Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PiotrekJ']Szkoda, chciałem pożyczyć :razz: ;) ...

a po co Ci :razz: :razz: chciałes sie nimi popieścić :evil_lol:

[quote name='madzia18sosnowiec']
hej dagula i jak tam jest juz twoja loff w domciu?

jutro wraca:multi: , ale za każdym razem jak mama dzwoni to wołam Oskarcia przez telefon i z nim rozmawiam, a on szczeka :evil_lol:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Daga wrocilam :evil_lol:

[quote name='Daga_i_Oskar']Do masazu sie [SIZE=4]roczki nadaja :razz:

dlugi ten masaż :roll: :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Dziecinki jesteście Kofane, wspaniałe etc :loveu: :loveu:

a ja dzisiaj przeglądałam sobie zdjęcia Oskarcia i znalazłam kilka zrobionych przed jego wyjazdem, których nie pokazywałam, więc zaraz pokaże hihi

:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='PIKA']Cześć Daga wrocilam :evil_lol:

[quote name='Daga_i_Oskar'][SIZE=3]Do masazu sie [SIZE=4]roczki nadaja :razz:

dlugi ten masaż :roll: :evil_lol::evil_lol:

Cześc Pika:multi: - brakowało ty Ciebie :evil_lol:

no wiesz masażu nigdy za wiele :razz:

Witam wszystkich - dzisiaj wieczorem wraca Oskarek - jutro obiecuję, że pójdziemy na spacerek i zrobimy trochę zdjęć, chociaż przez te 2 yg myślę, ze niewiele się zminił :lol:

Miłego dnia Wam Kochani życzę :loveu:

Posted

Dziewczyny jesteście wspaniałe, że razem ze mną tak na tego Oskarcia czekaćie :multi: :buzi:
Mały lada chwila powinien dojechać, myslę, że przed 20 juz będę leżała na ziemi i się z nim witała :multi: :loveu: Alez ja się za nim stęskniłam ... :shake: 11 dni rozłąki to dla mnie stanowczo za dużo :shake: ale teraz przez najbliższy czas nie będzie nigdzie ode mnie odjeżdżał :razz:

Jutro wybierzemy się na spacerek to zrobimy jakieś foteczki na pewno, oby tylko pogoda była taka ładna jak dzisiaj :multi:

Posted

To ja Was informuję, bo patrzę że Daga tto zupelnie bez kultury :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...

OSKAR wrócił caly i zdrowy, na spacerku nawet już byli :cool3: ...

Posted

Witam ponownie :multi:

Oskarcio wrócił przed 20 i od razu porwałam go na spacerek i wróciliśmy przed chwileczką. Wylizał mnie za wsze czasy :loveu:
Mam wrażenie jakby mu włoski trochę podrosły, bo jakiś taki kudłaty się zrobił :cool3: Jutro po szkole pójdziemy na spacerek to zrobimy jakieś zdjęcia :multi: Oskarcio wymiziany i wycałowany od wszytskich :cool3:
Mały jest teraz padnięty i słodko sobie zasypia :loveu:

Piotrek,
od razu bez kultury :eviltong: ja po prostu wyszłam już z netu kiedy Oskarcio przyjechał, a że Ty się dowiedziałeś jako jeden z pierwszych, że niuniek już jest to nie znaczy, że o reszcze zapomniałam :eviltong:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
To ja Was informuję, bo patrzę że Daga tto zupelnie bez kultury :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...

ooo zgadzam się całkowicie :diabloti: iii....

PiotrekJ napisał(a):
OSKAR wrócił caly i zdrowy, na spacerku nawet już byli :cool3: ...
....dziękuję za informację :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Witam ponownie :multi:

Oskarcio wrócił przed 20 i od razu porwałam go na spacerek i wróciliśmy przed chwileczką. Wylizał mnie za wsze czasy :loveu:
Mam wrażenie jakby mu włoski trochę podrosły, bo jakiś taki kudłaty się zrobił :cool3: Jutro po szkole pójdziemy na spacerek to zrobimy jakieś zdjęcia :multi: Oskarcio wymiziany i wycałowany od wszytskich :cool3:
Mały jest teraz padnięty i słodko sobie zasypia :loveu:

Piotrek,
od razu bez kultury :eviltong: ja po prostu wyszłam już z netu kiedy Oskarcio przyjechał, a że Ty się dowiedziałeś jako jeden z pierwszych, że niuniek już jest to nie znaczy, że o reszcze zapomniałam :eviltong:

ohoo jest i Daga :multi: jak mogłaś tak psa wymęczyć :eviltong: ;)