Gosiek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Gosiu mały urządził sobie solarium :lol: :lol: no właśnie - tak mi się widzi ta foteczka :lol::lol::lol: Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 U nas też paskudnie... Pogoda popsuła się już wczoraj... O ile poranny spacer udało się zaliczyć przy pięknej pogodzie, to następny, popołudniowy już nie. Lało koszmarnie. Teraz niby nie pada, ale mokro jak cholera... Quote
Alka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Dzień Dobry, U nas dzisiaj paskudna pogoda, pochmurno i pada mrzawka czy cuś. Daguś , chciałabym ,żeby to była mżawka...:cool3:u nas leje ,dosłownie :diabloti: Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Czesc Dagulka :multi: Duzo sie u Ciebie ostatnio dzieje w galerii :) Ja oczywiscie tez sluze lozkiem i wiktem, kiedy bedziesz w Wawie!!! a to zdjecie jest przeslodkie! mam cieplutki klimacik :p Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Witam juz po szkole ... wróciłam do domu mokra jak kura bo się wybrałam bez parasola, a żaden szfoer nie chciał podwieźć do domu :placz: :lol: Zaraz zmykam do qmpeli robić pracę, a tak mi sie nie chce w taka pogode wychodzic ze szok :roll: życzę wszytskim miłego dnia i zdecydowanie lepszej pogody niż na Śląsku :lol: Kasiu Tobie również dziękuję za propozycję, jak już dojdzie do mojego wyjazdu to oczywiście się jakos poumawiamy :multi: Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 :crazyeye:ale Oskarek silny :razz:podniósł słonika :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:ale Oskarek silny :razz:podniósł słonika :multi: no widzisz jakiego strong men'a mam w domku :razz: :lol: :lol: Ozzulek by sobie nawet z takim słoniem nie poradził, York to jednak York - prawdziwy pies :cool3: :cool3: :lol: :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Cześć po raz kolejny dziś ;) ... [quote name='Daga_i_Oskar']wróciłam do domu mokra jak kura bo się wybrałam bez parasola, a żaden szfoer nie chciał podwieźć do domu :placz: :lol: Hahahaha ... No proszę jaka wygodna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no widzisz jakiego strong men'a mam w domku :razz: :lol: :lol: Ozzulek by sobie nawet z takim słoniem nie poradził, York to jednak York - prawdziwy pies :cool3: :cool3: :lol: :lol: :lol: Hahahahahhaaaaaa:lol: PS. W Krakowie również pogoda jest do d... Quote
g_o_n_i_a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Heeeej Dagusia :angel: A Oskarkowi znów oczka świecą :evil_lol: :iloveyou: Quote
Sylwcia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Witaj Daguniu. Cieszę się, że w końcu mogłam Cię zobaczyć w realu na wystawie. :-) Pozdrowienia z pochmurnej okolicy Warszawy (hmmm jutro już niestety znowu wracam na Śląsk :-( ) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć po raz kolejny dziś ;) ... Hahahaha ... No proszę jaka wygodna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Cześć, cześć :razz: :razz: No qrcze póki nie mam tego cholernego prawka to przydałoby się żeby ktoś z autkiem jeżdził przez moje osiedle i przy okazji podwoził mnie do domku :eviltong: Sylwcia, jmnie także bylo bardzo miło poznać Ciebie i Twojego TZ :multi: jeszcze tylko Almy z Wami brakowało. Mizianki dla małej Quote
madziasto4 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 cześć daga ;) a ja tak dla kontrastu wcale nie narzekam na pogodę, wręcz przeciwnie, w porównaniu z tym co było jeszcze kilka dni temu, to jestem naprawdę zadowolona z postępów Pani Wiosny :cool3: , bo u nas w Gdyni, nie dość, że suchutko, to jeszcze cieplutko :lol: Quote
Sylwcia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Oj Daguniu myślę, że jeszcze nie raz się nam uda spotkać z psiołkami :-) :multi: :multi: :multi: Hmm siedzę właśnie na szkoleniu i już mi się nudzi trochę, więc poprosiłam naszą trenerkę o dostęp do neta i od razu inaczej hehehe :-) :multi: :multi: :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 A jaka tam pogoda w Warszawie?? Też leje?? Tutaj na Śląsk nie ma co wracać - pada od wczoraj i końca nie widać i przez tą goopią pogodę włosy mi się kręcą :placz: :lol: A na spacerek z psitkami obowiązkowo będziemy musiały się umówić :multi: Madziu, wsiadam w pociąg i przyjeżdżam do Ciebie co Ty na to :razz: Quote
madziasto4 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Madziu, wsiadam w pociąg i przyjeżdżam do Ciebie co Ty na to :razz: Jeśli to było do mnie, to proszę bardzo :cool3: Quote
Sylwcia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Co do pogody to jest jeszcze wiele do życzenia, ale najważniejsze, że nie pada :-) wczoraj pięknie do południa świeciło słoneczko, ptaszki sobie ćwierkały, po prostu było czuć w powietrzu wiosnę. A dziś nawet przed ośrodkiem wiewióreczki dwie biegały sobie, a ja żałuję, że zapomniałam zabrać z domu aparacik :-( Za chwilkę uciekamy i chyba wybierzemy się na wycieczkę do Warszawy hehehe (szkoda mi tylko, że z Gosiaczkiem nie udało się spotkać :-() Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Madziu no oczywiście, że do Ciebie :cool3: :cool3: Sylwciu - u nas wczoraj także było cudownie :loveu: w sloneczku temp sięgała 25 st :multi: aż przyjemniej szło mi się do szkoły, za to wracałam już w deszczu i nie przestaje do dzisiaj. Ja to tylko czekam aż śnieg w Parku stopnieje i będziemy chodzić z Oskarciem na dłuugie spacerki, trzeba kondycje sobie wyrobić no i mięśnie :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']trzeba kondycje sobie wyrobić no i mięśnie :lol: :lol: Najwyższa pora :eviltong: ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Najwyższa pora :eviltong: ;) ... hahaha a skąd wiesz jak u mnie z tym jest :eviltong: ja pisałam o Oskarku :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']hahaha a skąd wiesz jak u mnie z tym jest :eviltong: ja pisałam o Oskarku :cool3: Ja też pisałem o Oskarku :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ja też pisałem o Oskarku :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... tak, tak :mad: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']tak, tak :mad: No co Ty, myślałaś że o Tobie? :crazyeye: :evil_lol: ;) Nigdy w życiu :shake: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']No co Ty, myślałaś że o Tobie? :crazyeye: :evil_lol: ;) Nigdy w życiu :shake: ... nigdy nie mów nigdy :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']nigdy nie mów nigdy :eviltong: No dobra, się okaże :razz: ;) ... Quote
Recommended Posts