Daga_i_Oskar Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Szkoda, chciałem pożyczyć :razz: ;) ... a po co Ci :razz: :razz: chciałes sie nimi popieścić :evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] hej dagula i jak tam jest juz twoja loff w domciu? jutro wraca:multi: , ale za każdym razem jak mama dzwoni to wołam Oskarcia przez telefon i z nim rozmawiam, a on szczeka :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 jezcze troche balkonowego Oskarka :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 My już mówimy [SIZE=6]DOBRANOC wszytskim i kolorowych snoof :loveu: Quote
PIKA Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Cześć Daga wrocilam :evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Do masazu sie [SIZE=4]roczki nadaja :razz: dlugi ten masaż :roll: :evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ojejku :iloveyou: Oskarciu, a co Ty tak slodko zaglądasz? :iloveyou: :angel: Quote
an3czka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Dziecinki jesteście Kofane, wspaniałe etc :loveu: :loveu: a ja dzisiaj przeglądałam sobie zdjęcia Oskarcia i znalazłam kilka zrobionych przed jego wyjazdem, których nie pokazywałam, więc zaraz pokaże hihi :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Daga wrocilam :evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar'][SIZE=3]Do masazu sie [SIZE=4]roczki nadaja :razz: dlugi ten masaż :roll: :evil_lol::evil_lol: Cześc Pika:multi: - brakowało ty Ciebie :evil_lol: no wiesz masażu nigdy za wiele :razz: Witam wszystkich - dzisiaj wieczorem wraca Oskarek - jutro obiecuję, że pójdziemy na spacerek i zrobimy trochę zdjęć, chociaż przez te 2 yg myślę, ze niewiele się zminił :lol: Miłego dnia Wam Kochani życzę :loveu: Quote
marlena924 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Hejka :) Czekamy na Ciebie Oskarciu :loveu: Dzisiaj rano padał deszcz, ale już słoneczko powolutku wychodzi :loveu: Pozdrawiam :) Zapraszam do nas Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Cześć Dagula :cool3: ... Jak ja mogłem tą fotkę przoczyć :cool3: :cool3: :loveu: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć Dagula :cool3: ... Jak ja mogłem tą fotkę przoczyć :cool3: :cool3: :loveu: ... a co to znaczy przoczyć :roll: :niewiem: Quote
ewelinabuck Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 jakie sliczne zaparaszam do naszej galeri nowe zdjecia!!!1 Quote
g_o_n_i_a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Dzien dobry! :multi: To juz za kilka godzin! :Cool!:Oskuś wraca do domciu! :Cool!:I do Dagusi! :Cool!: Również i do nas. :Cool!: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Dziewczyny jesteście wspaniałe, że razem ze mną tak na tego Oskarcia czekaćie :multi: :buzi: Mały lada chwila powinien dojechać, myslę, że przed 20 juz będę leżała na ziemi i się z nim witała :multi: :loveu: Alez ja się za nim stęskniłam ... :shake: 11 dni rozłąki to dla mnie stanowczo za dużo :shake: ale teraz przez najbliższy czas nie będzie nigdzie ode mnie odjeżdżał :razz: Jutro wybierzemy się na spacerek to zrobimy jakieś foteczki na pewno, oby tylko pogoda była taka ładna jak dzisiaj :multi: Quote
madziasto4 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Jak Oskarek już przyjedzie to nam tu zamelduj od razu ;) i wytarmoś go ode mnie :eviltong: no i poklep po plerach od kumpla masterka :cool3: Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a co to znaczy przoczyć :roll: :niewiem: Oj przeoczyć miało być :razz: ... Czepialska jesteś :roll: ... Quote
g_o_n_i_a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Dagusia juz pewnie szaleje z Oskarciem.:Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
madziasto4 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Dagusia juz pewnie szaleje z Oskarciem.:Cool!: :Cool!: :Cool!: i nawet nie poinformowała nas, czy przyjechał cały i zdrowy :mad: ;) Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 To ja Was informuję, bo patrzę że Daga tto zupelnie bez kultury :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... OSKAR wrócił caly i zdrowy, na spacerku nawet już byli :cool3: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Witam ponownie :multi: Oskarcio wrócił przed 20 i od razu porwałam go na spacerek i wróciliśmy przed chwileczką. Wylizał mnie za wsze czasy :loveu: Mam wrażenie jakby mu włoski trochę podrosły, bo jakiś taki kudłaty się zrobił :cool3: Jutro po szkole pójdziemy na spacerek to zrobimy jakieś zdjęcia :multi: Oskarcio wymiziany i wycałowany od wszytskich :cool3: Mały jest teraz padnięty i słodko sobie zasypia :loveu: Piotrek, od razu bez kultury :eviltong: ja po prostu wyszłam już z netu kiedy Oskarcio przyjechał, a że Ty się dowiedziałeś jako jeden z pierwszych, że niuniek już jest to nie znaczy, że o reszcze zapomniałam :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='PiotrekJ']Oj przeoczyć miało być :razz: ... Czepialska jesteś :roll: ... od Piki się zaraziłam :evil_lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 PiotrekJ napisał(a):To ja Was informuję, bo patrzę że Daga tto zupelnie bez kultury :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... ooo zgadzam się całkowicie :diabloti: iii.... PiotrekJ napisał(a):OSKAR wrócił caly i zdrowy, na spacerku nawet już byli :cool3: ... ....dziękuję za informację :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Witam ponownie :multi: Oskarcio wrócił przed 20 i od razu porwałam go na spacerek i wróciliśmy przed chwileczką. Wylizał mnie za wsze czasy :loveu: Mam wrażenie jakby mu włoski trochę podrosły, bo jakiś taki kudłaty się zrobił :cool3: Jutro po szkole pójdziemy na spacerek to zrobimy jakieś zdjęcia :multi: Oskarcio wymiziany i wycałowany od wszytskich :cool3: Mały jest teraz padnięty i słodko sobie zasypia :loveu: Piotrek, od razu bez kultury :eviltong: ja po prostu wyszłam już z netu kiedy Oskarcio przyjechał, a że Ty się dowiedziałeś jako jeden z pierwszych, że niuniek już jest to nie znaczy, że o reszcze zapomniałam :eviltong: ohoo jest i Daga :multi: jak mogłaś tak psa wymęczyć :eviltong: ;) Quote
Recommended Posts