an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Dagusiu do Krakowa przyjedziesz na wystawę?:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='an3czka']Dagusiu do Krakowa przyjedziesz na wystawę?:cool3: byłam rok temu to i w tym roku (jeżeli nic mi nie wypadnie) to sobie jej nie odpuszcze, bo było fajnie, tylko straaasznie gorąco :roll: Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Wczoraj Beatka Nam też foteczkę zrobiła :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 czesc po raz drugi dagula, gdzies nam sie dzisiaj podziała :cool3: Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']byłam rok temu to i w tym roku (jeżeli nic mi nie wypadnie) to sobie jej nie odpuszcze, bo było fajnie, tylko straaasznie gorąco :roll: To się może zobaczymy...:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']czesc po raz drugi dagula, gdzies nam sie dzisiaj podziała :cool3: jakoś przed 13 poszłam na Maltany kibicować dziewczyną, a potem oglądałam biegi wyścigowe Border collie, a Wy gdzie byliście?? Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='an3czka']To się może zobaczymy...:lol: nie MOŻE ale Na PEWNO !! :lol: Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']nie MOŻE ale Na PEWNO !! :lol: No to na pewno się zobaczymy!:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='an3czka']No to na pewno się zobaczymy!:lol: a pamietasz w jakim dniu były wystawiane Weimary?? I na jaki week to przypada w tym roku?? Quote
madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']jakoś przed 13 poszłam na Maltany kibicować dziewczyną, a potem oglądałam biegi wyścigowe Border collie, a Wy gdzie byliście?? no my naturalnie polecielismy zobaczyc golaski (ress i malawaszeczka były) potem na brairdkach ze 45 minut spedzilismy i potem jeszcze wyscigi tez oglądnelismy i jeszcze potem charty i do domku :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Ja na poczatku byłam z Waszką i kibicowałam Ress, potem dojechała Marcelka i Ciebie szukałam :eviltong: Aha jeszcze mrówke spotkałam :razz: świetne te wyścigi, a byałś do końca jak rostrzygli, kto ma pierwsze?? super Aresek :lol: :cool3: Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a pamietasz w jakim dniu były wystawiane Weimary?? I na jaki week to przypada w tym roku?? Chyba w sobotę:roll: W tym roku też w sobotę, 24.06 Quote
madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ja na poczatku byłam z Waszką i kibicowałam Ress, potem dojechała Marcelka i Ciebie szukałam :eviltong: Aha jeszcze mrówke spotkałam :razz: świetne te wyścigi, a byałś do końca jak rostrzygli, kto ma pierwsze?? super Aresek :lol: :cool3: ja mrówke tez spotkałam i poznałam carragan (mam nadzieje ze nic nie przekreciłam :eviltong: ) a dop konca niestety nie dostałam, ale normalnie bordie pędziły jak strzały :eviltong: Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Teklunia napisał(a): kiedy bedzie spotkanie w Warszawie? :placz: w lipcu jest miedzynarodówka :roll: Debilny termin, zawsze byla w kwietniu :roll: Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 PIKA napisał(a):w lipcu jest miedzynarodówka :roll: Debilny termin, zawsze byla w kwietniu :roll:no ale jak juz bedzie w tej Wawie to ide na bank!!! Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Teklunia napisał(a):no ale jak juz bedzie w tej Wawie to ide na bank!!! a to nie na bank, ale obowiązkowo :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Teklunia napisał(a):no ale jak juz bedzie w tej Wawie to ide na bank!!! Nowy Dwór Mazowiecki jest na początku kwietnia. To w sumie nie Wawa, ale tuż obok ;) ... Tylko tam mała raczej jest ta wystawa :roll: ... I ludzi też niewiele :roll: ... Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nowy Dwór Mazowiecki jest na początku kwietnia. To w sumie nie Wawa, ale tuż obok ;) ... Tylko tam mała raczej jest ta wystawa :roll: ... I ludzi też niewiele :roll: ...powiem tak... ludzi moze niewiele, ale jakby ich tak pozachecac to moze by tu dojechali :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Teklunia napisał(a):powiem tak... ludzi moze niewiele, ale jakby ich tak pozachecac to moze by tu dojechali :cool3: No to Kasiu do dzieła. Rób ulotki, transparenty :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):No to Kasiu do dzieła. Rób ulotki, transparenty :evil_lol: :evil_lol: ;) ...to ja lece po flamastry... ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Kasiu to ja prosze taka ulotkę z zaproszeniem listownie i na kopercie znaczek Tenusiowy koniecznie - obiecałas i co? do tej pory ten list do mnie z tym znaczkiem nie dotarł :placz: A w lipcu to nie jakieś międzynarodówki albo czegoś w Wawie?? Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] A w lipcu to nie jakieś międzynarodówki albo czegoś w Wawie?? Miedzynarodówka, ktora jeszcze dwa lata temu byla w kwietniu, w ubieglym roku z wiadomych względów zostala odwolana i przeniesiona na lipiec, jak widze na stałe :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='PIKA']Miedzynarodówka, ktora jeszcze dwa lata temu byla w kwietniu, w ubieglym roku z wiadomych względów zostala odwolana i przeniesiona na lipiec, jak widze na stałe :roll: aha no to w takim razie ja może na lipcowej wystawie zagoszcze, ale to jeszcze nic pewnego :roll: PIKA kochanie a pamiętasz może w okolicy jakich dni to było? Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] PIKA kochanie a pamiętasz może w okolicy jakich dni to było? Nie pamietam ale zajrzalam na strone ZKwP :evil_lol: 8 - 9 lipca ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='PIKA']Nie pamietam ale zajrzalam na strone ZKwP :evil_lol: 8 - 9 lipca ;) Kurcze to jeszcze będę przed wynikami z matur i egzaminami na studia :roll: dzięki wielkie :buzi: Quote
Recommended Posts