madziasto4 Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Madziu, przepraszam, ze wczoraj juz nie odpowiedziałam, a dzisiaj mi kompletnie wyleciało :oops: Jeżeli chodzi o nasza pierwsza wizyte i o włoski Oskarka to nasza fryzjerka na początku nie chciała nam go ścinać, bo powiedziała, ze z tak zadbanym wlosem to jeszcze zadnego Yorka nie widziała. Ludzie na ulicy takze czesto nas zaczepiali i wypytywali sie o włos Oskarka, jakich szamponów uzywamy, co robimy ze tak ładnie sie błyszczy etc ... ja jednak zdecydowałam sie sciac Oskarka i nie załuje tego ani w 1 %. Włos po obcieciu rósł i byl taki sam jak przed obcieciem. Najbardziej bałam sie tego, ze bedę miała w domu "baranka z kręconymi włosskami" ale odetchnełam z ulgą kiedy włos rosnął prosty. Teraz sie nie zastanawiamy przed kolejnymi wizytami :p nic nie szkodzi ;) to masz szczęście, że oskarek nie zmienił się w "baranka", a jak masterek będzie barankiem, to co :-( ;) (jest w ogóle taka możliwość :-o ) no nic, pomyślimy, najbardziej się boję właśnie o ten włos :shake: :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Kochani chcecie zobaczyc jaką śliczną wiosenkę mamy za oknem ?? :angryy: :angryy: zdjecia zrobiłam teraz z okna, bo sie przestraszyłam to co zobaczyłam :crazyeye: Madziu, jezeli Masterek ma swoj ładny, prosty włos to o scięciu ten włos "raczej" taki pozostanie, a pieski które wczesniej miały skłonności do "falującego" włosa mają większa prawdopodobnośc, ze po zgoleniu bedzie rósł bardziej "barankowaty" :razz: Quote
AlKil Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 No faktycznie to szok. U nas troche zimno ale śnieg z agrestem nie pada:lol: Quote
e.v.a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Witaj Daga [quote name='Daga_i_Oskar'] jej:crazyeye: cos straszniego:shake: ojjj nie zazdroszcze nie zazdroszcze:shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Dziewczyny, ja sama jestem w szoku, że tyle śniegu napadło, a co najgorsze, że dalej, intensywnie sypie i końca nie widać. Musiałam dzisiaj buty zimowe spowrotem ubrać, a już myślałam, że ich nie założe :roll: Jakoś tak ciężko nawet uwierzyć, ze w piątek ma być już ładnie ... :roll: Na polepszenie humorków wstawiam Oskarcia domowego :) mój łysolek :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Daga u mnie jest tak smo śnieżnie :placz: Ale Oskarek elegancki :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Daga u mnie jest tak smo śnieżnie :placz: Ale Oskarek elegancki :loveu: Aluś mam nadzieje, ze jutro sobie ten snieg od nas odejdzie i w innej częśći Polski troche posypie :cool3: Quote
e.v.a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Daga ja sobie obiecalam ze juz kurtki zimowej nie wloze mam nadzieje ze ta zima do mnie nie przyjdzie:evil_lol: bo zmarzne :shake: teraz po ścieciu Oskarek ma zabawny ogonek:evil_lol: :loveu: Quote
PIKA Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [QUOTE] :crazyeye::crazyeye: powiedz, ze to fotomontarz :crazyeye: Quote
madziasto4 Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kochani chcecie zobaczyc jaką śliczną wiosenkę mamy za oknem ?? :angryy: :angryy: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: brak słów.... Madziu, jezeli Masterek ma swoj ładny, prosty włos to o scięciu ten włos "raczej" taki pozostanie, a pieski które wczesniej miały skłonności do "falującego" włosa mają większa prawdopodobnośc, ze po zgoleniu bedzie rósł bardziej "barankowaty" :razz: no wydaje mi się, że ma prosty włos :roll: :lol: dobra, zobaczymy jeszcze jak to będzie z tym golaskiem :p Quote
Lucy* Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Witaj Daguś :buzi: ja mam pewne zaległości... i pytanko - CO SIĘ STAŁO OSKARKOWI ?? ZA CO ?? :eviltong: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Dzień doberek :multi: Suoneczko za okienkiem ładnie świeci i paskudny śnieg się topi :multi: Dzisiaj sobie zrobiłam wolne od szkoły, bo jade na uczelnie AWF podowiadywać się syskiego związanego z przyjmowaniem na studia. Dzisiaj sie tak naprawde uświadomie czy mam jakiekolwiek szanse żeby tam sie dostać :roll: Co do wczorajszych zdjec w zimowej scenerii to PIKO zadnego fotomontarzu tam nie ma, tak wyglądałao wczoraj na Śląsku :crazyeye: Lucynko, nie było Cie, nie miał kto bronic Oskarcia to go ogolili do skóry :evil_lol: Kochani zmykam i miłego dzionka (bezśnieżnego) Wam zyczymy :) Quote
Moniś Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Cześć Daguś ;) Wyskakuj lepić bałwana :evil_lol::evil_lol: Nie możesz przepuścić takiej okazji:evil_lol: Następna zima aż za rok :razz::razz::razz: A co tam u Oskarutka? :lol::lol: Noduś śpi pod krzesłem :evil_lol: Musze uważać zeby go nie najechać :cool1: Miłego dzionka! :multi::multi: Quote
Alka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 cześć Daga !:multi: Muszę się przyznać ,że obciętego Oskarka widziałam 2 dni temu.:cool1: Ale dopiero teraz zostawiam ślad po sobie :oops: co będę dużo pisać , świetnie wygląda w takiej krótkiej fryzurce :loveu: Dagus to chyba kwestia przyzwyczajenia, bo jak pierszy raz widziałam Oskarka obcietego to był szok , a teraz ta fryzurka jest przypisana Oskarowi.:loveu::loveu::loveu: ...tylko szkoda, że akurat śniegu nasypało i ochłodziło się :diabloti: Wczoraj na wieczorny spacer , kiedy śniegiem dosłownie waliło założyłam Tuffiemu sweterek. Przynajmniej nie wrócił jako mokry szczurek ...:evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 o kurczę - współczuję wam tego sniegu.... no ale jak to w przysłowiu: kwiacień plecień bo przeplata........ :cool1: mam nadzieję ze u mnie jednak snieg sie nie pojawi ;) Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 u nas tez brudno i mokro i po kazdym spacerku Safi ma brudne podwozie :(:( ehhh a juz sie cieszylam wiosna :) ale dzis juz troche lepiej sloneczko widac :) miłego dzionka Quote
Teklunia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kochani chcecie zobaczyc jaką śliczną wiosenkę mamy za oknem ?? :angryy: :angryy: Czesc Daga :) Wspolczuje tej pogody :shake: Nie chce juz zimy :placz: U nas dzis jest slicznie, chociaz tuz chlodniej... Zeby tylko te sniegi nie tu dotarly... Quote
an3czka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Witaj Daguś! U nas też sypał śnieg. Na szczęście nie ma już po nim śladu. Tylko temperatura jeszcze taka niska...:shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Witamy :multi: śnieg już się prawie cały stracił i mamy nadzieję, że juz wiosenka przyjdzie "na dobre i na złe". Wvzoraj na wieczorny spacerek musieliśmy ubrać kombinezonik, bo śniegu po kostki było ... dzisiaj można już latać swobodnie, bez ubranka :multi: Teraz sobie odpoczywamy, po zabawach ... i ja :oops: :oops: (zdj zrobione przed kwilką:oops: ) przepraszam, ze bez Oskarka, ale nie kciał sobie ze mna zrobic fotki :roll: Quote
Magda Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']:multi: . i ja :oops: :oops: (zdj zrobione przed kwilką:oops: ) przepraszam, ze bez Oskarka, ale nie kciał sobie ze mna zrobic fotki :roll: A to niedobry Oskarek........ zamiast fotografowac sie z pania, woli spac leniuszek jeden:evil_lol::evil_lol: Zycze milego popoludnia! Quote
e.v.a Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] i ja :oops: :oops: (zdj zrobione przed kwilką:oops: ) przepraszam, ze bez Oskarka, ale nie kciał sobie ze mna zrobic fotki :roll: :cool3: nono ladnie ci w różowym fioleciku:cool3: Oscarek ale ci tyleczek wygolili :lol: Quote
AlKil Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Och wszystkie pieski się ścinają, a my na razie zapuszczamy...:eviltong: Quote
PIKA Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Cześć Dagus widze, ze po sniegu juz wspomnienie zostalo, niezbyt dobre zreszta :razz: Milego wieczorku :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='evaxon']:cool3: nono ladnie ci w różowym fioleciku:cool3: Oscarek ale ci tyleczek wygolili :lol: a, dziękuję, dziękuje :lol: Ewa, a wygolili coby było widac, ze to pies :evil_lol: [quote name='Magda_Miki'] A to niedobry Oskarek........ zamiast fotografowac sie z pania, woli spac leniuszek jeden:evil_lol::evil_lol: Madziu, no niedobry ten Oskarek jak sie nie kce ze mna fotografowac :eviltong: może jutro sie uda :lol: [quote name='Alicjarydzewska'] :multi:Witam , mam nadzieję ze wiosennie ;-) Aluś ja też mam taką nadzieje :roll: [quote name='AlKil'] Och wszystkie pieski się ścinają, a my na razie zapuszczamy...:eviltong: Ewa, my zapuszczaliśmy całe 2 lata :lol: [quote name='PIKA'] Cześć Dagus widze, ze po sniegu juz wspomnienie zostalo, niezbyt dobre zreszta :razz: Milego wieczorku :buzi: Cześc Pikuś :multi: Własnie wrócilismy z parku i tam to dopiero widać wspomnienia po zimie, czyli wszytsko podtopione i pełno błota, a przy okazji tak strasznie wymarzałm, ze rąk nie czułam :roll: Teraz niech suoneczko przychodzi i niech ładnie wszytsko wysusza ... Quote
Recommended Posts