Madziu, jezeli Masterek ma swoj ładny, prosty włos to o scięciu ten włos "raczej" taki pozostanie, a pieski które wczesniej miały skłonności do "falującego" włosa mają większa prawdopodobnośc, ze po zgoleniu bedzie rósł bardziej "barankowaty" :razz:

no wydaje mi się, że ma prosty włos :roll: :lol:
dobra, zobaczymy jeszcze jak to będzie z tym golaskiem :p

Posted

Dzień doberek :multi:
Suoneczko za okienkiem ładnie świeci i paskudny śnieg się topi :multi: Dzisiaj sobie zrobiłam wolne od szkoły, bo jade na uczelnie AWF podowiadywać się syskiego związanego z przyjmowaniem na studia. Dzisiaj sie tak naprawde uświadomie czy mam jakiekolwiek szanse żeby tam sie dostać :roll:

Co do wczorajszych zdjec w zimowej scenerii to PIKO zadnego fotomontarzu tam nie ma, tak wyglądałao wczoraj na Śląsku :crazyeye:

Lucynko, nie było Cie, nie miał kto bronic Oskarcia to go ogolili do skóry :evil_lol:

Kochani zmykam i miłego dzionka (bezśnieżnego) Wam zyczymy :)

Posted

Cześć Daguś ;)
Wyskakuj lepić bałwana :evil_lol::evil_lol:
Nie możesz przepuścić takiej okazji:evil_lol: Następna zima aż za rok :razz::razz::razz:

A co tam u Oskarutka? :lol::lol: Noduś śpi pod krzesłem :evil_lol: Musze uważać zeby go nie najechać :cool1:

Miłego dzionka! :multi::multi:

Posted

cześć Daga !:multi:

Muszę się przyznać ,że obciętego Oskarka widziałam 2 dni temu.:cool1: Ale dopiero teraz zostawiam ślad po sobie :oops:

co będę dużo pisać , świetnie wygląda w takiej krótkiej fryzurce :loveu:
Dagus to chyba kwestia przyzwyczajenia, bo jak pierszy raz widziałam Oskarka obcietego to był szok , a teraz ta fryzurka jest przypisana Oskarowi.:loveu::loveu::loveu:

...tylko szkoda, że akurat śniegu nasypało i ochłodziło się :diabloti:

Wczoraj na wieczorny spacer , kiedy śniegiem dosłownie waliło założyłam Tuffiemu sweterek. Przynajmniej nie wrócił jako mokry szczurek ...:evil_lol:

Posted

o kurczę - współczuję wam tego sniegu.... no ale jak to w przysłowiu:
kwiacień plecień bo przeplata........ :cool1:

mam nadzieję ze u mnie jednak snieg sie nie pojawi ;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Kochani chcecie zobaczyc jaką śliczną wiosenkę mamy za oknem ?? :angryy: :angryy:

Czesc Daga :)
Wspolczuje tej pogody :shake: Nie chce juz zimy :placz: U nas dzis jest slicznie, chociaz tuz chlodniej... Zeby tylko te sniegi nie tu dotarly...

Posted

Witamy :multi:

śnieg już się prawie cały stracił i mamy nadzieję, że juz wiosenka przyjdzie "na dobre i na złe". Wvzoraj na wieczorny spacerek musieliśmy ubrać kombinezonik, bo śniegu po kostki było ... dzisiaj można już latać swobodnie, bez ubranka :multi:

Teraz sobie odpoczywamy, po zabawach ...

i ja :oops: :oops: (zdj zrobione przed kwilką:oops: ) przepraszam, ze bez Oskarka, ale nie kciał sobie ze mna zrobic fotki :roll:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']:multi: . i ja :oops: :oops: (zdj zrobione przed kwilką:oops: ) przepraszam, ze bez Oskarka, ale nie kciał sobie ze mna zrobic fotki :roll:

A to niedobry Oskarek........ zamiast fotografowac sie z pania, woli spac leniuszek jeden:evil_lol::evil_lol:

Zycze milego popoludnia!

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

i ja :oops: :oops: (zdj zrobione przed kwilką:oops: ) przepraszam, ze bez Oskarka, ale nie kciał sobie ze mna zrobic fotki :roll:

:cool3: nono ladnie ci w różowym fioleciku:cool3:
Oscarek ale ci tyleczek wygolili :lol:

Posted

[quote name='evaxon']:cool3: nono ladnie ci w różowym fioleciku:cool3:
Oscarek ale ci tyleczek wygolili :lol:

a, dziękuję, dziękuje :lol:

Ewa, a wygolili coby było widac, ze to pies :evil_lol:

[quote name='Magda_Miki']
A to niedobry Oskarek........ zamiast fotografowac sie z pania, woli spac leniuszek jeden:evil_lol::evil_lol:

Madziu, no niedobry ten Oskarek jak sie nie kce ze mna fotografowac :eviltong: może jutro sie uda :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']
:multi:Witam , mam nadzieję ze wiosennie ;-)

Aluś ja też mam taką nadzieje :roll:

[quote name='AlKil']
Och wszystkie pieski się ścinają, a my na razie zapuszczamy...:eviltong:

Ewa, my zapuszczaliśmy całe 2 lata :lol:

[quote name='PIKA']
Cześć Dagus

widze, ze po sniegu juz wspomnienie zostalo, niezbyt dobre zreszta :razz:

Milego wieczorku :buzi:

Cześc Pikuś :multi:

Własnie wrócilismy z parku i tam to dopiero widać wspomnienia po zimie, czyli wszytsko podtopione i pełno błota, a przy okazji tak strasznie wymarzałm, ze rąk nie czułam :roll: Teraz niech suoneczko przychodzi i niech ładnie wszytsko wysusza ...