Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Teklunia']Czesc Dagulka :)

Ale trafilas z tym strzyzeniem... Bylo cieplo i Oskarek byl kudlaty, Ogolilas go - zrobilo sie zimno... :shake:;)sweterek założy i po krzyku

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)sweterek założy i po krzyku pewnie bedzie musial bo mróż jeszcze zapowiadają... i do tego będzie lodowaty wiatr... a ja juz wszystkie sweterki Axla pochowałam do szafy :mad:

Posted

Teklunia napisał(a):
Czesc Dagulka :)

Ale trafilas z tym strzyzeniem... Bylo cieplo i Oskarek byl kudlaty, Ogolilas go - zrobilo sie zimno... :shake:

hahaha........Kasiu u nas jest dokladnie tak samo:evil_lol: Wlasnie pada snieg....:angryy:

Daga Oskarek slicznie wyglada!!
Ja zaraz pokaze ci swojego:cool3:

Posted

Witamy wsyztskich :multi:

Oskarek i ja dziękujemy wszytskim za pochwalenie fryzurki i cieszymy się, ze "golasek" sie spodobał :loveu: Ja teraz juz sobie go nie wyobrazam w długich włoskach :shake: tak mi sie spodobał i taki juz bedzie :loveu:

A co do pogody, to ani nie chce o niej mówic bo sie tylko denerwuje :angryy: sweterek jeszcze od Ali sobie zostawiliśmy to najwyzej na wieczorny spacerek dzisiaj załozymy, zeby mi sie nie telepał tak bardzo, a zimno jest strasznie bo ja nawet zmarzłam wracajac ze szkoły :shake:

Wczorajsze - jeszcze wiosenne fotki Oskarka golaska

Posted

Cześć Daguś :)

Koniecznie ubierz Oskarcia :shake: Z tym zimniem to juz przesadza :shake:

Saba wiedziala co robi, ze sie jeszcze nie zaczęła rozbierać :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']Cześć Daguś :)

Koniecznie ubierz Oskarcia :shake: Z tym zimniem to juz przesadza :shake:

Cześc PIK'uś :multi:

ubierzemy na pewno bo zimno jest bardzo ... i w dodatku teraz taka śnieżyca za oknem jakby to styczeń był a nie kwiecień :angryy:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Elegancik z kokardeczka i szelkami:loveu::loveu: Musz eupolowac jakies kokardki na wystawie:roll:

Madziu szeleczki sa dla nas jedynym wyjście, Oskarek ma dosyc bardzo wyczuwalną ta krtań i na obróżce strasznie sie dusił nawet jak go leciutko pociągnełam, a w szeleczkach jakos mi sie podoba :loveu: tylko, ze nigdzie nie moge dorwac takich czerwonych skórzanch z kamyczkami za przyzwoitą cene :roll:
a kokardek mamy około 10 i w tym roku wyjątkow zadnej nie kupowałam, bo nic mi nie wpadło w oko ...

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
a kokardek mamy około 10 i w tym roku wyjątkow zadnej nie kupowałam, bo nic mi nie wpadło w oko ...

Mnie sie wlasnie bardzo podoba ta czerwona. Mikiemu by pasowala do jego blond wloskow:cool3:

Co tam Oskarek porabia? Jego kolega zjadl obiad i zmusza mame do trzymania kosci:evil_lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']

Co tam Oskarek porabia? Jego kolega zjadl obiad i zmusza mame do trzymania kosci:evil_lol:

śniezyca za oknem straszna, ciemno, buro i ponuro ... on na taka pogode baaardzo reaguje i zwinął sie w kłębek i przy panu sobie słodko śpi :loveu: Ide go troche rozruszać :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
a bo ja nie wiem, mówią nam niektórzy, że master ma ładny włos i że szkoda :shake: ,
że wystarczy ze mu tylko tak krótko podetniemy :roll: i ja nie wiem :shake:
a coś się dzieje z tym włosem po ścięciu jak już odrośnie?? jest jakiś inny :eviltong: ?? bo ja się na tym nie znam :oops:

Cześć Daga ;)
odpowiesz mi?? :oops: :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Cześć Daga ;)

Moze ja odpowiem, bo to juz jest nasze 3 ciecie. Wlos owszem u nas stal sie bardziej grubszy (ale minimalnie), ale nie wiedac roznicy:lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Moze ja odpowiem, bo to juz jest nasze 3 ciecie. Wlos owszem u nas stal sie bardziej grubszy (ale minimalnie), ale nie wiedac roznicy:lol:

dziękuje za odpowiedź ;)
hmmm....ale stał się grubszy po ogoleniu czy po podcinaniu też?? :oops:

Posted

madziasto4 napisał(a):
dziękuje za odpowiedź ;)
hmmm....ale stał się grubszy po ogoleniu czy po podcinaniu też?? :oops:

U nas po goleniu tak jak ma teraz:cool1:

Posted

[quote name='madziasto4']Cześć Daga ;)

Madziu, przepraszam, ze wczoraj juz nie odpowiedziałam, a dzisiaj mi kompletnie wyleciało :oops:

Jeżeli chodzi o nasza pierwsza wizyte i o włoski Oskarka to nasza fryzjerka na początku nie chciała nam go ścinać, bo powiedziała, ze z tak zadbanym wlosem to jeszcze zadnego Yorka nie widziała. Ludzie na ulicy takze czesto nas zaczepiali i wypytywali sie o włos Oskarka, jakich szamponów uzywamy, co robimy ze tak ładnie sie błyszczy etc ... ja jednak zdecydowałam sie sciac Oskarka i nie załuje tego ani w 1 %. Włos po obcieciu rósł i byl taki sam jak przed obcieciem. Najbardziej bałam sie tego, ze bedę miała w domu "baranka z kręconymi włosskami" ale odetchnełam z ulgą kiedy włos rosnął prosty. Teraz sie nie zastanawiamy przed kolejnymi wizytami :p

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Dagusia, a moze jakies zdjęcie golaska z Pańcią (Madzia od Mikiego dała i golaska i swoje)? ;-)

Goniu, moze jutro zrobie sobie jakies zdjecia z Oskarkiem, ale nie obiecuje ... :oops:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Madziu ani ja ani Oskarek nie nadajemy sie w tej chwili do zdjęc, oboje jestesmy nie uczesani :eviltong:

A po co czesac Oskarka??:evil_lol::evil_lol: Przeciez on nie ma wlosow prawie.........